Tesekkurler,Android cihazda denicem umar becerebilirim
Tesekkurler,Android cihazda denicem umar becerebilirim
elinize saglik
tşkler bilgiler için
Teşekkürler
Teşekkür ediyorum zahmet verip zaman ayırıyorsunuz, sağolun. Eğer musaitseniz bir soru soracağım, ben bir tane mi tv stick aldım buna nasıl dışarıdan yükleme yapacağımı bilemedim. Sadece google play storeden yükleme yapılıyor
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Arkadaşlar sadece ulusal kanalların olduğuğu smart yada androd tv ler için program arıyorum, yardımcı olursanız memnun olurum
simba bey teşekkürler, lakin aldığım smart tv GRUNDİG TV burada ss iptv uygulaması var buna yükleme yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz
gurundig tv ss ip tv kurdum kod aldım ve tv bağladım lakin em3 url istiyor, sizin vediğiniz programın en3 urls olur ise yükleme yapabileceğim
Konudaki Dosyamız Güncellendi (15.12.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa)
Teşekkürler
Teşekkürler
Tşkler
teşekkür ederim gayet iyi olmuş
teşekkürler
Çok teşekkürler
Elinize sağlık dostlar
Elinize sağlık dostlar:emoji122::emoji122:
teşekkürler
Senin dedigin şekil o kanallar sende calısabilir ama bende calısmıyor.M3U8 seklinde listeyi vermeye calısıyorum.m3u8 dışında verilen kodlamalar kanallar acılmazsa uygulamanın hata vermesine neden oluyor.Alıntı:
Kanalların isimleri vererek yazıyorsunuz listede su numaradaki kanal derseniz ben anlarım aynı liste bende var zaten.Bu kanalların isimleri yüzünden sitemiz googlenin mezarlıgına gömülme sorunu yasadı,Facebook sayfamız kapandı.Alakasız şeyleri veya kelimeleri siteyle birleştirip google biz sanki illegal seyler veriyormus algısı yarattığı için.
Kanallarda hata olabilir siz bunu profsanız zaten düzeltirsiniz.Listenin duzeni bu sekilde ben bu listeyi smart ssiptv-samsung galaxy m31-atlanta android ve next machinada deneyip veriyorum bunuda 2 ci msjda özellikle yazıyorum bu liste herkeste duzgun calısmaz diye
Teşekkürler...
Teşekkürler
Elinize emeğinize sağlık tesekkurler
Teşekkürler arkadaslar
Paylaşım için teşekkürler
Çok teşekkür ederim.:emoji106:
Konudaki Dosyamız Güncellendi (01.01.2022) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa)
ihtiyaci olan kim varsa soyleyin supersatforum sitesine gelsinler be dosyalari indirip izlesinler hepimiz sizin için daha aktiv daha güncel yayınlara ulaşmanız için uğraşiyoruz İYİ SEYIRLER DİLERİZ
elinize sağlık
Next mihi HD amigo için uyan varmi
çok sağ olun
Teşekkürler
çok teşekkürler
Konudaki Dosyamız Güncellendi (14.01.2022) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Listeyi indiremedim
Teşekkürler
Çok teşekkürler. Bir de 100mb hıza rağmen takılıp kalma sorunuma çözüm bulabilsem...
Listeki kanallar kendi özgün yayın saglayıcıdan yayın yapıyor ben 16mbs ile sorun yasamıyorum sizde yasamamanız lazım liste stabil kanallardan kuruludur.İllegal iptv yayınlarında sorun yasamanız normaldir bu verdigim listede cok sorun yasayacagınızı acıkcası zannetmiyorum sorun yasarsanız bunun bir cok nedeni vardır
emegine saglik ustat
Teşekkürler :present:
Sanba usta eline emeyine saglik teşekkürler
Tekrar teşekkür ederim
TEŞEKKÜRLER .EMEĞİNİZE SAĞLIK.
Tşkler
Vestel android tv kullanıyorum lakin bazı iptv uygulamaları kaldırılıyor. Stabil ve uzun vade kullanabileceğim bir uygulama önerirseniz sevinirim.
emeginize saglik eyvallah
Usta harcadiginiz emeginize ellerinize gözlerinize saglik,
Usta bir sorum olacak, bu güncel liste hala 14.01.2022 nin simdilik en son güncelimi yoksa daha günceli elinizde varmi?
En son bu liste. ELİT VİP uye olmak isterseniz benim dosya vermeden sistemden guncelledigim kanallar oluyor.Alıntı:
Güncel listeyi ani bir cok büyük bir durum olmadıgı surece vermiyorum ben burada hergun guncelleme yaparsam konu laçka olur artı birde kopyalayanlar var dosyayı telegram,facebook grupları ayrıca utanmaz forum siteleri var pusuda bekliyorlar yeni dosya versin diye supersatforum 200 binden fazla uyesi olan bir site bu tür insanları çözemiyoruz kim alır kim bunu yayar diye o yüzden elit vip statusu yarattık ayrıcalık isterseniz elit vip uyelik tercih edebilirsiniz.
Teşekkürler
Emeğe saygı lütfen
Yeni liste varmı
Forumdaki konu kurallarına uymadıgınız için 7 gün süreyle banlandınız.Kaç kez mesajınızı sildik ne uyarı nede birşey dinliyorsun 7 gun sure ile tekrar uye olursan bir daha forumdan yararlandırmayız seni bilgin olsun
Selamün aleyküm yeniyim Samsung smart TV im var ssiptv ile kurulum yapabileceğim güncel liste arıyorum teşekkürler )))
SSİPTV de sol üstte ayarlar kısmından kod al bölümü var yapamazsanız kodu 1 kez alın buraya yazın beklemede kalın biz yükleme yaparız.Biz Yükleme yaptıktan sonra SSİPTV sol üstte yenile (yuvarlak simge) yapın oynatma listemden kanalları izleyebilirsiniz.
Konudaki Dosyamız Güncellendi (27.01.2022) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(WORLD Programında hazırladım detaylı şekilde Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayalım arkadaşlar
Teşekkürler emeğe saygılar
Teşekkürler