teşekkürler, yükledim çalışıyor.
Printable View
teşekkürler, yükledim çalışıyor.
thanxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx10000
üstad ellerine sağlık
Volkan yazılımlar için teşekkürler..
Emeğine sağlık...
Paylaşımlarının devam etmesi dileğiyle..
Welcome back Volkan et many thanks. Tesekkürler.
TŞK LER BE VOLKAN USTA ELLERİN DERT GÖRMESİN:clap2::
Volkan. It does not work no more.
selam volkan kardeş hoş geldin eline ve emeğine sağlık
teşekkürler volkan. ellerine sağlık
GM 9100 için yazılım yokmu tesekkürler
bugünkü yazılımlar daha çıkmadımı volkancım.. ii çalışmalar
savredın cıkınca volkan arkadasım sıze verecektır
eline koluna sağlık yazılım için teşekkürrleeerrrrrr:common001:
birinci mesaja absat yazılımları eklenmektedir. serverden kaynaklana problemnedeni dosyaları ekilyemiyorum server düzeldiği zaman ekliyecem.
teşekkürler volkanım. iyi çalışmalar. herşey gönlünce olsun
Volkan bey tekrar teşekkürler,,bilgi ve belge sahibi olmayanlar; olanların izlerine bakar durular... bir aydır bakr kör olduk.... aklın, gözün, kulağın ve tabiki ellerin dert görmesin!
Volkan kardeş GM'lere hareketlilik ve eski günlerini geri getiriyorsunuz. Yakında TPS'ler de olursa tam olacak. İnanın bu hafta receiverimi kesin olarak değiştirmeyi düşünüyordum ki sayenizde şu an vazgeçtim. Çok çok teşekkürler. gm9600cip.:present: :present: :present: :common001:
volkan büyüksün kardeşim, teşekkürler.
teşekkürler volkan ama senin ile ilgili değil ama diğer malum markalar tps auto yaparken biz neden böyle bir günlük soft cam ler ile uğraşıyoruz_?!
sağolasın volkan kardeş
tps auto için şunu söliyeyim yazılmdaki algoritma kodları açık halde değil bildiğiniz üzere sunny ve kaonlarda bu editleme yapılamıoyor. bu tip büyük firmalar yazılmnlarının ana bios ayarları ile oynatmazlarancak kendi mühendisleri veya bu işte tecrübesi olan mühendisler tarafından yapılır. yazılm gelmesini bekliyoruz ama ne zaman geleceği belli değil.
teşekkürler volkan usta
sevgili volkan 9400vcı cihazada topfield menüsü de yaparsan seviniriz menü bir harika teşekürler eline saglık:45:
sagol usta
E-03 mesajı geliyor talimata göre yükledim sorun nedir_
tamam hallettim uyumluluk ayarını yapmamışım
volkan usta hoş geldin boş ver emu yazılımı seni görmek çok güzel umarım bizi bir daha yalnız bırakmazsın. Saygılar
saolasın volkan kardeş bizim için bunuda şükür tps autoymuş falan hikaye yeterki sizin gibi arkadaşlar hep yanımızda olsun onlar zaten zamanla hallolur ellerin ve bilgisayarın dert görmesin
Volakan kardeş, ellerine sağlık sonsuz teşekkürler.
birinci mesaja yeni yazılmlar eklenmiştir.
volkan, sonsuz teşekkür ediyorum. yine bir numarasın, saygılarımla...
teşekkürler Volkan eline sağlık.
sizde sağolun arkadaşlar. elimizden geldiği kadarı ve allah izin verdiği müddetçe burdayım.
Volkan, fedakarlığına ve cömertliğine minnettarız. kolay gelsin...
animaux acılmıyormu?
seni yine gormek ne guzel!tesekkurler volkan usta eline saglik
Volkan gardaş seni tekrar aramızda görmekten çok mutlu oldum. Hoşgeldin diyor çalışmalarında başarılar diliyorum.
Teşekkürler Volkan kardeş. gm9600cip.:wave: :wave: :wave:
Teşekkürler eline sağlık..
Teşekkürler Volkan, ellerine ve bilgine sağlık.Sensiz Gm 9000 ler yetim kalmıştı.
Multivizyonları ne zaman izleyebilicez arkadaşlar? bilen varmı!!
volkan kardeş tekrar hoşgeldin seni geldigini bilmek güzel sana kolay gelsin
Volkan kardes sefalar getirdin :common001:
saygilar
evet multiler lütfen ...
arkadaşlar tps için yazılım koreden bekleniyor bu yazılmlar türkiyede yapabilen yok. ancak tps de şu an sıkça sistem değişiyor. zaten gelecekte yazılmda tps bin dosyasının yüklenmesine ve softcam yüklenmesi gibi kolaylıklar sağlanacaktır. biraz sabırlı olalım.
ellerine sağlık volkan usta
V olkan geldiğin günden beri,renklendi forum,
O lmaz üstüne artık,sitemkar yorum.
L utf edip çabalayıp,verdiğin hizmetin,
K ucak dolusu teşekkürü var bak,sana herkesin.
A man ha birdaha,kaybolma bir yere,
N afile geçmesin yine,günler boş yere.
Buda benim teşekkürüm olsun:present:
ellerine ustalığna sağlık.kolay gelsin.ayrıca camiaya HOŞ GELDİN SEFALAR GETİRDİN.ANTALYADAN KUCAK DOLUSU SEVGİLER.
esselamın aleyküm. insanların iyiliği için uğraşan volkan arkadaşım nasılsın. bu uğraşların ve emeklerin bizler kadar allah katında da hörmet görsün inşallah. bende de 30300 goldmaster var. onlara bi yazılım varmı şu aralar.
SAYGILARIMLA...
bu günki yazılım ne zaman çıkar volkan usta
dünkü yazılımımı yükleyeyim
birde eskiden çok hızlı yüklerdi artık çok yavaş yükleme yapıyor ne tavsiye edersiniz
çalışmalarında başarılar dilerim
Volkan gene harıkalar yarattın senin tekrar aramız görmek morallerimizi menüler gibi tekraer yükledi ellerine yüreğine sağlık selam herkese.................
Birinci mesaja 11-12 Mart tarihli Absat yazılmları eklenmiştir.
dostum eline saglık
golmaster 55000sfta cihaza hangi yazılımı yüklemeliyim YARDIM LÜTFEN