Hayır buradaki dosya olmazAlıntı:
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Bu konuya bakiniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
Teşekkürler
Konudaki Dosyamız Güncellendi (01.12.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa)
teşekkürler
Teşekkürler
ellerinize sağlık ustam,
kullandığım uydu alıcısının IPTV (WebTV) uygulaması logo'ları göstermediği için bu versiyon daha çok işime yarıyor gibi ama SmartTV 'ler için olan versiyondaki gibi "group" bilgilerini bu UyduAlıcıları için versiyona da koymanız mümkğn olur mu? Yani group ayrımı yapabiliyor uydu alıcım, denemiştim. Ama şu an sizin listenizde olmadığı için ayıramıyorum kanalları malesef.
Uyduda olmaz gruplanmaAlıntı:
Buradaki dosyalardan gruplandırma işini siz yapacaksanız artık bende next machina var onda gruplandırma olayı olmuyor.Olmadıgı için deneyemiyorum bunu siz araştırın nasıl yapılacsak siz kendi cihazınıza göre yapmanız lazım veya bu sekil tek tek sıralamalı izleyeceksiniz yapacak birşey yok malesef
ustam,
m3u dosya içindeki kanal bilgi kısmındaki group="xxxx" şeklindeki yeri group-title="xxxx" şeklinde yaptığımda uydu alıcısında gruplama oluyor bende.
asıl yani SmartTV dosyasını kullanırsam, bu sefer logo linklerinden dolayı kanal adları çıkmıyor listede düzgün, kanal adı olarak logo linkleri görünüyor malesef
Bu sorunu kendiniz çözmeniz gerekiyor.Sizin cihaz için hazırlanan gruplandırma dosyası bu kezde diğer cihazlarda calısmaz nasıl logo linkleri sizde sorun yapıyorsa o yüzden tek tek sıralamalı sekilde listeyi izleyin uydu cihazlarından bundan öte ben birşey yapamam katagorili olarak izlemek isterseniz smart ssiptv ve android uygulamalarını kullanmanız gerekmektedir.
Sanba usta eline koluna saglik teşekkürler kolay gelsin
Anladım Simba usta, sağolasın
Bu arada listede size= ve de tv-country= şeklinde bazı (çok az) satırlardaki kodlar kopyala-yapıştır dan kalan şeyler mi yoksa herhangi bir görevi, amacı olan şeyler midir?
Teşekkür ederiz.
Teşekkürleri, bazı kanallar ülke konumundan dolayı açılmıyor sanırım.
çok teşekkür ederim
Emeğinize sağlık teşekkürler
Deneyeceğim teşekkürler
teşekkürler.
tesekürler
Tesekkurler
Emeğinize sağlık çok teşekkürler
Teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
Site çok güzel görünüyor
Konudaki Dosyamız Güncellendi (15.12.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa)
Teşekkür
Teşekkürler
tesekkurler
Acemiyim nasıl indirebilirim yardım edecek biri var mı teşekkür ederim
teşekkürler.hd 2000 cihazda deneyeceğim.
Teşekkür
Smart Tv'de kullanmak istiyorum
eline saglık
Teşekkür ederim
teşekkürler
teşekkürler
Teşekkürler.
Next 2000 fta için denemek istiyorum.
Teşekkürler
Emekleriniz için çok teşekkurler. Sürekli sizin iptv listenizi izliyorum. Son güncellemelerden sonra next 2000 wifi receiverımda ulusal kanallarda problemler yaşamaya başladım. Bir sonraki guncellemenizde receiver icin Daha stabil çalışan ulusal kanal linkleri eklerseniz mutlu olurum. Dıger kanallara diyebileceğim tek şey 10 numara 5 yıldız. Kolay gelsin. Başarılarınızın devamını dilerim. Bu çizginizi bozmayın lütfen.
Ulusal kanalların bazılarında problem yasamanız normal cunki bu liste aslında smart tv ve android cihazlarda sorunsuz izlenmektedir.(uydu cihazlarına göre hazırlanmamıştır.Ben bunu sizler izleyin diye uygun hale getirdim )
Dip not:Bu kanalların bazıları Uydu cihazlarından izlenmesin diye token diye bir sistem var onu kullandıklarından siz bu yayınları malesefki izleyemiyorsunuz.Özellikle ulusal kanallarda bende problem yasıyorum next machinada ama ona ragmen sizlere veriyorum normalde uydu cihazlarına bu sekil kimse dosya hazırlamıyor ya ucretli alacaksınız veya nextin kendi sitesinde uzatma yapacaksınız.Yada bu sekil idare etmek zorundayız.
teşekkürler
:warn:Listeyi uydu alıcıma yükledim ancak Kanal Listesi çıkmadı. Sorun ne olabilir? Farklı listeleri yükleyince görünüyor ancak forumdan indirdiğim liste çıkmıyor. Liste düzenlemesinden kaynaklanıyor olabilir mi?
İcone S8 Hd uydu alıcısı
H/W: Hsp06t1s4 1506t4m
Kullandığım uygulama Web Tv
#EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="******** ******N" tvg-logo="http://service.********iptv.com/cinema/vod/logolar/******.png" group-title="SiNEMA",******* ******N Bu şekilde olan liste görüntüleniyor.
#EXTINF:****-supersatforum.com Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Forumdaki liste bu şekilde olduğu için görünmüyor.
Dikkat: Bu konuda verdigimiz dosyayı uydu cihazınıza yuklediniz altta verdigim resimdeki gibi kanal isimleri gorunmez ise SMART TV ler için verdigimiz dosyayı yuklemeniz gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Alıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yeni üyeyim acemi olabilirim şimdiden özür
Eline sağlık
next 64 uydu cihazı için
selam simba usta şimdi yeni aldığım android DREAMSTAR A5 bu kanalları nasıl yükliyecem 3d yüklerdim onu sattım smart tviye yüklemişim fakat bunda da SS-İP apk indirdim fakat kanalları nasıl yüklenir onu bilmiyorum bana bir zahmet yardım et abi flaşlamı yoksa playlist editorlamı işte sorun burda herşey için teşekkürler
Elinize sağlık teşekkür ederim
Teşekkürler ederim
- - - Updated - - -
Ellerinize sağlık
Tesekkurler
tesekkurler emeginize saglik
Konudaki Dosyamız Güncellendi (01.01.2022) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
teşekkürler
teşekkürler
tşkr ederim deniyorum
Teşekkür ederim size emeklerinize dolayı.:smile1:
Merhaba Magbox Wega uydu alıcısında deneyeceğim. Teşekkürler.