Yukleme programını ve *** dosyasını birinci mesaja koydum açıklamanızda 1 mesajda yer alıyor her gun *** dosyası madem degişiyor sanırım absat için sizde dosyam nete yuklerseniz bizde birinci mesaja koruzAlıntı:
İlginize teşekkurler
Printable View
Yukleme programını ve *** dosyasını birinci mesaja koydum açıklamanızda 1 mesajda yer alıyor her gun *** dosyası madem degişiyor sanırım absat için sizde dosyam nete yuklerseniz bizde birinci mesaja koruzAlıntı:
İlginize teşekkurler
serkan yılmaz arkadaşım ben dosya hazırlamasını bilmiyorum. linke verdiğim dosya ise eskiydi. yeni keyler girilip bu dosyanın yeniden herhalde günlük olarak hazırlanması gerekir.bir yanlışlık olmasın.
Konu anlaşıldı ozaman *** dosyasının editlenmesi gerekiyor :49: Yuklemek isteyenler softcam dosyasını bulması gerekiyor yada birinci mesajdan gunluk yazılımları alması gerekiyor sanırım en uygunu bu
arkadasımızın dedaylı anlatımı uzerıne verdıyı dosya foruma alınmıstır
GoldMaster 8000-10200 Onwa Cihazların ABSAT AUTO YAZILIMLARI 10 01 2007 Guncel Yazılımını az sonra birinci mesajda alabilirsiniz
Dikkat!!! 1-ci MESAJDA bulunan !!!
EE manager 1.4.13 eski. Bu versionda TPS - AB sat keyleri atilamaz!!!!
EE manager 1 .4.15! SON version! TPS-AB sat KEYLERI BU versionla ATILIR!
Buradan endirebilirsiniz ! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Umarim yetkililer 1-ci mesaja koyar!
SOFTKAM YUKLEMEK!!!????Alıntı:
1. EE Manager 1.4.15 proqrami acilir!
2.Open firmware from file! Bilgisayardan Yukaridaki gunluk AB sat yazilimi SECHILIR! !
3.SAVE SOFTKAM to file! Hemin gunluk yazilimin Softkam dosyasi Bilgisayara Koyulur! Exit proqram!
Resivere SOFTKAM Dosyasi atmakcun !? YENi EE manager 1.4.15 proqrami acilir!
1.Open softkam file ! Bilgisayardan softkam dosyasi secilir.
2.Save softkam to resiver!
BU islemi yaparsiniz resiverde ancak yeni gunsel softkam dosyasi deyiser! KANAL LISTESI dahil tum bilgiler eskisi olarak kalar!
KOLAY GELSIN!
Yukaridaki GUNLUK YAZILIMDAN!
SAVE SOFTKAM to file!
TUSHUYLA HEMIN YAZILIMIN SOFTKAM DOSYASINI BILGISAYARA At!
Sonrada SAVE Softkam to resiver! Tushuyla resivere At!
gm 9400 cı için 10.2.07 tarihli absat günlük yazılım çıktımı forumda bulamadımcda
AYRICA BILGINIZE!!!! EE MANAGER 1.4.15 proqramiyla istenilen diger resivere uygun yazilmis gunsel softkami kendi resiverinizde (GM 8000-serisi) kullanabilirsiniz!
internetden istenilen Her hanki
GUNSEL SOFTKAM Dosyasini RESIVERE ATMAKCUN!
1.internetden istenilen her hanki son softkam dosyasini bilgisayariniza kayd edin! (zaten tum server ayri-ayri diger resiverlere ait gunsel softkamla dolu! BU forumdan da endirebilirsiniz!) HER HANkI istenilen DIGER RESIVERLERE UYGUN OLAN Bir Softkam dosyasi secilir! Lap sizin cihaza uygun olmasa da olar!
2.EE MANAGER 1.4.15 proqramini acin!
OPEN SOFTKAM File! Bilgisayardan hemin gunsel softkam dosyasi acilir ! O zaman
Slect resiver tupe& flash size into which format softkam will be converted
DEYE pencere acilar!
Hemin pencereden GM 8000-ler cun
Digital/Hevet/LAZER(2Mbyte flash) Secilir! En ustte olan!
Secilir! YANI KI KULLANDIGINIZ CIHAZIn flash turunu secirsiniz!
OK!
DEdiyinizde EEMANAGER kendiliyinden Hemin SOFTKAMI SIZIN RESIVERin FLASH turune gore AYARLAYIR!
SONRADA HEMIN SOFTKAMI RESIVERINIZE ATA BILIRSINIZ!
BU ISHLEMLE istenilen diger resivere uygun yazilmis son gunsel softkami kendi resiverinizde (GM 8000-serisi) kullanabilirsiniz!
KOLAY GELSIN!:45:
:45: :45: :45: :45: :45:
gm 9400 cı için olurmu
11.02.2007 Yeni ABSAT Gunluk auto yazılımlarını birinci mesajdan alabilirsiniz. D+ Keyleride ekleyecem
bu yazılım 9450 cı uyuyormu kardeş.
arkadaşlar 8000 serisi 11.02.2007 tarihli softcamı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. linkten alabilirsiniz.absat, d+ v.s okey.sat 8400 de denendi. bende başka bir forumdan aldım.eveyles manager 1.4.13 veya 1.4.15 ile yüklenebilir.nasıl yükleneceğini daha önce anlatmıştım.tv cabo keyini elle girmeniz gerekiyor.tv cabo keyi her cihazda bu değişir ama
4901-00-872DC47AD5F3A3BC
4901-01-961C8C342DAC7358:45:
1.Cİ MESAJA güncel onwa yazılımları eklenmiştir kosavalı arkadaşımın verdigi yazılımların üzerine editledim aes keyleri absat ok canal+ ok d+ok tv cabo ok hustler tv ok acıla bilenler ok 12.02.2007 güle güle izleyiniz
yazılımlar burdaki linktedir Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Teşekkürler
Teşekkürler
tşkler "ellere vaRD e bize yohmi" gm30700mx:))
1.Cİ MESAJA güncel onwa yazılımları eklenmiştir kosavalı arkadaşımın verdigi yazılımların üzerine editledim aes keyleri absat ok canal+ ok d+ok tv cabo ok hustler tv ok acıla bilenler ok 13.02.2007 güle güle izleyiniz
teşekkürler
teşekkürler PRINCEOFPERSIA
Goldmaster Absat auto-D+ guncel Keyli yazılımı birinci mesajdan alabilirsiniz
eellerinize sağlık birlikten daha fazla güç doğuyor selamlar.........
Emeğine sağlık teşekkürler.
1.Cİ MESAJA güncel onwa yazılımları eklenmiştir absat ok canal+ ok d+ok tv cabo ok hustler tv ok acıla bilenler ok 17.02.2007 güle güle izleyiniz
9000 serisine yokmu dostum teşekürler
öyle ya... önceden 9400 cı ve diğerleri veriliyordu? 9000 serisi için absat yazılımı ne oldu acaba...
goldmaster 9000 serilerine baktım aes keyleri göremedim editlemek için yazılımlarda 8000 serilerinde aes keyler göründügü için editleyip verdim yazılımları 9000 serilerinde görebilseydim bunlarıda editleyip verecektim üzgünüm arkadaşlar elimden gelen birşey yok
Kardeş bizler ya unutulduk, ya da cezalandırılımıyoruz bilemiyorum. Başkaları TPS ve ABSAT'ı aylardır autu izlerken bizler de merakla ağzımızın suyunu şapırdatıyoruz. Sağır sultan bile duydu ama bizler herhalde GOLDMASTER yetkililerine sesimizi duyurmaktan aciziz. gm9600cip:mad2: :mad2: :smiles22:
haklısın klak kardeş, çocuk avutur gibi, bir kaç defa veriyorlar sonra bayramda gel yapıyorlar... bu işten anlayan arkadaşlar alınmasınlar ama...elinden gelipte esirgeyen varsa biraz........dir diye aklıma geliyor... yanılıyorumdur inşaallah...
aslında zamanımız olupta uğraşsak bizde yapabiliriz diye düşünüyorum.. eimizde avucumuzda bir cihazımız var onu da bozarsak.... diye...
Arkadaşım bu zamana kadar 4000-9000 serisini ilk yazılımları biz veriyorduk.Yazılımları yapan arkadaşımız iş degişikligi nedeniyle su anda internete giremiyor. Kendisinin yazısı var forumda ona bakabilirsin. Kimse bilmeyince ne yapabilir. Sizde diyorsunuz elimizde bir kuru cihazımız var diye.Yukarıdaki yazılımlar bile denenerek sizlere veriliyor bunun bilincinde olun lütfen burası Goldmaster 8000 bölümü
Az sonra absat auto- D+ OK 21 subat yazılımlarını alabilrisiniz..
GoldMaster 8000-10200 Onwa Cihazların ABSAT AUTO -D+ OK YAZILIMLARI 22.02.2007 Birinci mesaja eklenmiştir.
teşekkürler... bilen adam bilgiyi çevresine verdikçe yücelir
az sonra yeni yazılımları alabilirsiniz. 23.02.2007 tarihli
Arkadaşlar 9450 CI cihazların yazılımları yokmu varda benmi göremiyorum.saygılar.
Burası GoldMaster Model(8000, 10200 Onwa X4) Bölümü. 9000 bölümü goldmaster bölümünde bulabilirsiniz..
özür bilmiyordum teşekkürler
yaw reis ben bu *** vıew kanalının seyretemiyorum bende onwa x-13cim var sifre kırıcısı nasıl faliyete geciyor acemiyimde yardım ederseniz sevinirimmmmmmmm