Gelip geçici kanallar demiştim sana ustad
Printable View
Kusura bakma ustam bu iki kanalı tek atarmısınız bu şekilde evet basit değildir size zahmet yapabilirmisiniz
Eyvallah ustam çok teşekkür ederim
Teşekürler
,MUZiK TV HD
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
,TR KLiNiKLERi TV
URETEN TURKiYE TV
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
MMN Turk HD
çok teşekkür ederim kardeşim.
henüz kontrol edemedim yinede tesekkürler
Teşekkür
TEŞEKKÜRLER
Al türkmenia ve Turan tv aze m3u8 linkleride güzel olur
Art Amasya kanalını bekliyorum teşekürler.
Art amasya tv
http ://uzunmuhalefet.serv00.net/canlitv2.php?id=71&.m3u8
Bilgi için teşekkür ederim iyi çalışmalar.
sanırım özel yayın ama hiç bir platformda görmedim
hımmm anladım
arkadaşım...azerbaycan özel kanallarını parayla satıp abone topluyolar yani sadece azerileremi özel bunlar yawu peki now movies scifi...action...horror vesayire gibi şahane kanalları izleyebilmek için kardeş ülkeye gidip settopbox ve şifre kartınımı temin etmek şart simba kısa süreli izlerken alışkanlık yapmıştı...yani başka çare yokmu bu kanalları stabil izlemek için yani...!!!...:emoji36:
Onların sattıgı iptv sistemine dahil olmak lazım ama onlar kabul etmezler bir cok kanal var ama linkler acıga cıkınca port değiştiriyorlar kanalların linkler pasif kalıyor bazı iptv tarama programları buluyor bunları ama zaman alıyor.Biz burada verince telegram iptv grupları kanalı acıga cıkarıyor malesef
tümü kapatıldı, siz alsanız bile adamlar 2 saate bir değişiyor yayın paralı platform uüraşmayın başınız belaya girmesin
Basımız neyle belaya gircek anlamadım bizim verdigimiz free kanallar onun harici vermiyoruz 1 ci mesajı okuyun.Biz 20 senelik siteyiz illegal yayın yasak deyip sitede gözyummadık hit alacaz diye vede vermedik ondan dolayı kimseyle sorunumuz yok olamazdaAlıntı:
Kod:Konu kuralları:
*Netflix-Exxen-Max-Disney Plus-Tv plus-Amazon Prime gibi ücretli dijital yayınlarının içeriklerinin verilmesi yasaktır.
*illegal linkler yasaktır (digiturk- d smart-tivibu-ssport)
*Sürekli ip değiştiren ve isim değiştiren gunluk kanalları vermeyelim
*Sadece türk iptv kanalları (şifresiz ve legal)
*Paralı apk uygulamalarında olan özel iptv kanallarının linkleri vermek yasaktır
*istek olarak link istememeye özen gösterelim
Yani adamlar paralı platforma girmişler, yayınlar izinsiz alınmıyor hiç birinin de Digitürk ye Cine de Tivibu da onu söyledim sonraları ihbarname gelmesin kimsenin başı yanmasın dedim
Hangi yayınlar girmiş anlamadım super turk tv mi cine 1-cine 5 tv mi foramuzik mi expovizyon tvmi nowplay tvmi siz forumları falan mı karıstırdınız nettiniz ustad biz hangi kanalı verdik nettik neden basımız belaya giriyor ne ihbarnamesi :O_o:
Cine 6 kanalları
Konuda olanı uye vermış bir tanesi kapalı zaten mesele bumu sizmisiniz kanal sahibi o msjı editledim ben cine 6 kanal konusu vardı hatta ben verdiydim işi paraya dokunce konuyu kapadım pasife tasıdık konuyu konudada yazıyor yazmıştım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Alıntı:
Burada verilen FREE tabanlı (amatör-yerel vs gibi) kanallar bu konudan kaldırılması isteniyorsa Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ulaşabilirler tabi o kanalın kendisine ait oldugunu bize kanıtlamaları gerekecektir (domain adı unvanı gibi-stream sistemde yayın yaptıkları fatura bilgileri gibi) o kadar cok saldırı alıyoruzki siteyi herkesin iyi niyetli oldugunu bu internet ortamında dusunmuyoruz
cine 6 kanalları dediğin yasal mı
Vdo panel sisteminden kanal kurmuslar youtubeden indirilen filmlere logo basarak ve bu kanallari para ile satarak sagda solda linkleri patlayinca gelip burada hesap soruyorlar ve korkutma amacli kimse bu cine 6 midir nedir vermesin zamaninda biz free kanallari turkiyede ilk biz verirken onu bile sikayet ettiler bizim dosya vermemizi engellediler.
Tamam reis cine 6 silindi varmi problem siz baska yerlere bakin carsaf carsaf apk deki kanallarinizi vermisler vdo.panelde port degistirme var orada port degistirin kanallarinizi kapatin acik linklerinizi