kesinlikle uydu cihazııı
Printable View
kesinlikle uydu cihazııı
!!!!!uydu!!!!!
Bencede UYDU cihazı
En hesaplı ve mantıklısı uydu. Kafama göre takılırım istediğim yeri seyrederim. Birkaç film seyredeyim diye onca para döküp ondan sonra da ortada kalmayı istemem doğrusu.
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi e®tan
Uydu özgürdür.Bu yüzden uydu derim.
Uydu Cihazı
Bence de uydu
slm arkadaslar ben uydu cıhazından ve lig tv ıcın dıjı turkten vazgecmem.d.smart akıllı işi deyıl bu adamlar nasıl para yanı mılletı nasıl dolandırsak dıye uğrasmanın pesınde.kımse aldanmasın
Link copy yapılıp açılınca sanki ankete oy vermiş gibi netice geliyor,
Digitürk'e gelince; o sahtekarlara bir zamanlar üyeydim (standart paket) aylık 7liradan girdim 3 senede 27 lira oldu sonra millet uyduya geçince uçuzlatmaya mecbur kaldılar,
en iyisi bir yere bagımlı olmamak derim kimse benim ne seyredecegime ne giyeceme ne yiyecegime karışmasın ?
bırde kaliteli program ve fılım ızleteceklerını sanmıyorum.anımal planetı getırdıler ama yabancı dıl oldu ıcın hıcbır sey anlasılamıyor.dıjı turkte nasyoneljoaraprıj yanı belgesel kanalları yuzde yuz turkce.ben o kanalı yanı anımal planetı uydumdan ucretsız ızlıyorum.arkadaslar buna gore yorum sızlerın.
tabiki uydu cihazı
evet uydu
arkadaslar doganlara hıc guvenmeyın bence
tabikide uydu
lig tv yi elinden alsanız bakalım ne olacak
bencede uydu saygılar
En iyisi kendi evindeki müstakil uydu alıcıdır o kadar..
tabiki uydu cihazı digitürk doğan yalan
Selamün aleyküm Kendi fikrim her şeyin bedavası paralı olan vb sevmem.
İsterimki 80 000 milyonun 100/20 sinin rahat yaşadığı bir ülkede geri kalanın
daha iyi yaşamasını isterim.
Unutma Türkoğlu
selam uydu cihazı tabiki kendimi daha rahat hissediyorum.sağlıcakla.
uydudan vaz geçilemez bence en güzeli uydu
tabiki uydu özgürlük gibisi varmı
kesinlikle digital uydu
bence uydu hem bedava hem kendinin istediği kanallar.bide otomatik ödemeyle mi uğraşalım yada faturayla.UYDU , UYDU herkese uydu.
(Uydu cihazı) yoruma bile gerek yok
Elbette Uydu
bencede uydu cihazi sec sec izle
Bence digitürk te,D smart ta uydunun yerini tutamaz bu yüzdeden uydu cıhazı diyorum........
Not:türkiye'nin100%75'i uydu cıhazı kullanmaktadır.
Yaw konu ben aççaktım :)
Ben Next Bayİsİ Olarak D-smart İÇİn Yapilan Çİhazi İnceledİm. Bİ Boka Benzemez. BeŞ Para Etmez. Ne Yabanci Kanallar DoĞru DÜzgÜn YÜklenİyo. Nede Yazilimi DoĞru DÜzgÜn. BugÜn Bu Çİhazi Gerİ İade Edİp Yerİne 9000 Yada 2000 Serİsİ AlacaĞim..sonuÇ Olarak: Uydunun GÖzÜnÜ Seveyİm..tabİkİ Uydu...!.
Tabi ki uydu cihazı yani özgürlük.
Uydu cihazı açık ara önde..D-smart veya Digitürk diyen arkadaşlar sizde cevap yazın lütfen fikirlerinizi belirtmenizi isteriz..
bencede uydu ;))
tartışmasız uydu tabi ki
tabiki uydu mağluk abe:third:
bölücülük yapmak isyiyorsan doğan gurubunu kullan dosta SELAM DİGİLİNE SUNNY uydularına devam
Varmı uydu gibisi ya,ne ararsan var be
bence uydu cıhazı sebebleri bazı kişilerin değerlendirmelerine diğil kendi kafamın isteğine göre hareket etmek beni mutlu eder poropgram akışı değil selamlar.............
bencede uydu ama d smartta digitürkte uydu cihazı değilmi ki.Yani sonucta hepsi uydu.Birine para verip paran varsa tabi diğerlerine göre onların izleyemediği kanalları izliyosun.Benim param olsa digitürk ede üye olurdum.Bende uydu cihazı var 3500 den fazla kanal var ama yabancı dil yok.Anlamadıktan sonra 5000 kanal izlesem ne olacak ki.Tabi zevkler tartışılmaz.Ama ben diyorumki herkesin parası olsa da digitürk vs izlese yada bu kanallar parasız olsada izlese.Şimdilik napalım uydu ile idare ediyoruz.
uydu yine uydu.
Arkadaşlar bende uydu diyorum
tabikide uydu
Ben Digiturk'ü işaretledim çünkü sadece bir seçim yapma hakkım var.Oysa ben modüllü Digiturk Aile Paketi üyesiyim.1 sabit 1 motorlu çanağım var sabit çanak Türksat'a dönük motorluyla sizin izlediğiniz tüm kanalları alabiliyorum ama çoğunlukla Digiturk yayınlarını izliyorum.Neredeyse izlediklerimin tamamı Digiturk.Belgesel kanalları ve sinema kanalları sebebiyle.Bu yüzden Digiturk diyorum.Fakat Digiturk'e de kendi kutusuyla üye olmam çünkü o zaman özgürlüğüm kısıtlanmış olur.Saygılar.
taabiki bencede uydu dünyada teknik denen aletlerden nasibini almiyorsan yasanmis hayat saymiyorum katilmiyan varsa söylesin herkse saygilar sevgiler
Uydu Cihazlarımı,DigiTurk'mü Yoksa D Smart mı?
Uydu Cihazı 93.16%
DigiTürk 3.42%
D Smart 3.42%
Sonuc ortada :)
[COLOR="Black"]tabiki uydu alıcısı
[/92.86%
DigiTürk 9 3.78%
D Smart 8 3.36%
COLOR]
tabiki uydu cihazı abi
uydu cihazı kimseye bağlı kalmıyorsun,cebindeki parandanda olmuyorsun.
Bile bile sömürülmemek için uyduda kal
birzamanlar tele on ve sinebeş vardı ocihazlar gibi alanın elinde kalmasın
uydu yanii:D
bencede uydu ben niye elimde cihaz varken akıbeti belli olmayacak d smart yada gidipte digitürk alayımki bana mantıklı bir seçenek sunsunlar yada bana maliyeti düşük yol göstersinler.ikisinden birini gidp almak bana ek bir maliyet ,hadi gidip diğer cihazlardan birini aldıktan sonra ben elimdeki cihazı ne yapayım.
bence uydu istediğim yere çeweirir istedimi seyrederim param da cebimde kalır
tabiki uydu
uydu cihazından şaşma derim;)
bende şaşmam şifreler lırılmasa bile uydu cihazını seyrederim
ne digiturk ne dsmart uyduyla son sürat