ufuk teşekkürler sunny 1030 da izliyorum şu an ikisi de açık herkese iyi bayramlar
Printable View
ufuk teşekkürler sunny 1030 da izliyorum şu an ikisi de açık herkese iyi bayramlar
teşekkurler
seyitcan site verirken virüssver tamamıııııııııııııııııııııı
cjr iyi haber
süper vallaha ya saolun bilgi için ekledim kanalları süper yalnız ing yayın yapıyo
çok güzel haber oldu
teşekkürler birinde kanald çocuk var su anda diğeri animal planet çok güzel
tşk ufuk arkadaşım paylaştıgın için
paylaşım için deşekkürler. Ayarladım ben izleyebiliyorum.
haber icin tesekkürlern ve herkesin kurban bayrami ve yeni yili kutlu olmasini dileyorum saygilar
bilgi için teşekkürler
arkadaslar benim cihaz goldmaster 9400ci frekansı yazıyorum sinyal var ama kanal bulunamıyor neden acaba yardımcı olursanız sevinirim
bayramda süpriz bir hediye oldu.. teşekkürler
teşekkür ederim. iyi bayramlar ve mutlu yıllar diliyorum.
disco da D Yayını var çocuk var Animal palnet süperr ama ingilizce. Arkadaşlar ( 11966 H 12500 ) TÜRKSAT 42 dogu
iki kanalda FTA mpg2.
saygılar.
aydın dogan 1 paket daha actı türksat 42 doguda ( 12507 h 3900 )
ses steryo,da gümbür gümbür tam 5+1 müzik ve sinema kanalları ama aydın dogan bu kanalları müzik paketi yapar bu tp,yi. bence
devamlı değil doğan gurubunun paket hazırlıkları her an şifrelenebilir.
disgo firagansı 11966 h 12498 olmustur arkadaslara duyurulur
Çok teşekkür eder, bütün arkadaşların bayramını ve yeni yılını kutlarım.
Üstat teşekkürler.Bu arada tüm arkadaşların mübarek kurban bayramlarını ve yeni yıllarını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.
çok teşekkürler. umarım şifresiz olarak kalıcı olur.
teşekkür ederim.
iyi bayramlar ve mutlu yıllar diliyorum.
:pepper: :45: :49:
şu anda HD değil normal yayında inşallah hep böyle kalır birde türkçe olsaydı
bilgi için çok teşekkürler.
bilgi ve paylaşım için teşekkürler, iyi bir haber.
bu kanallar bayram boyunca şifresiz yayın verecektir inşallah bayram dan sonrada şifresiz olarak kalıcı olur..
teşekürler. gerçekten iyi haber
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Bu arada kurban bayramınızı ve yeni yılınızı kutlarım...
ArkadaŞ TeŞekkÜrler Kurban Bayraminiz Kutlu Olsun Cihaz Kyoto9900 Dci Kanallar Acik
ustalar bilgi için tşk
paylasım ıcın teşekkur ederız D grupunun herhalde:pepper:
Bu güzel haber tüm arkadaşların kurban bayramını ve yeni yılını kutlar,sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim
müzik kanalları yeni gelen tp ğece sinyal ğitmişti 42 doguda ( 12507 h 3900 ) gene geldi sinyal.
disco engilsh+ animal palnet,te halen Fta ama reklamlarda türkce.11966.
saygılar
aynı çanaklara bağlı iki adet ayrı neta cihazım var biri fta diğeri cı, cı olanda discovery ve animal planet'i izliyorum ancak fta da sinyal yok diyo aynı frekansları girdiğim halde acaba niye olabilir.
FTA yani bayram boyunca şifreSİZ bu kanallar . Arkadaşlar.
radyo,sundada discoweyr hd fishon buluyor ama normal decoder,lerde radyo simgesini göremezsiziniz mpg 4 desteklemesi lazım.
saygılaR.
bilgi için sagol
Sinyal gayet iyi zaten arkadaşım yazmıştı ikiside şuan ingilizce yayın yapıyor .Paylaşım için çok sagol kardeş özellikle babam baya sevindi .:)
teşekkürler,mutlu bayramlar ve iyi yıllar
Vallahi bu doğan yayınları digiturkun kökünü kurutmak için elinden geleni yapıyor
iyi de yapıyor beter olsun digiturk :)
insanlara 3 kuruşluk yayınları yüksek paralarla seyrettirip dünyanın parasını kazanıyor milleti de keriz yerine koyuyorlar
yakında iki kanalda Türkçe ye geçer tahmin ediyorum
SKYSTAR 2 ilede seyredebilirmiyim bu kanalı yoksa bazı ayarlar gerekirmi herkesin bayram ve yeni yılını kutlarım arkadaşlar
discavery şuandan itibaren türkçe bilğinize
ooo bombaa sagolun
bakalım onlar ne yapacaklar.onlar pekı ucuzamı seyrettırceklr.para kazanmak ıcın elınden gelenı yaparlar bence.bende hıc bırıne guvenmıyorum.. ıyı seneler.hayırlı bayramlar:clap2:
suan ızlıyorum
yeni yıl ve bayram hediyesi olsa gerek mutlu olduk herkese teşekkürler.
birde animal planeti türkçe verseler çok güzel olacak
hayırlı olsun inşaalah fta devam ederler veya şifreleme sistemleri basit olur izleye devam ederiz
bu güzel oldu bilgi için teşekkürler
Bilgi için tşkler..
Bende gm 7400 cım var,manuel olarak giriyorum,arama için,ama hata verip aramaya geçmiyor.hW:12.03.a5 yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?
Bu arada,şu an üstündeki yazılım digiline yazılımı..
bazı makınalarda hata veriyo
bilgi için teşekkürler ayrıca iyi yıllar ve iyi bayramlar
arkadaşım çok sag ol
teşekkurler
ne biri discovery mi dedi nerde ustalar
tuksattamı
evet 11966 12500 h discavery anımal planet frre