evet arkadaslar volkan arkadasımın dedıyı gıbı bu ısınde suyu cıktı yerlı platformlarda bu sıstemde oldugu ıcın sız yazdıgınız yazılara dıkkat edınız lutfen ve yazılması yasaktır bılgınız olsun yerlı platfomlarla ılgılı buyle yazı yazmak yasaktır
Printable View
evet arkadaslar volkan arkadasımın dedıyı gıbı bu ısınde suyu cıktı yerlı platformlarda bu sıstemde oldugu ıcın sız yazdıgınız yazılara dıkkat edınız lutfen ve yazılması yasaktır bılgınız olsun yerlı platfomlarla ılgılı buyle yazı yazmak yasaktır
hadi hayırlısı bakalım beklemek uzun sürmez inşallah
Card paylasımı devam eder ve yeni sektor oluşmuş olur. Card sharing olayı oldu Free server nerede yok gibi birşey. Ne olacak ücretli yerler aranacak.Alıntı:
Bunun garantisi varmı yok adamın 2-3 ay sonra kapatmayacagı ne malum hep ihtimaller malesefki offline bende next 2000 vardı mach 1 hoca sayesinde izliyorduk serverlar kapandı sonuç sharing yapsa bile cihaz free yer olmadıktan sonra bir işe yaramıyor...
şimdiden hayırlı olsun tüm kaon/sunny kulanıcılarına
Deniz elektronik
ben bişi kullanmadım kart olarak sadece cihazıma emu yükledim öyle izliyorum..
ben bu olayı yumatuda denedim fakat randumanlı değil inşallah sunnyninki iyi olur
Bekleyelim
sayın always strem şharing yazlımları nezaman gelir bu konuda bilginiz varmı
dereyi görmeden paçaları sıvamayalım arkadaşlar hele bir çıksın.ücretsiz bir server kulağa hoş geliyor ama uzun vadeli olacağını sanmıyorum.tabii umarım ben yanılırım.
kaon ve sunny yaparsa güzelini yapar bu hep böyle olmuştur.saygılar.
arkadaşlar cahilliğimi affedin ben bu cardsharinge fransızım ne getirisi var aydınlatırmı beni üstadlar teşekkürler
ben inanıyorum en azından bunu sunnycilere vermeliler
bekliyoruz herhangibir gelişme varmı acaba??????????
Server ücretleri o kadar pahalı degil arkadaşlar ama pc ve adsl hattı mutlaka olması sart. Kanalları izlemeniz için
paylaşim için sağol
inşallah gerçekleşir.Emeği geçenlere şimdiden teşekkürler
Ben ne zaman yazılım geleceğini biliyorum.
Ne zaman kart paylaşımı bir işe yaramza ise o zaman gelir. Bakın cw li yazılımlar ce fixed cw yazılımlar en son bu cihazlara geldi. Düne kadar beğenmediğimiz cihazlar şimdi buna destek veriyor.
iyi günler
iki Atasözü var:
- Bekleyen derviş muradına erermiş
- Sona kalan derviş ayvayı yermiş
tam sunny cihazımı degiştitirecektim bu haber degiştirmemi engelledi ama fazla beklemeyiz inşallah çünkü emu ile seyredilen kanal yok artık
yaw gelecek dediler ama gelmediler takıldılarmı ney:00000004::00000004: :00000004: niye gelmiyoya ya
slm arkadaşlar sunnyde cs yi unutun buzamana kadar sunny neyi düngün yaptı el aya sunny ciler yaya adı sanı duyulmayan cihazlar çatır çatır cs yapıyor bizim ki kış uykusunda bu gidişle zor uyanır
elimdeki sunny i satıyorum arkadaşlar bi daha da sunnyi eve sokmam
başlarda benimde umudum vardı ama artık kalmadı.yok sunny bu işi yapamayacak
Something of they Excuse. but I unhappily am not notice anything. it will be that adds friend I could say how this card Sharing that Shares walks I unhappily don't notice Turk give cannot participate how it would like.
Comps, mouca a hug of this Portuguese one
arkadaşlar ortada bir dolap döndürüyorlar ama hayra alamet degil.bu cs olayını D-smart engellemiştir.sunny firması ile yaptıgı anlaşma çerçevesinde cs olayı durdurulmuştur.nedeni D-smart paketinin yayına geçince cs olayı olursa kimse yüzüne bakmıyacak olmasıdır.malesef mach1 usta gibi özgür yazılımcılarımız olmadıgı için bu cs yazılımları verilemiyor.(formumuzdaki degerli üsdatları tenzih ederim)bildigim kadarı ile kaon ve sunny cs yazılımları herşeyi ile hazır.ancak büyük engeller oldugu için verilemiyor.sizlerde biraz araştırırsanın bunun böyle oldugunu göreceksiniz.saygılar.
d smartla ilgisi yoktur bence
sunny firmasının şharing konusunda çalışma varmıdı zaten yetkililerden böyle bir acıklama gelmedi
yenilikle sunny yanyana bile gelemez şimdi 16 derecedki ng kanalı cekmiyor hd destekli bir makina olmasaı gerekiyormuş bazı forumlarda öyle yazmışlar
nerde yazılımlar daha cıkmadımı eskiden en önce sunny cıkıyodu şimdi ise arkada toz yutuyoruz diğer cihazlar aldı başını gidiyor bizde öle iki kolu baglı oturuyok ancak gelen gideni seyrediyoruz cıksın şu yazılımlarda kurtulak
üslubunuza dikkat edin!!:boese157:
yazı tarafımdan düzeltilmiştir görevli arkadaşlara bu şekilde yazılmaz.
Yaw sunny cikarsa ne olur ölme esegim ölme...Kaon daha Premiere bile acamadi ha kaldiki Sharing yapsinlar...:8[1]: :8[1]:
Bekliyom Dreambox 8000 cikmasini 3 ayda cikcak
@ ersink 20 foruma bir daha girmek yararlanmak istiyorsanız lütfen yazdıgınız msjları yazarken ilk önce karsınızdaki insanın hiç bir beklenti olmadıgını ,burada yapacagınız sözün tum herkes tarafından görülebilecek oldugunu düşünün
Lütfende bu tür msj yazmayın . Uyarı vermedim bumesajımı lütfen anlarsınız artık
Sunny firması Cw Share cıkarana dek konu kapanmıştır..