usta pars tv apk ma ekledim yayini sinema bolumunde tikladinizmi tvbox larda tam ekran izleniyor
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ustalar bu tele on linki magboxa veremiyom m3u nasıl yaparım yada yapa bilen varsa çok secinirim teşekkürler.
Link çalışmıyor
Link çalışmıyor malesef buda patlamış
Link pasife dustugu icin aktif surekli link gelene.kadar konuyu kapatiyorum
arkadaşım...simba...benim anlıyamadığım şey şu;...tele-on yayın hayatına aramı vermiş...!!!...link patlayınca haftalarca izleyemedik çünkü veyahut sadece iptv üzerinden kanalın izlenişimi durdurulmuş?...!!!...yani wep sitesinden kesintisiz yayın yapmışmıydı aradaki süre zarfında...!!!...yeni link niçin haftalarca sonra geldi?...!!!...:emoji30:
teleontv uzun zamandır yayınları var iptv olarak vermiyorlar kanalın sayfasında hakkında bilgi alabilirsin
admin paylaştığınız adres çalışmıyor durumda izliyemiyoruzzzz😔😔
Teşekkür
gerçekten kaliteli kanal filmler ve diziler veriyorlar :emoji342: eski efsane kanal geri dönüş gibi bir zamanlarda filmlerde kaliteli veriyorlardı görüntü kaliteleri mükemmel diğer kanallardan daha net gibi geldi
anladım sağol :wink:
admin öyle demek istemedik google çıkıyor dedik aciklamada güzel kanal oyuzden bı kötü niyetimiz yok paylaşımlarınız sayenizde izliyoruz bunu demek istedik
Editör çocukluğumuz kanalı o anlamda dedim google çıkıyor dedik her öyle yazan kanalın sahibimi oluyor 😄😄
teşekkürler
teleon yine kapandı. yeni adresi bilen var mı?
Teleon Yayın geri geldi eski link
PHP- Kodu:
https://live.euromediacenter.com/teleontv/index.m3u8
TELEON Açılmış
- - - Updated - - -
teleon şuan çalışıyor iptv si lazım
Çalışıyordu şuan çalışmıyor
tşkler
adresinde yayın var şuan izliyorum
teleontv.at.ua
teleon un iptv si varmı
Tele ondan böye bir mesaj geldi doğrumu acaba Merhaba Televizyon Kanalları Artık İpTV Üzerinden Yayınlar Verilmemektedir Türkiye'de Yasaklandı Kurallara Uygulmasi Zorunludur Sadece Platform Üzerinden Anlasmali Verilmektedir @teleontvresmi.tr ^Yesim
ustad yeni sahibine geçti vs yazıyor siz inanıyormusunuz uyduya cıkacaz dediler (uyduda verdiği frekans bile yok uyduda) yok 1992 den beri yayındayız dediler teleon diye bir kanal yok bunu netleştirelim teleon dogus grubunda isim hakkı kral tv kim aldıysa teleon kanalıda onundur cunki teleon biliyorsunuz donusumlu yayın yapıyordu kral tv ile kral tv yayınlarını uydu lisans olarak ntv spora bırakmıştı ntvspor kapandı d max devam ettiriyor lisanslar bu sekil devretmeli gitti .İPTV üzerinden yayın yapan teleon yayınları güzeldi kapanmasına üzüldüm acıkcası ne yapalım geriye kalan sahalar bizimdir
ağa aynı filbox gibi oda kapandı marka tescil kullanabiliyor Btk RTÜK izin aldığı sürece aynı teleontv öyle doğuş grup bağlı değil isim haklarını sattı adamlar 2003 yılından beri var google aramalar çıkıyor adresleri marka onay almış sen niye bu kadar takıyorsun sahibi istediğine satar boşver turksat devri iptv devri bitmiş ücretli platform devri başladı 😄
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
ağa doğru normelde yasak iptv hep devlet el attı 😁 senin haberin yokmu
iptv neden yasak olsun illegal olanlar belli bir dunya il ilcelerden yayın yapan kanallar var ulusal kanallar var illegal yayın olmadıgı surece bir sıkıntı olmaz bein sportları-d smartları-tivibu gibi platformların izlenmesi illegaldir onun harici yerel kanallar bu katagoriye girmez
teleon tekrar yayında güncel m3u8 adresi nasıl öğrenebilirim.
Kanal twicten yayın yapıyor belirli iptv linkleri yok
TELEON TV GUNCEL YENİ LİNK BİRİNCİ MESAJA EKLENDİ 29 10 2024
Konuyu actım
Teşekkür ederim.
simba süpersin saol gerçekten kanal kaliteli filmler veriyorlar akşamları görüntü kalitesi çok net 4k yayın gibi resmen
arkadaşım...tele-on hem kaliteli yayın akışıyla paso yabancı filim gösteriyo hemde asla sansür yapmıyo tam benim sevdiğim cinsten yayın yapıyo teprik ederim gönlüm isterdiki uyduya çıksın fakat rtük sansürü varken hayal mağalesef...!!!...:mad1:
Teşekkürler
arkadşlar kaliteli filmler veriyorlar
Çok güzel kanal ama linkler sürekli değişiyor
süper kanal
Slm Teşekürle yardımlarınız için.
Bu haftaki kanallımız TELEON TV Yayın içeriki olarak ağırlık olarak YABANCI SİNEMA yayınlamaktadır.Kanal 24 saat hd sekilde iptv den uzun süredir ücretsiz olarak yayın yapmaktadır.TELEON TV Yeni M3U8 iptv linki guncel olarak sitemizde.
Guncelleme:29.10.2024
Kanaldan ekran goruntusu;
UYARI;
M3U8 İPTV Linkini gizli içerikle veriyoruz.Bunun için 1 mesajınız olması gerekmektedir.Dosya olarak kanalları sitemizde veremiyoruz bu linki uygulamanıza kendiniz girmeniz gerekmektedir.Sağ tıkla kopyalama yapınız.
***Hidden content cannot be quoted.***[/QUOTE]
deneyelim bakalım
kanal sırası nedir?
Bende istiyorum. Mümkün mü?
Bende istiyorum. Mümkün mü?
ilk mesajda var.
arkadşlar koditv program deneyin Ordan aciliyorr ben Ordan izliyorum