kaldırılması için bi sebeb göremiyorum.
Printable View
kaldırılması için bi sebeb göremiyorum.
kaldırılmasın devam etsin ayrıyeten diziyi seyredenler sağır odayıda seyretsinler şahsen ben sağır odayı daha çok seviyorum,oradaki olylar daha gerçekçi.kaldırılmasını isteyenarkadaşlara diyeceğim şu: bu gibi dizilerdeki şiddet olayları sıradan amerikan filimlerinin birçoğunda zaten görülüyor, bizim sinama sektörümüz yapmadıgı zaman iradesi zayıf kişiler o yabancı filmlerdeki şiddet sahnelerinden etkilenmeyeceklermi sanıyorsunuz.
insanların maneviyatların bittiği menfaatlerin çıktığı bir yüzyılda olduğumuz söylenebilir..bununla beraber şiddet nedir..önce onu soralım kendimize..sokakta kızkardeşimizn çalınan çantasını butür dizilermi sağlıyor sizce..bence hayır..o yüzden bize gerçekleri anlatan butür dizilere tepki neden..amerikan filmlerinde ülkemize veya bişekilde dinimize uygulanan şiddete ses çıkarmayıp..içimizde bizi kardeşkardeşe düşüren veya kişilerin menfaatlerini gün yüzüne çıkaran bütün dizi yada filmleri destekliyorum..unutmayın dayılıktan bahseden arkadaşlarımız var burda...işte o dayıların çocukları bu ülke uğruna doğuda şehit oldular..ben devam diyorum...
devam etmeli bence saçma sapan yapmacık dizileri izlemektense gerçekleri görmeli herkes derim ben
kutlar vadisi ile devam. he belki bu dizinin amacında bizimde bilmediğimiz başka şeyler var paralar dönüyor ama birazda halkımız bu gerçeklere uyanıyor bizim binlerce şehidimiz var ama ortada ne yürüyüş yapıp nede bunun için eylem yapan var. bu noktaya dikkat edilmeli.
Bazıları ger.çeklerden koktukları için bu diziyi kaldırmaya çalışıolar. tam devam etmeli.
bu milletin hep uyumasını istiyorlar.kurtlar vadisi türkiye gerçegini yansıtıyor .birilerinin zoruna gitmiştir.aptal diziler yüzünden yeni neslin beynini yıkıyorlar.
abi ne yani şimdi ortada biz başka dizi konuşmuyoruzki.biz ortaya kurtlar vadisi kaldırılsınmı kaldırılmasınmı diye bir anket yapılmış onun için konuşuyoruz.bazılarımızda kalkmış yok cnbc-e dizileri yok amerikan çizgifilmleri kaldırılsın diyor.hadi arkadaşlar şıklar şu şu.aralarından hangisi en çok kaldırılmayı hak ediyor denilse o zaman konuşulur bu konu.ama konudan konu türetmişssiniz.yok diğer dizilerde kalksın diye.peki sorarım yüzde kaçlık dilim hayatında hiç tom & jerry izlemedi.gidip onun yerine nasreddin hoca izledi.yada kaçımız south park izlemek adına bütün işlerini bırakıp tv karşısına geçti.yanş gerçekçi olalım.yabancı ülkelere bizde bu akıl olduktan sonra her zaman bağlıyız arkadaşlar.milliyetçilik adı altında bu şeyleri izlemeyelim dersek biz batarız.ülkede kimse bir şey üretmeye çalışmıyorki.hepimiz tüketiyoruz.bu bizim atalarımızdan geldi ve bu böylede devam edecek.o yüzden yok amerika,yok japon,ingiliz dizlerini filmlerini çizgi filmelerini kaldıralım demek bence çok çok yanlış bir düşüncedir.bunlar kaldırılırsa kültür seviyesi bütün ülkede bir anda düşer.bu bütün ülkelerde böyle her ülke kendi kanalları hariç diğer milletlerin içeriklerinden oluşan kanallarda sunuyor.
diğer bir konuda çoçuklara kurtlar vadisini yasaklayacağınıza çizgi filmleri yasaklayın deniliyor.peki hangi çizgi filmde belinde silah,uzun palto,işte mafya tipleri mafya işleri bulunuyor söylermisiniz?zaten bu dizinin amacı çoçuklar için değildirki.amaç insanları mafya ve benzeri örgütlerin devletle olan ilişkisini anlatmaktır.yani yetişkinler için çıkmıştır bu dizi.ama çoçuklarda bunu bir idol olarak anlayıp sağda solda bu işleri uygulamaya çalışıyorlar.peki bunu geçtik kaçımız saçma sapan çoçuk dizilerini seviyor.mesela selena,cino,acemi cadı vb aptal şeyleri.peki bu şeyler çoçukları sihire büyüye merak saldırmıyormu...
bence bu iş dediğim gibi ortadan kaldırılamaz.ne kadarda şiddet içeren dizi film çizgifilmlerin yasaklanmasını istesekte bu sadece bir ütopya.sorumlu anne babalar çoçuklarını bu şeylerden uzak tutabilirse ancak böyle bir çözüm olabilir...yoksa ben kurtlar vadisinin yetişkenlere zarar verdiği için kaldırılmasını istemedim.dediğim gibi sorun çoçuklar...
Bana kalırsa çok abartılar var bütün sahneleri dehşet yani bir çoçuğun izlemesi veya bir ailenin izleyeceği bir dizi değildir..hade genç olan insanlar izler ama aile ortamına gitmez..cabbari abinin bir kelimesi var doğru gençler şiiddet vuruyor..
TÜrkİyede Nelerİn Olup BİttİĞİnden Ve Devletİn UyuduĞundan Bahsedİyo Bence Herkesİn Bİlgİlenmesİ İÇİn Yayina Devam Etsİn Kİ Ülke Ne Halde Herkes GÖrsÜn Uyan TÜrkİye
Haklısın kardeşim hem de çok haklısın, işte haklılığımızı ortaya koyan bir yazı:Alıntı:
:warn: Yalan mı bunlar, hangi şehit cenazesinde böyle bağırıldı?Alıntı:
ZaLiMFeLeK Nickli Üyeden Alıntı
ve son olarak aslında esas bu diziyi gençler izlemeli ki onlarda kandırılmasın
diziye yönelik olarak rtük e gelen şikayetlerin listesi
Diziye yönelik şikayetlerin bazıları şöyle:
-Dizinin kesinlikle yayınlanmasını istemiyorum. Daha önce yayınlanan Kurtlar Vadisi yüzünden liselerde çok olumsuz olaylar oldu. Gençlere kötü örnek olacağını, Kürtlere cephe alınacağını ve ırkçılığı körükleyeceğini düşünüyorum,
cevap:
bizler türk kürt hepimiz kardeşiz ve bu bayrağın altında yüzyıllardır yaşıyoruz.yeterki dış güçler bizi rahat bıraksın yoksa bir diziyle biz birbirimize düşman olmayız.
-Dizi fragmanı terörü teşvik edici. Türkiye'nin terör kaynaklı zararı anlatılıyor. Terör örgütü bunu duyarsa çok tehlikeli olacağını düşünüyorum,
cevap:
duymayanmı kaldı:8[1]:
-Çocuğuma kötü örnek oluyor. Yayınlanmasın,
cevap:
amerikan filimlerinde bundan daha çok şiddet sahnesi var lütfen gerçekçi olalım.onlar kötü örnek olmuyorda bunlarmı oluyor.ayrıca kumanda diye bi cihaz var onu kullanın lütfen ve dizi başlarken sizi uyarıyor ve oraya kooocaman bir işaret koyuyor ona dikkat edin.
-Bu dizi bizi 1970'lere geri götürecek. 1970 kuşağı olarak o günleri yeniden yaşamak istemiyorum,
cevap:
70 kuşağı değilim ben 80 kuşağıyım ama şahsi fikrim artık o zamanki gibi olayların olacağını düşünmüyorum.türkiyemiz gelişiyor ve aydınlanıyor daha doğrusu dünya gelişiyor
-Kurtlar Vadisi dizisinin önleminin alınmasını istiyorum. Psikopat bir gençlik yetişiyor.
cevap:buna cevap bulamadım bunada siz yorum yapın
saygılarımla (cevaplar şahsıma aittir)
:49:Alıntı:
-Dizinin kesinlikle yayınlanmasını istemiyorum. Daha önce yayınlanan Kurtlar Vadisi yüzünden liselerde çok olumsuz olaylar oldu. Gençlere kötü örnek olacağını, Kürtlere cephe alınacağını ve ırkçılığı körükleyeceğini düşünüyorum,
el Cevap:Tam tersine böyle diziler yapılmadığı için kutuplaşmalar oldu.
-Dizi fragmanı terörü teşvik edici. Türkiye'nin terör kaynaklı zararı anlatılıyor. Terör örgütü bunu duyarsa çok tehlikeli olacağını düşünüyorum,
el Cevap:Bunu yazan vatandaş merak etme daha dizide anlatılmayıpta terör örgütünün kullandığ ne zarar metodları var ve namuslu vatandaşa zararı olmasın diye değinilmediği kanaatindeyim.:D
-Bu dizi bizi 1970'lere geri götürecek. 1970 kuşağı olarak o günleri yeniden yaşamak istemiyorum,
el cevap:70 li yıllara gelinirken bu kadar cesur diziler olsaydı o yıllar heba olmazdı.:nono:
-Kurtlar Vadisi dizisinin önleminin alınmasını istiyorum. Psikopat bir gençlik yetişiyor.
el cevap: insanlar kurtlar vadisi ile psikopat olmaz olsa olsa psikopatların sonunu görüp o yola girmekten korkar.:bangin:
:8[1]: bunlarda benden:wave:
abartı konusunda konuşmak için bence bu bölgede yaşamak lazımAlıntı:
bana kalırsa eksiği çok daha fazla.
Umarım bu dizi bu cennet vatanı ve 1 asırdır koyun koyuna yaşamış kız almış kız vermiş ve tek millet olmuş dini töresi bir olmuş bu insanları bölmek isteyenlerin oyunun bozulmasına vesile olur.
yayına devam etsin bakalım neler ögrenicez
Kurtlar vadisin yayından kaldırana kadar o salakça yapılan türkü şarkı dans yarışma programlarını ve sabah-öğle kuşapında yayınlanan kadın programlarını yayından kaldırsınlar.Kurtlar vadisini izleyerek etki altında kalanlara söyleyeceğim tek şey;o kişiler kültür seviyelerini bir kontrol ettirsinler.Zaten gençlerin durumu ortada dizinin fazla birşey yapmasına kesinlikle gerek yok.
:badprv: :warn: :warn: :warn: lütfen bi bakın...herşey bu kadar basit değil
hayır kesinlikle kaldırılsınn......çünki bu dizi ile çok eskiden yaşanmış olan olayları tekrar su yüzüne çıkartarakk yaralara tuz bastırılıyorr..amacı ne olabilir ki sadece ülkemize düşman çıkartmak ve ırkçılık ederek daha da bölünmesini sağlamkatırr...çok abartılarak yapılmış bu dizi çok saçma işi ve ben burdan kınıyorumm..kim olursa olsun hiç bir yeri ve örgütte olsun böle yapılmamalı....eğer öle şiddet çok çok fazla kullanılıyor olsaydı!!! necati şaşmaz (polat alemdar)ı indirirlerdi....bu da bi gerçek....herkes barışı derken bu ne saçmalık bi de ikinci gün tv ye çıkıp hapimiz kardeşiiz ..madem kardeşiiz ne diye ırkçılık edipp olayları abartıpp bölücülük yapıyorsunn..o yapımcıların görevii insanları iyiye kötüden iyiye teşvik etmektir sürüklemek değil.burdan tekrar kınıyorumm...........bu yorumları yapmak için bi kere o bölgede yaşamış olmalısınız..yoksa yalancı tv nın karşısında bişi anlıyamazsınız....sonuçta hepimiz hz. muhamed'in (s.a.v)ümmetinindeyiz kardeşiz ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ):smiles24:
bu törör türkiyeden silinecek:bangin: :bangin: :bangin: :bangin:
Valla ilk bölümü seyrettim ama öyle tepki doğuracak bi sahneye rastlamadım ne diye boykot ediyorlar bu diziyi anlamış değilim.
Biraz uzun ama mutlaka sonuna kadar okuyun...
Hırant Dink vuruldu. Başına dört el ateş edilerek, gazetesinin önünde vuruldu. Elbette çok üzüldüm. Hırant Dink'in vurulmasının, hem de bu ülkede vurulmasının doğuracağı sonuçları tahmin edebildiğim için çok üzüldüm. Bu ölümün bu ülkeye vereceği zararı bildiğim için çok üzüldüm.Herkesin yazdığı gibi uluslar arası tepkiden veya dünya milletlerinin gözündeki imajımızın zarar göreceğinden dolayı değil ama. Zira bu imaj zaten bellidir ve yüzlerce yıldır değişmedi, uluslar arası tepki ise ille de birinin ölümüne ihtiyaç duymaz söz konusu ülke Türkiye ise mutlaka bir bahane bulunur.Benim kaygım, marjinalleştirilmeye çalışılan milli duruş ile ilgilidir.Benim kaygım bundan sonra oluşacak olan tüm milli tepkilerin bu travmaya takılıp kalacağı ile ilgilidir.Benim kaygım namus bayrağını taşıyan namussuzların namus kavramına zararvermesi ile ilgilidir.Benim kaygım bu olaydan önce neredeyse suç sayılan "ben Türk'üm"cümlesinin bu olaydan sonra belki de en provakatif cümle olarak algılanabileceği ile ilgilidir.Bu ortamı fırsat bilen millet ve vatan düşmanlarının ise pervasızlık sınırlarının nereye kadar genişleyeceği ile ilgilidir.İşte tüm kaygım ve üzüntüm bunlardan ibarettir. Elbette bir insan öldürüldüğü için, çocukları babasız kaldığı için üzgünüm, hem de çok üzgünüm. Ancak yazılanların ve söylenenlerin nasıl provakasyonlara sebep olacağı da ortadadır.Burası özgür bir ülkedir elbette, herkes dilediğini düşünmekte ve söylemekte ve hatta yazmakta özgürdür, ancak özgürlük sınırsız değildir.Zira başkalarının özgürlüklerinin ve kutsallarının sınırları bizim özgürlüklerimizi kısıtlar. Sırf özgür olmak adına kimseye hakaret edemezsiniz. Sırf özgür olmak adına kimsenin kutsalları ile alay edemezsiniz.Hırant Dink vuruldu, bir ev babasız, bir kadın kocasız kaldı. Şaşılacak bir hızla basılan posterleri pankart şeklinde dağıtılmış ve toplanan kalabalığın ellerinde," katil devlet hesap verecek" sloganları eşliğinde sallanıyordu. Aslında bir babaydı ölen, bir insandı bir provakasyon malzemesi değildi.Hırant Dink vuruldu, yollara döküldü insanlar, karanfiller atıldı vurulduğu yere. Dev bir posteri derhal gazete binasından sarkıtıldı. Tüm gazeteler olayı manşetten verdi, herkes baş sağlığı mesajları geçti.Biz bu tür ölümlere, arkadaşlarımızı kaybetmeye alışmıştık aslında ama bir teki için bile böyle bir uğurlama yapmamıştı Türk halkı , bir teki için bile yayın organları böyle manşetler atmamıştı, alışmadığımız buydu bizim.
Kadir Aydın; şehit j. Astsubay.
Diyarbakır'ın Lice kırsalında teröristlerle girilen çatışma sonucundahainler tarafından ve vatanı uğruna şehit düştü. Babası kızım var onu davatana kurban vermeye hazırım dedi. Hiçbir gazete bu kadar yer vermedi,ne İstanbul ne İzmir'de bu kadar kalabalık toplanıp terörü protesto etmedi.
Alim Yılmaz; J. Yarbay.
Elazığ ili kırsalında teröristler tarafından şehit edildi. EşiAğlamayacağım, onları sevindirmeyeceğim bu vatanı bölemeyecekler diyordu. Haber bültenlerindeki birkaç saniyelik görüntü ve haber metni dışında hiçbir kanal ondan bahsetmedi, onun için özel programlar yapılmadı. O bir kahramandı ve kahramanlar gibi gitti sonsuzluğa.Daha burada isimlerini saymaya kalksam ciltler alacak kadar çok kahramandan bahsediyorum, hiç birisi bize hakaret etmedi, istiklal marşının "kahraman ırkıma bir gül" bölümünde susmadılar haykırdılar.Hırant Dink güvenlik ve huzur içinde yazabilsin, çocukları okullarına emniyetle gidebilsin diye şehit düştüler . Kimse onlar için posterler bastırıp yürüyüşler tertip etmedi.Biz alışmıştık aslında ölümlere, arkadaşlarımızı topraklara koymaya,Hırant Dink'in bir terör eylemine kurban gitmesinden dolayı oluşan toplumsal hassasiyeti, onların da hak ettiklerini düşünüyorum sadece ama onlar için gösterilmedi.Hırant Dink vuruldu ama ne ölecek biliyor musunuz?Ancak oluşmaya başlamış olan milli ruh ölecek, öldürülecek. Yenice filizlenmeye başlamış olan ulus bilinci öldürülecek, gazete köşelerinde.Hırant Dink vuruldu ama "Türküm ve kimseye soy kırımı uygulamadım, benim olan vatan toprağından bir karış vermeyeceğim" diyenler ve diyecekler öldürülecek televizyon programlarında.Hırant Dink vuruldu ama aslında ölen başka bir şey olacak ve HırantDink'i vuran her kimse gerçekten bu vatana ihanet etti. Bu ülkeye verilecek en büyük zararlardan birini verdi.Şimdi Irak'ta ki Türkmen katliamına gösterilecek tepki bu travmaya takılacak.Kıbrıs için oluşmaya başlayan hassasiyet bu olaya kurban edilecek.Türk varlığı için söylenecek her söz ve yazılacak her kelime derhal Şişli'de ki kanlı sokağın müsebbibi olma suçlamasıyla karşılaşacak.Hırant Dink vuruldu ve öldü.Basılan bu düğmeden sonra ölecek her şey için Türk ulusunun başı sağolsun. Bu ölümden ve bundan sonrakilerde kim nemalanacaksa o sevinecek,mutlu olacak. Biz çok üzüldük çünkü kayıp çok büyük olacak, HırantDink'ten daha büyük olacak.Bu kaybı önlemek için sessizce toprağa düşen kahramanlar ise ölmeye devam edecek.Sessizce.
Türk ulusu! Başın sağ olsun.
Bu yazım çeşitli tarihlerde bir çok yerde yayınlandı her hangi bir siyasi amacı olmadığı için burayada dizi için yapılan yorumlara katkı sağlasın diye koymak istedim.
Unutmayın arkadaşlar gerçekleri görmek istemediğiniz sürece göremezsiniz.
Eğerki bir dizi bir şarkı veya başka bir oluşum ülkemin yaşadığı karanlık tarafı biraz olsun göstermeye çalışıyorsa başımın üzerinde yeri var ki ben daha önceki hiç bir kurtlar vadisi dizilerini seyretmediğim halde bu terör olayı olduğu için ilk bölüme baktım ve eğerki devamda ederse dizi etmelidir bence bitene kadarda bakacağım.
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
HEPİMİZ HRANTIIIIZZ, HEPİMİZ ERMENİYİİİİİZZZZZ" DİYE HAYKIRAN
HERKESE İTHAFEN. HEPİMİZ KADİR'İZ, HEPİMİZ ADAMIZ.HRANT DİNK’ İN ÖLÜMÜNDEN SONRA
YAŞANANLARIN ARDINDAN, VATAN’ I İÇİN (ADINI BİLE SONRADAN
ÖĞRENDİĞİM) DİYARBAKIR LİCE’ DE ŞEHİT OLAN .KOMD.ASTSB.KD.ÇVŞ. KADİR AYDIN’ A İTHAFEN YAZILMIŞTIR. RUHUN ŞAD OLSUN.
EY KOCA DÜNYA BENDE ÖLDÜM
EY KOCA DÜNYA BENDE ÖLDÜM,
BELLİ Kİ HİÇBİRİNİZİN HABERİ YOK,
HEM DE DİNK’ TEN SADECE BİR GÜN ÖNCE, AMA SADECE BİR GÜN
NE DUYDUN, NE GÖRDÜN, NE DE UMURSADIN…
ÖLÜMÜMDEN HEMEN SONRA KAMERALAR GELMEDİ ORAYA,HALK’TA TOPLANMADI ELLERİNDE KARANFİL VE MUMLARLA,
HİÇBİR DEVLET BÜYÜĞÜ VE AMERİKA’DA KINAMADI ÖLÜMÜMÜ,VE YAZMADILAR ADIMI MEZAR TAŞIMDAN BAŞKA, HİÇBİR YERE…
HALBUKİ BENİM ADIM ÖZ VE ÖZ TÜRKÇE İDİ, “KADİR AYDIN” OKUNMASI, SÖYLENMESİ VE YAZILMASI ONUNKİNDEN DAHA KOLAYDI,AMA ANMADI BENİ BABAMDAN GAYRI KİMSE, ONU ANDIKLARI GİBİ, VE YAZILMADI BAŞKA HİÇBİR YERE ADIM, ANAMIM YÜREĞİNDEN BAŞKA…
BEN GENCECİK FİDANDIM, DAHA HİÇ TOMURCUK VERMEMİŞ,VE SOLDURDULAR BENİ LİCE’ DE, HAYATIMIN BAHARINDA,
BENİ DE VURDULAR, BEN DE ÖLDÜM, BİLMEM DUYDUNUZ MU?
AMA BULAMADILAR BENİ VURANLARI 32 SAATTE,
BELKİ DE HİÇ ARAMADILAR…
BEN KENDİ VATANIMDA, VATANIMI VATANSIZLARDAN KORUMAK İÇİN ÖLDÜM,
BEN TÜRK’TÜM, ADIM TÜRKÇE, AMA ÖĞRENEMEDİ ADIMI HİÇ KİMSE, BİR KEZ BİLE MANŞET DE OLAMADIM YA O GÜL
YÜZÜMLE GAZETELERDE,
İŞTE EY KOCA DÜNYA BEN ASIL O GÜN ÖLDÜM
doğru söze ne denir?Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
:present: :present: :present:
Dink cinayetinden sonra TRABZON daki emniyet güçleri birbirlerine düşürülerek iş yapmaları engellendi..engelleneceklerki ermeniler daha rahat çalışsın o bölgede RUM PONTUS devleti için ..bazı kişiler pasifize edilecek daha..sağır oda ve kurtlar vadisi dizileri bu pasifize edilen kişilerin bizlere söyleyemediklerini SÖYLÜYOR UYANDIRIYOR..dışarıdan nemalanan bazı köşe yazarları da kampanya başlatıyor GEÇİN BUNLARI uyumuyoruz uyumayacağız..
Dizi yayından kaldırılmasın.Yoksa bu teröre daha cok masum insanlar gidecek insanların beyinlerin nasıl yıkandıgını gösteriyor.görmedinizmi adam kendini nasıl vurdu
TERÖRE HAYIR
Şu anki gidişatta pek aşırılık yok ben kaldırılmaması taraftarıyım..
siz sayın efendiler çocukalarınızın o kadar çok ahlakını düşünüyorsanız şu ahlaksız m ali erbilin programlarını kaldırtmıyosunuz bu sözüm kaldırılsın diyenler içindir yoksa dizideki olaylar bence çok mantıklı güzel vatanımızı daha çok sevmemize hatta uğruna ölmemize yetecek kadar ders vermiştir sevmiyorsan seyretme yaradanım türkü korusun ve yüceltsin
evet kaldırılsın
Filim filimdir lakin bazı yaşanmış ve yaşanacak olayların bence yansımasıdır bu filimden neden rahatsız oluyorlar anlamıyorum hayır kardeşim bir filime tahamül edemeyenler bu hesap sorulacak çıkarcılardan haberiniz ola
satılmış medyanın baskısına yükselen bazı deyerlerin önünü kesmeden başka bir işdeyil bu linç girişimi neyse çok varda yeter bu kadar kaldırılmasın.
Dizi da anormal bir durum yok bu medya sarlatanların işi bu teroristlerle iş birligi içindeler sanırım
Ya bu milleti uyandırmayın veya uyandırdıktan sonra tekrar uyutmaya çalışmayın!Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır!
keşke 10 tane daha böyle dizi yapılsa EY TÜRK MİLLETİ UYAN ETRAFINA BAK SENİN BAŞINA ÇORAP ÖRMEYE ÇALIŞANLARI GÖR TİTRE VE KENDİNE GEL diyor bu tür diziler. kod adı kaos ta çok tepki alacak ama sonuna kadar devam etmeli
Bence dizideki bazi olaylar gercekci olabilir. Ancak sahte kahramanlara dayali bir kontgerilla sistemini hakli cikaracak soylemler ve bakislara sahip. Hukuktan umidini kesmis insanlarin kendi adaletlerini dagitmalarini destekliyor. Cok rahatsizlik verici. Ulkemizda cahil bir suru insanvar. Umidini kaybeden herkesin silaha ve kaba kuvvete sarilmasi asla hakli gosterilmemeli.
Bence dizi sahibi firma kendi etik davranip cekilmeli bu isten. Ama kapatilmasi yada yasaklanmasina karsiyim. Yani self-sansur olmali
mahmut kardes ne dusmani ne titremesi. Bu dizi yani onlar sanal. Gercek olan seyler gercek ama karakter ve kkurgu sanal. Biraz gazete okumak kitap okumak lazim. Bence sen kendine gel bu kadar kaptirma kendini. Necati sasmaz bir oyuncu, kotu bir oyuncu ama neyse konu o degil. Bence Die harddaki karakter onu dover ornegin. yada supermen. Sana IsmailCem"in bir kitabini tavsiye edeyim. Adi "geri karmisligimizin" tarihcesi. Oku arkadasim oku da gor. gercekler daha aci. bir diziye mi kaldi turkiye gercegi diye sanal gundemlerle insanlarin kafasini doldurmak.
Arkadasim bu laflari biz de lisedeyken soylerdik. Pontus rum devleti nedir bir arastir istersen. Sana bir ornek vereyim. ABD deki ermeniler kac kisi biliyormusun? Turkiyedekilerin 20 kati. Peki onar neden kendi devletlerini kurmuyor sence? Cunku sorun esitlik ve adalette var..Adalet saglandigi zaman azinlik kelimesi telaffuz edilmemeye baslayacak, onlar ve biz biye bir ayrim olmayacak. Ayni ingiltere gibi ayni belcika gibi ayni abd ki gibi.
Ermeni deyince kapali carsida annemin alisyeris yaptigi Agop amca geliyor yada perdeci kirkor amca yada piyano satan barcakciyanlar, benim aklima dusman gelmiyor. Sen de dene bunu onlar diye dusunmemeye calis.
Severek asariz baziseyleri ancak kendi cumlelerinle konus bence, kahvehave yada arkadas sohbetlerinde ogrenilenler kulaktan kulaga oyunundaki gibi yanlis aktarilir bilmeden belki...
Adnan Menderes bir meeting konusmasinda Ismet Pasanin asker kacagi oldugunu soyleyince halktan bir alkis kopmus..
Menderes konusmasi bitince gazetecilere donup: iste sorun budur demis, ben koskoca paŞaya asker kacagi dedim, insanlar alkisladi. Kıssa dan hissenizisiz çıkarın.
işte son haber arkadaşlar bir haber kaynaklı internet sitesinden yapılan açıklama ancak ne show tvden nede panafilmden bir açıklama gelmedi
KURTLAR VADİSİ KALDIRILDI
Daha yayına girmeden tartışması başladı. Gençleri "kendi adaletini aramaya ittiği" iddiaları dizinin başını yedi... İlk bölüm büyük tartışmaların gölgesinde reyting rekoru kırdı.
Ancak karşı cephe bastırdı ve Kurtlar Vadisi Terör yayından kaldırıldı. Dizinin ikinci bölüm fragmanları dönerken, RTÜK Başkanı Zahit Akman şahsen devreye girdi.
Show TV yönetimini arayan Akman, dizinin yayından kaldırılmasını istedi. Show TV yönetimi de baskılara dayanamayarak diziyi yayından çekti.
RTÜK'ün dizinin yayından kaldırılmasını, gelen çok sayıda şikayet nedeniyle istediği öğrenildi. Bakalım bundan sonra neler yaşanacak
olacağı buydu şikayet hikaye ya adamların yarası var tabii yazık olur kaldırırlarsa çapulculara uyup böyle bir diziyi kaldırırlarsa yazıklar olsun :smiles22: :smiles22: :mad2: :yell: :devilprv:
Vadi yayından kaldırılıyor iddiası Kurtlar Vadisi-Terör dizisinin yayından kaldırılacağı öğrenildi. Dizinin yapımcı şirketine yakın kaynaklar, Show TV'nin diziyi yayından kaldırılma kararı aldığını ileri sürdü.
Yapımcı şirkete yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, dizinin kaldırılma kararının ikinci bölümünün yayınlanacağı yarın uygulanabileceği belirtiliyor.
bi yerde okudum sizinle paylaşım dedim
Malesef dizi yayından kalkmış hayret birşey ya
Boşa sevindik Kurtlar vadisi başlıyor diye:( :( :(
Varya o kadar şikayeti kesin show a rakip kanallar etmiştir.Tabi kurtlar vadisinin yayınlamdığı saatlerde reytingleri çok büyük oranda düşüyor ya:mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :devilprv: :devilprv: :devilprv:
Forumdaki Kesintiler ve dizideki son gelişmeler nedeniyle anket 3 gun daha uzatılmıştır..
iyi oldu uzaması :)
Diziyi yayından kaldıran rütüğü:devilprv: :devilprv: :devilprv: :devilprv:
sonuna kadar destekleyelim arkadaşlar yazalım arayalım
nasıl kaldırıyorlarmış bizde sesimizi duyuralım
Medya da suç yok. Aslında var ama sansürün gerçek nedeni Başbakan ın açıklaması.Alıntı:
Diziyi kaldırın diyor, barzani ve talabaniyle görüşmeye gidiyor. Vay benim memleketim..
Bu sene seçimler var, bütün bunları unutmayın diyeceğim ama, nerdeee. Hafızamız zayıf.
Bakın ben cep telefonumun ajandasına kaydediyorum, günlük önemli olayları, seçim sabahı sesli uyarı verecek. Size de tavsiye ederim.
Saygılarımla,
dizinin kalkması çok kötü oldu ne umutlarla tv başına geçtik ama dizi malesef kaldırıldı.ben şunu anlamıyorum forumdaki ankete bakıyorum diğer yerlerdeki anketlere bakıyorum hepsindede ezici çoğunlukla dizinin kalkmaması yönünde oy kullanılmış nasıl oluyorda küçük bir kesim bu diziyi kaldırabiliyor işte burdan çağrı yapıyorum herkese dizinin geri gelmesi için kampanya başlatalım.bizlerde tepkimizi koyalım ortaya sessiz kalmayalım.tabi bu mesajı yazarken forumda böyle bişeyin olduğunu görmemiştim kör tarafıma gelmiş:8[1]:
yazıklar olsun bir avuş teröristin esiri olduk diziyi kalırmasını sağlayan gizli güçleri şiddetle kınıyorum bu ülke bu tv bu yürekli insanlar hepimiz bir bütünüz bizi bölmeye gücünüz yetmeyecek piç pkklılar tüm ülkücüler adına denizli temsilcisi yaşlı kurt
kızma arkadaşım biz o diziyi öyle yada böyle seyredeceğiz.ya netten ya başka kanaldan ya dvd olarak yada vcd olarak sıkma sen canını.bir çin atasözü derki güneşi balçıkla sıvamaya çalışanın eli yanar:8[1]:
bu dizinin yayından kalkmasında çok büyük faydalar var
Bende Sonuna kadar destekliyorum arkadaşlar yazalım Haklarımız arayalım
nasıl Kaldırıyorlar'mış bizde sesimizi duyuralım Bu YASAKÇI Zihniyet genemi Hortladı
Kurtlar vadisine Yasak getirmekle Milliyetçi Olunmuyor Bunlar Yasakları Kaldırmaya Gelmişti Hani. Kaldıracaklarsa önce Türban yasağını Kaldırsınlar verdikleri sözleri Tutsunlar
benim neden mesajım silindi arkadaşlar admin bi ilgilensen sevinirim yorum yazamıycakmıyım ben.