Yukledim iyi seyirler.Alıntı:
Kodu tekrar alinki kimse giremesin artik.
Programa tekrar girin ssiptv ye.Kanallar oynatma listesinde
Printable View
Elinize sağlık
Süper bravo
Konudaki Dosyamız Güncellendi (01.10.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Farklı eşleştirme yapıp sanki korsan yayın verdigimizi sanıyorlar.:emoji36:.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayalım arkadaşlar
Bende sorun yok o kanallarda internet hızı ve oynatıcının gücüyle alakalıdır.Dediginiz kanalı anladım 3 alternatifde sorunlu ise yapacak birşey yok ben listeme her zaman sorunsuz kanalları ekliyorum sorun varsa silerim bekletmem kısaca.Alıntı:
Özellikle sunuda belirteyim ben internette free kanalları sizlerle buluşturuyorum bizim iptv saglayıcısı görevimiz yok.İPTV sağlayıcısı değiliz kısaca yayınlar ne sekilde verilirse sizde bende o sekil izlerim .Yayınları düzeltme mudale etme sansımız yok sonucta adı üzerinden İNTERNET TV üzerinden izliyorsunuz yayınları :wave:
Yurt dısındaysanız izleyemezsiniz şimdi olay çözüldü.Vip arka planda farklı linkler yok aynı yayınlar var .Dosya ile ugrasmak istemeyen uyelere özel hizmet yapıyoruz siteye bir nevi katkı sağlamak isteyenlere özel diyelim
teşekkür
Onu biz bilemiyoruz neden oldugunu neden yurt dısına yasakladıklarını telif hakkı olayları google nin dmca sacmalıgı mesela şöyle anlatayım ben daha önce konularda örnek devlet tv si eklendi yazıyordum konu baslıgından iptv dosyası yazıyor ya bunu allem edip kallem edip devlet free iptv seyret seklinde aramaları birleştirip DMCA nın önune atmışlar şikayet ettikleri şeylerle alakası yok at yarısı kanalı var Turkiye jokey kulubu mesela onu bile entresan sekilde şikayet etmişler bunların hepsi free yayın sonucta ama farklı eşleştirme yapıyor detayları cok fazla derin anlatmaya gerek yok bu sekil örnek vereyim
Teşekkürler
Url linke ulaşım daha sade olmalı çok karmaşık herşey
Elinize sağlık, Vestel Simple Smart SS IPTV de kullanmayı düşünüyorum, ancak önceki iptv lerde hep tutukluk yaptı umarım yapmaz
Ellerine sağlık başkan
Bu listeyi LG Webos Tv de Smart iptv uygulaması ile kullanacağım. Buna uyumlumudur?
Spybox sx mini de kullanıyorum teşekkürler
Konudaki Dosyamız Güncellendi (06.10.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Farklı eşleştirme yapıp sanki korsan yayın verdigimizi sanıyorlar.:emoji36:.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayalım arkadaşlar
Teşekkürler
Merhaba. Android Box cihazında kullanılabilir mi?
Teşekkürler.
Teşekkürler
LG smart TV de kullanılabilir mi
Apple tv
vlc de kullanacağım
Teşekkürler
Teşekkürler
Elinize sağlık teşekkür ederim
Teşekkürler ustam
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Teşekkürler ustam
Ben next mybox da kullanacagim
konu için teşekkurler mı boxta kullanıcam
Teşekkürler
Konudaki Dosyamız Güncellendi (15.10.2021) .
Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa)
Elinize sağlık Vestel TV'de kullanıyorum.. ***********sürekli bozuk görüntüde çıkıyor. Nedeni nedir?
Tvboxda tivimate ile kullanmayı düşünüyorum sorun olmazsa
tesekkurler
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
tesekkurler<br><br>
listeyi ben nasil elde ede bilirim ve bu liste 1 ay icinde guncellenirmi
Teşekkür ederim, emeğinize sağlık
Ellerinize sağlık
Sanba usta eline emeyine saglik teşekkürler kolaygelsin
Teşekkürler
Tşkler
Emeğinize sağlık