you have sunny kaon tps 12.01.A5 ??:( :praying:
you have sunny kaon tps 12.01.A5 ??:( :praying:
Paylaşım için teşekkürler ...
teşekkürler snopy usta
tessekurler turkiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
teşekkürler umarım diğer serilerede çabuk gelir elinize sağlık kolay gelsin saygılar,
uydudan güncelleme sadaca sunnyler icinmi gecerli
eskılerede gelecekmı hocam
normal boardlılara atamazmıyız bu c boardın yazılımını
16.C0.A1 yazılımı nda problem vardır Bazı yayınları almıyor sorunla karşılaşan arkadaşlar kurukafayı yüklesinler ardında güncel sunny emu yazılımını yükleyip Cihazlarını kullanabilirler.
16.80.91 lotf konid
teşekurler kardeşim 12 c1 a5 ok denendi
yazılımı attım.cihazı resetledim.tps falan ok.fakat turksat uydusu yoktu.onuda ayarladım.resetlediğim için kanalda kalmamıştı.11734h03290 şebekeyide açık bırakarak taratıyorum azami 60 adet kanal buluyor.ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum.acaba eksik birşeylermi var.
tÜrksatda Kanal Bulma Sorunu İle KarŞilaŞan ArkadaŞlar Kanal Lİstesİ YÜklesİnler Sorun ÇÖzÜlÜyor Bunla Bİlgİnİze..
hazır kanal listesi ve kanal editörü 1 sayfaya ekledim kanal bulma sorunu ile karşılaşan arkadaşlar kanal listesi yüklesinler şuan hepsi oktur bilginize.
sayın snopy bu yazlımlar orjinalmidir koredenmi geldi normal ve 9000 serilerine bu yazılım nezaman gelecek
selam tşk sağolasın sağlıcakla kalasın
sayın snopy bu yazlımla birlikte inşallah 9000 lerin sorunlarınıda cözerler
ellerine salig ustam
paylaşım için teşekkürler
A-MAX PLUS_HW-12.00.A1 YAZILIMI EKLENMİŞTİR bu yazılımı fta cihazlara uymaktadır eski hw si olanlar kullanabilir bilginize..
Teksin snopy usta, ellerin dert gormesin!!!!!!!!!!
HW12.01.A5 de versen ustam çok sevinirim!!!
Supersin, basarilar
ben yazılım ı hiç yükleyemedim fail hatası veriyor kuru kafada yüklü
16 c0 a1 yazılımında kanal bulma sorunu düzeltildi bilginize... yeni yazılımı ekliyorum birazdan
snopy usta yine süpersin kim nedese desin
sayın snpoy usta birde şu bizim 9000 serilerini koreye bildirde bu tps yazalımlarını yapsınlar
snopy usta emeklerin için teşekkürler ama ben kanal listesinde sorun yaşıyorum.hazır kanal listesi atıyorum tarattığım kanallarda gidiyor.fabrika ayarlarına dönmüş gibi liste tamamen boşalıyor.
Değerli Snopy kardeş 16c0 a1 i 16 00 a1 e yükleyebilirmiyiz.
sağolasın o zaman 1600a1' i bekleyeceğiz.
snopy usta ben hala cevap bekliyorum.:(
thank you very much dear snopy for your hardful efforts and we wish to see HW12.01.A5's softwares
tarattığım zamanda 65 adet kanal buluyor(şebeke açık durumda).usta galiba stream yazılımını sunny'e veya kaon'a dönüştürmeni beklemek daha akılcı olacak.yardımların için teşekkür ederim.
sağol snopy sen bu sanalda teksin senin yaptığını burada kimse yapamaz çalşmalarında başarılar
scob dün gündüz bende türksat uydusunu silip yeniden tarattım 60 a yakın kkanal buldu. daha sonra tekrar taradım (ikindin vakti) 145 e yakın kanal buldu.akşama doğru tekrar taradım eksik kanalların tümünü buldu .bilginize
SNOPY hocam 12.01.a5 e yükleyebilirmiyiz?
merhaba snopy usta.16.00.A1 içinde yazılım varmı.yoksa çıkmadımı bekleyecekmiyiz.?
Teşekkürler SNOPY emeğine ellerine sağlik.AT-9085 cihazım var bu cihaz normal bordlumu oluyor acaba ve bu cihazlarla ilgili bir çalışma varmı?:clap2:
Teşekkurler SNOPY
12.01.A5 ??
@+
umarım en kısa sürede normal cihazlarada gelir :(
arkadaşlar başka forumlarda bu yazılımların sorunlu olduğu ve yüklenmemesi konusunda uyarılar var yükleme yapan arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaştılarmı acaba bilgilerini foruma aktarırlarsa diğer arkadaşlar için de faydalı olur 12.c1.a5 yazılımı 168 kişi indirmiş ve kimseden olumsuz bir yazı gelmediğine görede problem yok galiba akşam eve gidince bende yüklemeyi düşünüyorum bakalım nasıl bir sorun varmış??
eyvallah usta kolaygelsin
ne yaptıysam acamadım...slm
sunny 1030 sky için olurmu teşekkürler:clap2:
Hw 16.00.a1 ?:49:
Hw 16.00.a1 ????
12.03.a5 !!!!!
bende üst üste 3-4 defa tarattım.sonuç aynı.1-2 kanal daha buldu o kadar.hazır kanal listesi eklemek istedim eklemek istedim,eklenmedi.:crashs: bende başka bir yazılım(d+) attım.stream yazılımını sevmedim :boese157: daha birşeyleri eksik.yakında snopy usta halleder zannediyorum.:00000002:Alıntı:
snopy usta benim hw' yi sormuşsun:12 c1 a5
sayın snopy keyler çökdümü yoksa devammı
stream yazılımlar maalesefki şebeke taraması,kanal sıralamasının değiştirilmesinde kanalları tek tek taşıma zorunluluğu ,her yazılım yüklendiğinde kanalları baştan aratmak zorunda olması gibi dezavantajları var.ancak şu an için buna katlanmak zorundayız.tüm uydularda temel olarak seyredilen kanalları buluyor.illaki tüm kanallarıda istiyorsanız tek tek elle frekans girmeniz gerekli.yapacak başka bişey yok.hazır kanal listesini yükleyemiyorsanızda şöyle yapabilirsiniz.mesela film kanallarını favori 1,belgesel kanallarını favori 2,***** kanalları favori 3,müzik kanallarını favori 4 e atarak en azından rahat erişim sağlayabilirsiniz.
snopy ustam 12.00.a1 ---16.00.a1 olurmu
arkadaşlar ora 5010DZ HW 16.co.a1 için 28 ocak D+ (ve mtv networks) okey olan yeni bir btm ya da bin yazılımına ihtiyacım var, sunny 7011 d kullanıyorum ama oranın menüsü daha güzel yapan olmaz mı bu yazılımları