16.00.a1 re 16.co.91 atmayın olmuyor
Printable View
evet denedim.8400-sta açmıyor.8400-CI 12.C1.A5 açıyor.sta yazılımını kaldırsınlar bari.
sta 2 yazılımları nagra 2 desteklemiyor
üstat bendeki yazılım .17.3.2007 yazılımı idi şimdi yeniden yazılım attım yine noch yazıysı geldi kurukafa atmamıştım atsam olurmuydu
stream menü varsa tekrar 219 atmanıza gerek yok direk yükleyebilirsiniz
stream yazılımı vardı üstadım neden böyle oldu şimdi tvbaktıgmda hiçbir kanal kalmamış tekrardan evegidince kanalları girmek gerekiyo ben hazır kanal listesi yükledim yine hiçbişeyok usta yainanın bıktık başka yazılımı atmaktan
nerde sunny orajinal yazılımı hiçbişey olmuyordu cihazda tabi kafayı yedi zavallı
yaktın bizleri koreliler
duy sesimizi sunny derdimizebiçare
saygılar
arkadaşım bak ilk yazılımı attığında P+ tuşuna bassaydın kanllar geri gelirdi. Senn P+ tuşuna bas bakalım kanllar gelmesi lazım. Eğer gelmezse talimatlara göre hazır kanal listesini yükle tekrardan bak.
üstat hazır kanal listesi hepsi okeymi
bendeki çanklarda
hispa
hotbird
sirius
turksat
var hepsi varmı acaba
biss bölümü düzenlenmiş yazılımlar eklenmiştir
birinci mesaja 16.00.A1 yazılımını ekledim . yazılımı denemedim . Denemek isteyen arkadaşlar sonucu buraya yazarlarsa iyi olur.
16.00.A1 tps oto degil..acmıyor..16.80.91 yazılımı halt hatası veriyor..AB sat acık..bilginize..
1201A5 yazilimi yuklu olanlarda TPS leri kesintisiz izleyen varmi bende arasira yayin kayboluyor ve birkac dakika sonra geliyor sistemmi boyle yoksa benmi eksik birsey yaptim.Ilginiz icin tesekur
15.03.2007 yazılımını yukleyın sorun kalmaz dostum merak etmeyın bazen olabılıyor
duzeltılmıstır
16.co.91 bunun türkcesi yokmu
sağolasın
12.03.a5 e 12.01.a5 yazılımı yukledim tabi modulu daha once iptal ettim cihazı resetledim hazır kanal listesini attım ancak no-a)v hatası veriyor cevap vereceklere şimdiden teşekur
arkadaşlar 12.c1.a5 cihazıma stream yazılımını yükledim, cihaza reset yapmadım, keyleri load yaptım, ushua kanalı üzerinde tps ler açtı izliyorum ama multi kanalları donuyor multi reklam kanalıda donuyo izleyemiyorum, nedeni ne olabilir, saygılarımla...
A-T-7010DZ[1][1].HW.16.00.A1-150307.rar yükledim içinde sanırım yazılım stream değil sunny o yüzden çözmüyor
BM-1000FTA_16.80.91_070313.exe yükleyince cıhaz siyal problemi gösteriyor ve HALT yazıyor.kanal aramaya girincede kitleniyor
Hata koduda süpermiş...:puah: :puah: :puah:
sağol en kısa sürede yene yazılım bekliyoruz şimdiden eline sağlık
sevgili volkan kardeş burdaki yazılımların 15 03 2007 tarihli yazılımla bir farkı varmıdır (21 03 2007 tarihinde düzenlenmiş gözüküyor onou için sordum) şimdiden teşekkürler
Alıntı:
yok arkadaşım yazılmlar 15.03.2007 tarihli sadece konuda bazı talimatlarda düzenleme yapabiliyoruz veya *** dosyası ekleyip kaldırıyotuz. bugün *** dosyasını kaldırdım. onun için bugünün tarihi gözükür.
Bir şey daha öğrenmiş olduk...Teşekkürler...ama Türkçe anlamıda tam cuk oturuyor...:)Alıntı:
Evet...bende konuda ne halt oluyor diye baktım...gülmekten öldüm...:yo:
arkadaslar yazılımlar calısıyormu
hala çalışıyor saat 10. 21 . itibariyle...:45:
arkadaslar yazılımlar calısıyor ama 16.c0.91 yazılımını yukledım turkce dıl destegı yok
volakan usta ben cihazıma daha böyle bir yüklemeyi yapmamışım ayrıca daha öncede memedim ustaya danıştım ve bilgileri harfien yazdım ve yazılımın şu an için geceleri of denildi eğer sorunsuz çalışacaksa yükleme ve tavsiye ediyorsan yok kalsın günlük verilen dosyaları yükleyeyim diyorsam saygım var düşünceni istiyorum cihazım at 7010dcız 12/01/a5:)
arkadaşım tps paketinde aslında şöle bir konu var stream yazılımıda gece takılmalar oluyore aslında bu çok basit bende 16.C0.A1 var
ondada arasıra oluyor ama açılmadığı zaman absat yada fta bir kanala geçöiyorum tekra ushahia üzerine geliyorum açılıyor ve arkasından multiler açılıyor. bence yükle ama 12.01.A5 ne kadar randımanlı çalışıyor bilmiyorum.
volkan usta bende 12 01 a5 var fazla bir sorun yok gayet güzel çalışıyor
slm arkadaslar bende Streamın önceki tarihli yazılımı var şu anda sorun yok bunları yükleyeyimmi yoksa gerek yok mu birde bin uzaantıli yazıyor sunny 7011dcı hw 12.c1.a5e ayrıca kanal editörünü yüklememe gerek varmıdır.
uyumlumudur....şimdiden tşkler..
arkadaşım eğer eski yazılımda tps yi rahat izliyorsan bir sorun yok. kanal listesine gelince yazılımı yükledikten sonra kanllar silinir ise hazır kanal listesi at çünkü arma yapınca hepsini bulmuyor.
Arkadaslar Acele Yardim Subat 17 Yazilimi Makİnada Su An CozmÜyor Yazijim CÖktÜmÜ Acaba Acele Yardim
az buz bi takılma diil.yeni versiyon yazılım üretilse bari.
slm millet.bir takılmadan bahsediliyo.ben de de oluyo yalnız sadece turksat'ta. hotbird'te bi sorun yok.aynı durumda olan var mı acaba
Akşam denedim tps auto yapmadı 15.03.2007 stream yazılımı yüklü,ayrıca türksatta ara sıra donma yapıyor.
teşekürler