yazılımları yükledim 1A 00 A5 auto yapmıyor bilginize
Printable View
yazılımları yükledim 1A 00 A5 auto yapmıyor bilginize
thankkkksss youuuu
akşamm bütün gece bunlarla uğrasştımm
bende kaonn 12-01-a5 var
strem bm8200 12-01-05 yazılımıı atımm .atar atmaz kanalarımm sıfırladı bende motor var yandımm dedimm sonra canal editörlere yedek almıştımm bilgisayara onuu attımm yine yokk olmadı tekrar kaoon 12-01-05 attımm tekrar .. canaleditör ile kanalıı yükledimm tekrar motor ayarlarııını kontoll
yazılımıı atınca stem yazılımda her şeyy siliniyoo ... benimm gibii strem giriş sifresinide bilmiyorsanızz daha çokk tırmalarsınız.. ha kaoon döndükten sonra kanal kilidii soru ile karşılaştımm ardından neysekii biliyordumm onuu halletim
bende HERKE KAOON 12-01-A5 OJNAL YAZILIMII BEKLESİNN BM 8200 HEMDE MENÜSÜÜ ÇOOK KARIŞIKK
SAYGILAR .. EDİRNEDEN
ttneco arkadaşa cevap
arkadaşım, ilk defa stream menüyü yüklüyorsan,bunlara hazırlıklı olmalısın.çünkü stream yazılımını atınca,makina resetleniyor..yani kanal taratma ve taşıma işlemin sunny menüsüne göre kesinlikle çok zor..sunny nin kanal editörü ile yüklemeyi denemişsin.ama olmaz. hemco kanal editörü ile yükleyeceksin.. ben bu olayı, kolayca şöyle çözümledim.. sunny menüde kanalları istediğim şekilde taşıyıp, düzenleyip, favorileri ayarlayıp, bunu,hemco kanal editörüne kopyaladım.. daha sonra kurukafayı yükleyip stream yazılımını attım..ve daha sonrada hemco editörüne kopyaladığım kanal listemi yeni yüklediğim stream menüye attım.. böylece sorun basit bir şekilde çözüldü.. sunny nin menüsünü tutmaz ama, tps auto lar saat gibi çalışıyor.bunun için değer..tek farkı;radyoda ekran yok, teletex yok,otomatik kanal değiştirme yok.. ben şahsen stream menüden memnunum
12.03.a5 i zorda olsa 12.01.a5 yaptım sky iptal .stream menü 17.02.2006yazılımı attım tps,absat auto. fakat normal 12.01.a5ve 03.a5 yazılımlaıylada normal autosuz çalışıyor .
Kaon 511.12.01.A5 cihazıma bunlardan hangisini yüklemem gerekiyor ?
En son 1 hafta önce yazılım yükledik ama Yaban TV,Discovery,animal planet,kanal 24 gibi kanallar çıkmıyor.
şu an c board lara tps au yok galiba veya a board lara (stream da olsa farketmez) dün yükledim açmadı..
bu yazılımları yükleyince nagra2 çalışıyomu yani kabolara bakılıyomu günlük keylede olsa
yazılımları sunny animasyonlu menulerde daha önce kaon dönuşüm yapanlar kullanabilir deniyor. sunny 9011cı (h/w 1a.01.a5) cihazıma bu dönüşümü nasıl yapıpta bu yazılımı yükleyebilirim
sayın memedim bu yazlımlar çalışıyormu yoksa çöktümü
şu çalışan stream A board ve C board yazılımlar hangisi acaba...1201a5///12c1a5
elimde sunny 9030fta var orjinal yazılım bu kaon yazılımını yüklemeden önce cihazı kaonamı çevirecem yoksa direk bu yazılımı ata bilirmiyim
-----------
animasyonlu menülü makinalar icin önce kaon dönüşüm yazılımı atmak gerekiyor bu yazılımlar nereden buluruz
arkadaşlar sunny ve kaonlara sharing yazılım çıkacaktı duyurmuştunuz durum halde lütfen bilgi veriniz
911UZ lara hiç bir emo yokmu nedenini bilmiyorum ama lütfen biz üvey üte değiliz selamlar
ustalar yardım bekliyorum.ben stream yazılım yükledim önceleri bi sorun yoktu ama son 3-4 gündür tps ler 2-3 dk açıyo tekrar yayın gidiyo.cihazımın hw si 16.00.A1.sebebi nedir ve ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.iyi çalışmalar
ilk çıkan kaon lardan alıp kaonu yücelten kaon'u kaon yapan, daha sonra elindeki cihazı 13 42 65 yapan kaon mağdurlarına da yardım edin
H/w 12.c1.a5 bekliyoruz
animasyon menülü 1A.01.A5 cihazıma yükleyemedim. Önce kaona dönüşüm yapılması 2gerekiyormuş. Bu dönüşüm yazılımını nereden bulabilirim? Yardımcı olmanız ricasıyla. Teşekkürler
Kaon KSC 511Z 12.01.A5 hangisini yükleyebilirim.Menü şekil olarak aynımı.
Teşekkürler.
12.01.A5 için orjinal yazılım çıkmayacak mı ustalarım, bir bilgi lütfen..
Kaon 511.12.01.A5 kullanıyorum.
Yaban TV,Animal planet,discovery,kanal 24 gibi kanallar çıkmıyor.sebebi nedir ?
Teşekkür
frekansları bır yada ıkı asagıya yukarıya alın ornek olarak 12652 ıse 12653 veya 12654 yapoın cıkar
normal bordlar nıye verılmıyor anlamadım gıtti normal bordlar nıcın verılmıyor ustalar saygılarr............
normal bordlar nıcın verılmıyor ustalar verılmeycek mı? bu konuda bızı bılgılendırırse sevınırız saygılarr...........
Ustalar, neden normal boardlar için bir açıklama yapmıyorsunuz, herkes ısrarla soruyor, siz hiçbir cevap vermiyorsunuz. Normal boardlara ne zaman gelecek yazılımlar ?
ustalarla alakası yok arkadaşlar yabancı sitelerde ne zaman yayınlanırsa buraya düşer merak etmeyin rast gelsin.
animasyonlu menülere stream menü olmuyormu ksf e620 fta
üstat suuny yi kaona çevirecem zup dosyasından önce bin dosyası atmam lazım bin dosyası olarak eski emu yok mu tşkr
12.03.A5 ler tedavülden kalktı mı artık arkadaşlar. Çoktandır güncelleme yapmıyordum. Saygılar...
dostum modul kısmını ıptal edın 12.01.a5 yazılımı yukleyıon daha ıyı olur
slm sayın arkadaşım 16 00 a1 cihazıma 13 41 ad yazılımı olurmu saygılar...
FIRM para KAon 570 12 C1 A5 TPS en autorrol
Kaon - SatFR-C570SS - HW12.C1.A5 - SW0A.E8.88 - FR - MenuStreamSystem-SS - SatFR Team
KO KO KO
arkadaşlar bu yazılımlar dün akşam çalışıyormuydu bilgisi olan varmı bende yoktu sabah geldi yeniden akşam deneme şansım olmadı
evet arkadaşım,bende de aynısı oldu .akşam yoktu,sabah geldi. bu 17 şubat yazılımlarının sorunu herhalde.. 13 mart yazılımını yükleyipte,dünakşam tps leri izleyen arkadaşlar varmı acaba?? 13 mart yazılımıyla bu sorunun ortadan kalkıp kalkmadığını bilmiyoruz....
slm 12 c1 a5 lere yukardaki kaon yazılımların dan hangisini atacaz cevaaplarsanız sevinirim
Yazilimlar 1.cİ Mesaja EklenmİŞtİr
eline sağlık memedim usta
teşekkürler üstad
12.01.a5 için dildökenler neden ısrarla stream yazılımları sunuluyor. kaon orijinal
yazılımlı tps verilemeyecekse açık açık söyleyin arkadaşlar.lafı dolandırıp durmayalım."stream 12.01.a5 yazılımı verdik.bununla idare edin" diyorsanız da açık açık söyleyin de bilsin herkez!!!!
Ustalar
13.42 6D ve 65 ler icin hic ses yok nedeni ne olabilir..
Saygilarimla
Sunny 9011 Dci 1a.01.a5 Cİhazima Bu Yazilimi YÜkleyemİyorum. Kaon DÖnÜŞÜmÜnÜ Hangİ Yazilimla Yapabİlİrİm. LÜtfen Yardimci Olmaniz Rİcasiyla. Şİmdİden TeŞekkÜrler
arkadaşım cihazına dönüşüm yazılımını yüklersin ama sonra geriye dönüş yok yani sunny dönmen için şu an sadece flaşı yeniden programlattırman gerekir. yarın olur sunny yazılım çıkar bu seferde geri dönemezsin.
üstat sunny 9030 u kaon 620 a dönüşüm yazılımı nerde bulabilirim,tşklr
yeni yazılımı hangi program ile yükleyeceğiz?