vizyon tv-afyon turk viyana tv nin falan filmleri gayet guzel özellikle vizyon tv gercekten kaliteli yayın yapıyor onu tavsiye ederim
Printable View
bakıyorum onlara da
Teşekkürler TV8, Diyanet Tv bunun haricinde çalışmayan kanallar var..
Liste çok güzel olmuş emeğine sağlık.
Listede su an yayını olmayan kanallar mevcut;TD BİR TV-NR1 DANCE
Bilginize 20.04.2020
NR 1 DANCE Yayını düzeldi.TD BİR TV deki sorun devam ediyor. Alman kanalı KABEL 1 dede su an yayın yok .Ben SSİPTV den bakıyorum 16.mbps hızındaTurk telekom internet kullanıyorum buradaki kanalların acılıp acılmaması program ve net saglayıcılarına göre değişmektedir.
Bilginize 21.04.2020
arkadaşlar düzgün çalışan tv5 ve kanal42 linkleri varmı acaba ssiptv için? listede yok çünkü..
teşekkürler hocam..
Yeni eklenen turk tv kanallar;
SineVid HD (Film kanalı)
Yayını olmayan kanallar Listeden cıkarılmıştır;
Supersport 1-2-3-Kabel 1-TD BİR TV
Yeni eklenen yabancı kanallar;
SKY SPORTS 5 HD
ANİXE HD SERİE
CBC NEWS
GAME ONE
HEALTH TV
HR HD
K TV
NDR HD
TELE M1 HD
SAT 7 KİDS
STAR MOVİE GOLD
Guncelleme 22.04.2020
Yayını olmayan kanallar çıkarıldı:
VİYANA TV
Yayına Eklenen Türk Kanalları :
METRO TURK
VAN TİVİ
CARTOON NETWORK tekrar eklendi
WOMAN TV yayın tekrar başladı
Briç ve Satranç TV
BELEDİYE TV
TARIM TV
Yayına Eklenen Yabancı Kanallar;
ASTANA TV
AUTOMOTO TV
BİBEL TV HD
DEE JAY TV
GO TV
NOVA TV
RAİ 1
KABEL 1 Yayın tekrar eklendi
Moldovya Kanalları;
TVR 1-2-4-3
TVR İNT
TVR MOLDOVYA
Romanya Kanalları;
PRO TV
PRO 2
PRO GOLD
PRO CİNEMA
PRO TV NEWS
PUBLİKA TV
Hırvatistan Kanalları;
HRT1
HRT2
HRT3
HRT4
Güncelleme 23:04.2020 Saat 17:33
ustam tv100 eklenebilir mi?
Listede olan istanbul tv yayını yok bilginize
Yayını olmayan kanallar çıkarıldı:
Alman Kanalları -SKY Kanalları-Fox news-İstanbul tv
Yayına Eklenen Türk Kanalları :
HABER 61 TV
YAREN TV
ANADOLU RTV
Yayına Eklenen Yabancı Kanallar;
NEPAL Kanalları-
BABE STATİON 24 (+16)
MİAMİ TV Kanalları (+16)
BABY FİRST
DUCK TV
TV9
TV100(YABANCI)
NRJ HİTS
MAGİC TV
START TV
SONY MAX 2
HİSTORY 2
TV5 STYLES
PRO 7 SD
PRO 7 HD
ANİXE HD
Guncelleme 27.04.2020
supersatforum_playlist_27nisan.m3u dosyayı usb'ye nasıl yüklüyoruz.
1.mesajdakileri aynen uyguluyorum.5 madde de belirtilen CLEAR>OPEN a gelince CLEAR ı tıkladığımda hiç bir değişiklik olmuyor ve ekranın altında ''Dosya karşıdan yükleme desteklenmiyor'' uyarısı veriyor.
LG Smart tv ye yükleyeceğim.SSIPTV var,kod alıyorum Playlist Editor'e girip ADD DEVİCE olan yerdeki kutuya kodu girip ADD Device tıkllıyorum.Clear' e tıklayınca ''Dosya karşıdan yükleme desteklenmiyor'' uyarısı veriyor.Kanalları yükleyemiyorum herhalde.
basit aslında cep telefonundan bile yapabilirsiniz bana gonderdiginiz kodu girmeniz yetelri sitemizde dosyayı indirin bulun yukleyin saveye basın sonra ssiptv de yenile yapın veya programa girin cıkın gelecektir.Alıntı:
sen konuyu takip et ben surekli guncelliyorum sıralı sekilde kanalları
TRT HABER Malesef yine yok :unsure:
trt haberi ssiptvde ve androidde izleyebilirsiniz
Alıntı:
İPTV Listesi başka hangi uygulamalarda çalışır?
*SS İPTV
*Otto Player 2
*Smart İPTV
İPTV Stabil izlemeniz için gereken İnternet Hızı Kaç Olmalıdır?
İPTV yayınlarını smart tv ve mobil telefonlar izlemeniz için en az 8 Mbps + hızasahip olmanız gerekmektedir. (Ayrıca internet hızı cok iyi olan bağlantılarda smart tv işlemci gücü zayıf ise iptv yi izleyemezsiniz.)
Bu iptv listesini uydu cihazına atabilirmiyim?
Bu liste uydu cihazlarına göre hazırlanmamıştır.Logolu liste oldugu için listedeki kanalları göremezsiniz.Uydu cihazlarında cogu kanal calısmadıgı için uydu cihazlarında kullanmanız tavsiye etmiyoruz
Bu iptv listesini bilgisayarda vlc playerda çalısırmı?
Vlc playerda bazı kanallar calısmayabilir.
İPTV listesini yurt dısında izleyebilirmiyim?
Bazı kanallar token ve hotlink kullanmaktadırlar bu yüzden listede bulunan kanalları yurt dısında izleyemeyebilirsiniz.Bu liste turkiyedeki internet saglayıcılarında denenmiştir
Teşekkürler yine bi el atarsanız sevinirim.PC de Kayıt için kullanıyorum.
Bu bende hiç çalışmadı malesef
Yeni türk tv kanalları eklendi;
NTV SPOR (Resmi olmayan yayını)
KAÇKAR TV
Dünyadan seckin ülke kanalları eklendi:
Tring paketi,ART Paketi,Turkmenistan Kanalları,Alman,Polonya ve Fransız Kanalları eklendi 460 adet kanal mevcuttur
Guncelleme 02.05.2020
dublex iptv yide unutmayalım
- - - Updated - - -
windows iptv yi deneyin derim ben çok beğendim
Bende vestel var ssiptv-ottoplayer 2 var sadece storeye eklenirse deneriz.Peki benim verdigim iptv listesi nasıl cıkıyor dediginiz uygulamada logolar vs varmı ekran resmi cekebilirmisiniz tv nizden
Usta TRT Haber Gelmiş eline sağlık ama bu 4:3 sana zahmet varsa 16:9 olursa sevirinirm kolay gelsin :wink:
Hocam yeni kanalları listeye nasıl ilave ederim.
Slm bu kanallari smartiptv yukleye bilirmiyim onun icin url nasil yapmaliyim
Selamlar, SS IPTV de problem yok fakat OTT Playerda listeyi yüklüyorum kanalları açmaya çalıştığımda ekranın tam ortasında" couldn't load plugin " yazıyor ve hiçbir kanal açılmıyor. Sorun ne olabilir? Bu arada TV Toshiba.
Çalışmayan Yabancı TV Kanalları listeden cıkarıldı.
Yeni eklenen iptv kanallari; 05.05.2020
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Vizyon tv bugun yayıninda sorun vardi simdi gelmis en iyi kanal bence vizyon tv :thumbsup:
Kacak cine5tv de vardi oda uzun zamandir yayini yok.Su an sinevid ve vizyon tv favori kanallarim valla uydu cihazina bakmiyorum desem yeri var sorunsuz net varsa iptv yeter bu sekil duzgun ve guncellenen sirali liste hicbir uydu forumunda yokAlıntı:
Tekrardan tesekkurler :thumbsup:
Post için çok teşekkürler, babam mutlu sayenizde.
Bir de;
Smart IPTV'den çok memnunduk fakat bir anda kapandı ve artık açınca 35 TL istiyor. İndirimi falan var mı bunun..