bence siyaset ve rtürk yüzünden
bence siyaset ve rtürk yüzünden
Tarihden gelen sözlerimiz, artık bazı içimizdeki yavşaklar için yalan olmuş. onlar artık ATATÜRK'çü değil; ATAkürt'çü olmuşlar. bu topraklarda T.C. kimliği altında yaşamak istemeyen varsa anasının a.... kadar yolu var. soludukları her nefesin hakkını verip öyle defolsunlar. konumuza gelince bence bu işden ençok zarar gören hem siyaset hemde zincirleme reaksiyonda olan diğer yalaka menfaatçiler. pislik artık ruhlarına bulaşmış. ne diyelim ALLAH affetsin.
SAYGILARIMLA...
aslında enbüyük sebep bence aşırı milliyetçi ruhu biraz daha besleyip milliyetçi ve diğer gurup olarak halkı ikiye ayırmak istememeleridir.özelliklede o ermeni yazarın ölümünden hemen sonra yayına girmeside filmi o süreçte yayına sokmak isteyenlerin art niyetidir.öyle bir zamanda böyle bir tepki alacaklarını düşünemiyorlarmıydı.!!!!!!!!!!!!!!BÜTÜN SUÇ MEDYANINDIR!!!!!!!!!!!!!ama sadece şow tv nin değil bu düşünceyi kullanan bu işten çok paralar kazanan tüm medyanın.Ama ben kısa süre sonra tekrar yayına gireceğinden adım gibi eminim.Buda benim haklılığımı gösterecek.Ha şunuda söyleyeyim NE MUTLUKİ TÜRKÜM
karşımızda 1 hükümet var ona karşı gelen ve dediklerine karşı gelen muhalefet olan herkezin ayağını yerden kesiyor "kurtlar vadisi"den öldürdü di
rambo izledide ölmedi yani
yada kan ölümü dimi
neymişş canımm yabancı flimler den adam kendisini öldürmezzmi
1 çizgi flim vardı zamanında pokemon diye 1 salak kendisini 5. kattan atmış ölmüşde tüm çoçuklara cezaa yayından kalktı şimdide kanal 7 de veriliyor ben anlamadım herhalde kurtlar vadiside 1 sene sonra başka 1 kanalda verilir:warn: :warn: retürk kendi başına kararlar alamaz böyle 1 yetkisi yok çünküü
halk diyerek siyaset karışıyor bazı olaylar ört bazt edilmeye çalışılıyor
bunlarla uraşacaklarına avrupaya hayır deseler yaaa
avrupa varrupa bize tersdesinler nerdeee:third: :third:
1 türk 1 şey yapsın hemen ayağını kaydırıyorlar
size 1 örnek dünyanın en iyi hackkeri 1 türk kevin miknik filan değil
istanbulda yaşıyor inanmıyanlarınız kanıtlarım süper 1 kanıtla kabak yaparım kanıtlarım
dünyanın hiç 1 yerinde sömürge ölkelerinde bile kendi vatabdaşını böyle ********* ölke yok yaaa :angry8: :angry8: :angry8: bu 1 rüya olsun allahım uyanalım hemen yoksa sonumuzzz ii değil valla
arkadaşlar şunu hiç unutmamak gerekir ( BALIK BAŞTAN KOKAR ) .başka söze gerek varmı sizce?.
bence yayınlanacaktı dizi karanlıklar gözler önüne serilecekti ve kimlerin yarası vardı görülecekti
evet arkadaşlar her şeyi çözdük bir dizide gelip takıldık öyle mi?banane kurtlar vadisinden polat adam öldürecek bende bundan mutlu olucam,yada x kişi bilmem ne yeraltının bilmem kimimiş bunu öğrenip başım göğe eğecekmiş bu diziye pirim verirsek bir sürü polat çıkar.
arkadaşlar siyasetten başka bir sebeb olamaz
Buna bir açıklama getirilirse ya da daha açık yazılırsa iyi olacak.Ben de bu gruba giriyorum ama sebebi ne siyaset,ne Kürtçülük-Türkçülük nede başka birşey.Eski mesajlarımı inceleyen görür.Bu tür dizilerden sonra benim mahallede en az 5 polat alemdar,mehmet,çakır türedi...Alıntı:
Bu şık hangi manada yazıldı?
bence devam etmeliydi benim fikrim saygılar
Adı üzerinde Zarar görecek kesim...sizede bu şekilde zararı dokunuyorsa sizde o gruba giriyor oluyorsunuz...Alıntı:
ne o mahalledeki çocuklar raconmu kesiyor yoksa...
evet malesef kendi kişiliğini bulamamış...kendisine ait kişilik oluşturamamış insanlar bu tür sapmalara giriyorlar...:smiles22:
Racon kesilecek yaşı devirdik be dostum..:(Alıntı:
En büyük iki sebep.Alıntı:
1.Anne babanın cahilliği.
2.TV
Arkadaşım düzeltme yapın orda eleştirmenler parantez içinde aydın kesim denilmiş onlarmı aydın biz karanlık.Aydın kesim yerine karanlık kesim olarak değiştiriniz.Tşk
slm ne polat.mehmet.cakır dızılerden dolayı cıkmaz arkadasım zaten turk mılletının kanında vardır polatlık kım ne derse desın bu dızıden zarar gorecek kesım baltaladı dızıyı kımılerının ısıne gelmedı galıba neyse yaradana emanet olun.....!!
:49: icerde bizim bilemediğimiz sır olarak kalması gereken işler olabilir o yüzden yanlış söz söylememek gerekir bana göre teşekkürler.:nono::
Yayınlanmasından Zarar Görecek Kesim(Çıkarlarına zarar gelecek kesim) olarak eklendi yanlış anlaşılmasın diye
Kolay gelsin...
Evet malesef öyle...birde köşelerinde gittikleri beleşe yiyip içtikleri yerleri ballandıra ballandıra anlatırlar...bunu bilen işletmecilerde bu tür kalemini kendi çıkarlarına kullanan kalemşörleri devamlı mekanlarına çağırırlar...ertesi günü bak köşesine...gittiği yeri öyle bir öve öve bitirememiştirki...mekan sahibi bile vay canına neymişti bizim tükkan diye inanamamıştır...:wave:
çıkar çevreleri...
bence en etkili sebebi siyasettir biraz onlarada dokunacagı için yayından kaldırdılar.
Birileri oynuyor,diğerleride bu oyunu kimse görmesin istiyor:smiles22:
YEN büyk zarari devletimizi içten somuranlar dahada çok kürtlerin ve pkk larin hoşuna gitmeecek bişey bu ne mutlu türküm diyene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yayınlanmasından Zarar Görecek Kesim(Çıkarlarına zarar gelecek kesim)
slm lar arkadaşlar yine geldik kurtlar vadisine ben daha öncede yazmıştım TÜRKİYE de siyaset'in karışmadıgı hiç bir iş olamaz biraz geriye gidelim dogal gaz ihalesi otoban ihalesi gayri mülk ihalesi terörislerle görüşen vekillerimiz daha unuttugumuz(pardon unutturuldugumuz)bir çok olay ve kurlar vadisi ben inaniyorum ki dizi birilerine çok fena dokundu bir bölüm de olsa anlatmak istedigini TÜRK milleti anladı bu diziye bir şekilde bakacagız internet olur sinema filmi olur.Saygılarımla
abi bunun altında %100 pkk ve dış güçler var tabii siyasette onlardan korktukları için kaldırdılar yani türkiyenin aydınlanmasını İSTEMİYORLAR..
aydınlanırsa onların işine gelmez..
Önümüzde seçimler olduğundan oy kaybına uğrarız diye diziyi durdurdular.
cahillerimiz müslümanların partisi diye oy verdiler iktidar yaptılar. şimdide hırsızlık,yankesicilik ,gaspcılık vb olaylar çoğaldığından akp yapamadı can güvenliği kalmadı diye bağırıyorlar.bir daha oy vermeyiz diyorlar.orta yaşlıların arkasına takılıpta dereye suya gidilmez. adamı sulu dereden susuz
geri getirirler.
ülkemizde ücrette ileri hizmette geri kalıp vatan perverler engelledi kanaatindeyim.herkese selamlar....
bence de siyasetten başka bir şey değildir.Çünkü ucu gidip birilerine dokunuyor
Oy veren yorum yapan herkese çok teşekkürler anket acılalı 1 hafta oldu ve süresi doldu,
Yayınlanmasından Zarar Görecek Kesim(Çıkarlarına zarar gelecek kesim) 187 oy ------% 48.95
Siyaset 164 oy ------% 42.93
Önde giden iki şık ile tamamlandı bir başka ankette buluşmak üzere Konu Kapatılmıştır...