arkadaslar yanlis anlamayinda ben bu SERİ A - PREMİERE LİG OK kanala
hangi uydudan bakabilirim?
yardimiz icin tesekkürler.
Printable View
arkadaslar yanlis anlamayinda ben bu SERİ A - PREMİERE LİG OK kanala
hangi uydudan bakabilirim?
yardimiz icin tesekkürler.
goooooooooooooooooooood
Sunny Absat Ok.sİrİus Ok(23/24.01.2007) Yazilimlari 1.ncİ Mesaja EklenmİŞtİr
eline koluna sağlık memedim kardeş polsatlardan bir haber yokmu acaba
pardon D+ hangi kanalları kapsıyor
saoalsın kardeş emeğine sağlık
Sunny Absat Ok.sİrİus Ok(24/25.01.2007) Yazilimlari 1.ncİ Mesaja EklenmİŞtİr
merçi a tous
kanal ekleme sorunu nyazılımı attığım halde devam ediyor zaten makinada toplam 10 uydu yüklü gereksizler zaten yok kaon 511 z cı 12.c1.a5 yardım
tşler elinize sağlık
Thank You Memedim
kaon 200z icin yokmu
yazilim icin tesekkürler yanliz kuru kafayi indirenler dikkat (win32:Rbot-buc)birlikte geliyo=truvahti
ya arkadaşlar bu e2 kanalını maç esnasında nasıl izleyebilirim?
serkan bey ben bu konunun yasak konular arasında olduğunu düşünmemiştim!ama sizinde üslubunuz çok da hoş değil diğer adminlerden özür diliyorum.
üyeolurken forum kurallarını iyi okumuş olsaydınız bunu bilirdiniz bu gibi konular forumu tehlikeye atmaktadır bunu için tavizimiz yok bizide hoşgörün forumkurallarını imzamdan tekrar olkursanız başka türlü konulardada bilgi sahibi olabilirsiniz.
bir tanesin memedim. teşekkürler
teşekkür ederiz memedim.ellerine sağlık.
açıklamanız için teşekkürler volkan bey.iyi çalışmalar!
SUNNY D+ OK ABSAT OK.SİRİUS OK jetix ok foxs ok (25 / 26.01.2007)
yazılımları 1.nci mesaja eklenmiştir
eline saglık üstat saygılar
sayın memedim kardeş arka fonu kaon gibi yaparsanız çok seviniriz şimdiden teşekkür
Aynı keylerle aslında tps paketi açılması lazım ama acılmıyor kaon grubunda .Yeni yazılımları kore tarafından yapılması gerekiyor sanırım editci arkadaşlar yanılıyormuyum?
Hocam radyo arka fonu süpermiş:45:
O resmi troya 2 arka fonu yapsam kızmazsın heralde:praying:
tskkur
Eline sağlık arkadaşım...
tskkur
teşekkürler memedim kardeş eline sağlık çok güzel olmuş inşallah tps de çabuk gelir
son zamanlardaki yazılımlarınızı sürekli olarak yüklüyorum Yazılımlar için çok teşekkür ederim.Ama bu yazılımları yükledikten sonra uzun zamandır uzaktan kumanda zor kumanda ediyor. Acaba yazılımlarla ilgisi varmıdır diye ögrenmek istedim ve paylaşmak istedim problemi cevabınız için şimdiden teşekkürler
Ok, men :28:
bende günlük olarak yazılım yüklüyorum ama kumandada problem yok kumandanızın pilin değiştirin birde kumandanız plastik tuşalarının altı nem olur buda bir yağ tabakasına sebep olur ve bu gibi durumlarda temizlenmesi gerekir. Lütfen kontrol ediniz.
National Geographic Türkiye 16 ses var görüntü yok yeniden tarattım sildim gene görüntü yok
memedim siz bir harikasınız. radyo arka fon mükemmel. alnınızdan öpüyorum. allah sizi korusun nazarımız değmesin. radyo fonuna baktıkça ağlıyasım geliyor içimden... sağol sağol sağol
teşekkürler.ellerinize sağlık
SUNNY D+ OK ABSAT OK.SİRİUS OK jetix ok foxs ok ( 27 / 28.01.2007 )
teşekkürler
saygı değer ustalar bu sirus ne kadar zamanda şifre değiştiriyor
ellerine saglik usta
tsk
where is the kup 230 with this firm please?
SUNNY D+ OK ABSAT OK.SİRİUS OK jetix ok foxs ok ( 28 / 29.01.2007 )
National Geographic Türkiye 16 ses var görüntü yok yeniden tarattım sildim gene görüntü yok
Ustalar tps lerden haber yokmu?
Saygılar.............
premier astra uydusunda ama izlenebiliyormuki
SUNNY D+ OK ABSAT OK.SİRİUS OK jetix ok foxs ok ( 29 / 30.01.2007 )
SUNNY 30 /31 OCAK YAZILIMLARI !!!foruma eklendi
SUNNY -ABSAT AUTO OK D+ OK SİRUS OK BİSS OK ( 31.01.2007 )
National Geographic Türkiye 16 E ses var görüntü yok kaç gündür yazılımlarda var görünüyor . National Geographic açıkta benmi açamıyorum cıhazım sunny 7010 dz oo buna bir cevap alayım arkadaşlar şimdiden teşekür ederim
elerine saglık ustat guzel olmus