eline sağlık emmi.
Printable View
Su an itibariyle Hotbird uydusundan bişey açıyormu acaba?
teşekkürler
Arkadaşım Hot Bird uydusunda şu an keyle açılan Sadece SRG (İsviçre Paketi) ile bis keyle istersen tabi FOX SIBIYA kanalı açılmaktadır. Bunların dışında şimdilik malesef başka paket açılmamaktadır. Bilgilerinize.Alıntı:
Saygılar.
gm 11300 cı yukledım hıc bır faydasını goremedım
evet arkadaşlar bende yükledim fakat şu an maç yayınları olmadığından test edemedim eurosotları açmıyor eminmisiniz
BİLGİ NOTU
Arkadaşlar D+ ların şifre değiştirmesine softcam yetiştiremiyorum. Onun için yukarıda verdiğim softcamı yükleyin. Şifreler değiştiğinde meüden modülarabirimin altındaki videolikiokeyleyerek şifre tablosuna varın. Kumandanızın en altındaki mavi tuşla "NAGRAVİZYON" bölümüne girin. D+ ları 4101 = 10 ve 11. TVCABO keylerinide 4901 = 10 ve 11. satıra yazın. Yalnız her satırı okeyleyerek çıkın. Kolay gelsin. Herkese iyi seyirler.
Şevketensari kardeş ben softcamı yaptığım sırada eurosport kanalları açıktı. Onun için listeye almıştım. Şimdi ne durumda daha bende bakmadım.
Saygılar.
[QUOTE=mueksi;173314]gm 11300 cı yukledım hıc bır faydasını goremedım
Kardeş eğer hispasat çanağın yoksa softcamda sadece yukarıda yazılan kanalları izleyebilirsin. Sadece SRG kanallarını yani. Birde 1. satıra FOXSIRBIYA bis keylerini girersen o kanalı izleyebilirsi. Ben onun yarine herkesin aradığı keyleri yazdım ki maçları izleyebilesiniz diye. Bilginize
Saygılar
Arkadaşlar dün verdiğim Kanal Listesinde unutkanlık hem loderleri vermemişim, hem de boş ve açılmayan tipleri silmemişim. Şimdi tertemiz bir kanal listesi verdim. Softcamı şimdi hazırladım. Güle güle kullanın. D+ lar da gidinceye kadar keyfini çıkarın. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
kanal listesini nasıl yüklüyorduk.kısaca yazarsanız sevinirim ( liste yüklenirken cihazın durumunu bilmiyorum)
Kardeş önce kanal listesi ve yükleme loderini yukarıdan indir. masa üzerine içindekileri çıkart. Loderin com bağlantısını bs.ınıza yapın. En altta üç tane yuvarlak var. Kanal yazan yeri işaretleyin. Yazılım yüklenen yerin altında kanal yükleme yeri var. Oradan dosya bul butonuna bas. Masa üstününün hepsini gösteren ailfile yazan yeri işaretle. Kanal listesi dosyasının içinden masa üstüne çıkardığın yazılımı iki kere tıkla. Yazılımı lodere yüklemiş bulunuyorsunuz. Şimdi de yükle butonuna bas. Ortadaki göstergede mavi çizgiler bittiğinde küçük bir kutu çıkacak tamam deyip çıkın. Eğer karklı yazılım yüklüyorsanız alıcınıza mutlaka boot dosyasınıda atın. Kolar gelsin, iyi seyirler.
Saygılar.:45:
Arkadaşlar yep yeni güncellenmiş kanal listesi ve softcamı yukarıdan yükleme loderlerinde orada artık indirip yükleyebilirsiniz. Herkese iyi seyirler. Aciko menülü kanal listesinide az sonra hazırlayıp foruma koyacağım.
Saygılar.
Arkadaşlar, kanal listesi ile softcam güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
11400 rd2 cihazımaac4222 yazılımı ve bootları yükledim.yazılım ve softcamı yükleyebiliyotum buraya kadar sorun yok.ama kanal listesi dosyasını bir türlü loadera cekemiyorum.kutullardan kanalı işaretliyorum doyayı cekerken all file diyorum indirdiğim kanal listesine çift tıklıyorum ama dosya loader deki kanal listesi bölümüne gelmiyor.sky güncellerkende aynı hatayı veriyor.yardım lütfen.
Arkadaşlar, "Yassah Hemşerim kanalı" Türk bis kanalı olduğu için açıktan veremiyoruz forum kuralları gereği. Yalnız bis keyin1. satırındaki keyleri bir yere yazın ve 00 olan yerlere E4 ve 8F yazın. Yeni bulduğum biskey böyle idi. Bilgilerinize.Alıntı:
Saygılar.:nono::
Arkadaşlar kanal listeleri ve softcam güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Arkadaşlar softcam ve kanal listesi bugün itibariyle POLSAT Kanallarıda eklenerek güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Arkadaşlar, Softcam ve Kanal Listelerini artık burada bulabileceksiniz. Şu an ititbariyle ikisinide güncelledim. GM 11400 cm ve Aciko 4225 SKY'ın Nisan ve Mayıs yazlımlarıyla tüm paketler açıktır. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Softcam güncellendi. Herkese iyi seyirler. Tüm paketler açık şuan.
Saygılar.
Elinize sağlık
Arkadaşlar, GM menüsüyle hazırladığım softcam Aciko menülü yazılımda çalışmadığını yaptığım testler sonucu anladığımdan Aciko menülü yazılımlar içinde bir softcam hazırladım. Herkese iyi seyirler.
Saygılar
Arkadaşlar, GM 11400 cim menülü Kanal Listesi ve Softcam güncellenmiştir. Uydular TÜRKSAT+ HOT BİRD+ HİSPASAT. Birinci mesajda belirtilen tüm paketler açıktır. Herkese iyi seyirler.
Saygılar
Arkadaşlar, tüm frekanslar sıralı şekilde ve kanallar kategorilerine göre sıralanmıştır. ****** ve ***** (549'dan sonrası) kanallar tarafımdan şirelenmiştir. Kendi şifrelerinizle açabilirsiniz. İsteyen istediği kanal listesini ve softcamı atabilirler. Herkese iyi seyirler.
Saygılar
11400 gm yüklü olan aciko 4225 imme yeni den 24.5.2006 tarih ve 31.8 soft cami attım fakat cihaz kilitlendi kumanda çalışmıyor. check new firmvare yazısı çıkıyor. ne yapmam lazım
sağol serkan bey
Arkadaşlar, kanal listeleri ve softcamlar güncellenmiştir. Dosyaları yüklediğim anda yukarıdaki paketlerin hepsi açıktı. D + lar gittiklerinde şifrelerini formumuzdan alıp NAGRAVİZYON bölümüne girip 4101 identinin 10 ve 11. satırlarına yazarsınız. İyi seyirler.
Saygılar
bunlarda hotbird den çözen bi kanal varmı multikanal denilen bizim bildiğimiz multivizyonlarmı
Arkadaşlar, kanal listesi ve softcam güncellenmiştir. İyi seyirler.
Saygılar.
NOT: Bugün itibariyle tekrar güncellendi.
bir kaç güne kadar tps leri belli bir süre bekledikten sonra otomatik acıyor bu aralar açmıyor bir gelişme var mı?
SRG Swiss 13°EAST HOTBIRD
Ident: 009400
DEC: 000 148 000
*** 0C: C5 13 9E FC 83 61 1A 43 <---------,
DEC: 197 019 158 252 131 097 026 067
Ident: 009400 SRG Swiss
*** 0C: C5 13 9E FC 83 61 1A 43
Aktif ***
12399 H 27500 4 EKİM'DE SF ZWEİ TV DEN
arkadaşlar gm menülü softcam 20200 fta 'a ya atsam olurmu, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Üstadlarım , GM 14400 Cım'da izleyebilir miyim ? 2.83 yazılım yüklü. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Bilgiler için teşekürler
Arkadaşlar, uydu alıcımdaki teknik bir sorundan dolayı GM 11000 seri menülü kanal listesini hazırlayamadım. Bende yazılım değiştirerek Aciko 4225 SKY'ın kanal listesini ve softcamını hazırladım. TV CABO'da Nagra 3 sistemine geçen kanallar listeden çıkarılmıştır. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Arkadaşlar uydu alıcımdaki teknik sorunu hallettim ve GM 11000 serisininde kanal listesini ve softcamını güncelledim. Kanal listesini yükledikten sonra menü yapıp 5679'u tuşlayın ki listeniz fabrika ayarı olsun.Herhangi bir şekilde fabrika ayarlarına döndüğünüzde kanal listeniz aynı kalır. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
hocam bu softcamda hotbird için gecerli hiç *** varmı?yoksa goldmaster yazılımını beklemeye devammı edeceğiz??
Arkadaşım bu softcamda sadece POLSAT ve SRG kanallarının şifreleri var. Başka bir şifre malesef şu an yok. Biss *** bölümü için ise biss *** bölümünde verdiğim bir iki şifre var ama kalitesiz kanallar onlarda. Yani yeni bir yazılım bekleliyoruz hep birlikte. Bilgilerinize.
Saygılar.
ACiKO 5225 için hangisini yüklemem gerekiyor. daha önce attığım yazılım goldmaster yazılımı tps auto açmıyor artım. :(
Arkadaşım yukarıdaki kanal listesi ve softcamlardan birini yükleyebilirsin. Ancak Aciko 4225 SKY senin alıcına uyar mı bilemiyorum. Yalnız polsat ve TVCABO paketleri Nagra 3'e geçtikleri için o kanalları kanal listesinden silebilirsin. D+ ları güncel keylerle izleyebilirsin.Alıntı:
Saygılar.
arkadaslar 4225de goldmaster yazılımı yükledıkten sonra cıhaz acılmıyor neden olabılır acaba ??????