Alıntı:
en basiti criptowork s şifrelem sistemini kullana sirius uydusundaki hustler tv yi izlerisin.
simdi yaptim winrar programin yenisini indirdim onla oldu saygilar.
SUNNY - ABSAT AUTO OK D+ OK SİRUS OK ( 02.03.NİSAN.2007 )
yazılımları 1.nci mesaja eklenmiştir
teşekkürler memedim
1600a1 yükledim tps açmıyo nedendir yardım ederseniz sevinirim memedim saygılar
ArkadaŞlar Su Radyo Arka Fonunu İstedİĞİmİz Bİr .bİn Yazilimina Pach Etmeyİ Bİ ÖĞretsenİz Mesela Xstream 12.01.a5 Yazilimina Nasil Radyo Arka Fonu Ekleyecem..saygilar
thannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
saolasın kardeş
hocam daha sunny nin 900'lü serileri editlenmedimi onlarada ihtiyacı var vatandaşın.emeği geçen herkese teşekkürler
ellerine saglik tsk.ler arkadasim
Memedim ellerine sağlık. Benim cihaz sunny 1030 DCI .Sistem bilgileri: Last Update_ARA 15 2005 S/W:V02.00.06 H/W:V12.03.A.5 Loader:V2.1.9 C.A:2.2.2. Yukarıdaki yazılımı yükleyebilirmiyim.Biraz bilgim az yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler...
Arkadaşlar kyotoya bile tps yazılımı çıktıda bizim sunny 1030 sky lara niye çıkmadı bir anlam veremiyorum.bizim makinenin özelliği daha çok halbusemki.
üvey evlat gibi kaldık yahu.Makinemden çok memnunum fakat böyle giderse değiştirecem galiba?
arkadaşım tps için stream yazılmları var ama 1030 sky için yok ancak modülü iptal edip 12.01.A5 stream yazılımı yükleyebilrsin. ama ozamanda modül iptal olacağı için modülün çözdüğü kanal gider. geri dönüşümü var ama sen bilirsin.
çok sağol volkan kardeş , modülü iptal etmeyi hiç düşünmüyorum.çünki kanallardan memnunum.bizde artık bekleriz belki ileride bizimkilere başka yazılımlar gelir.
arkadaşlar sunny 7010 olanlar yazılımlarla mutlileri izleyen varmı yardım
SUNNY - ABSAT AUTO OK D+ OK SİRUS OK BİSS OK ( 03.04.NİSAN.2007 )
saol kardes ama su emu da memedim yazisini koyma millet guluyo gordugunde
eurosport kanallarını izlemek için sunny 1030 cihaza hangi yazılımı atmam lazım.gerekirse modülü iptal edebilirim.ayrıca şu absat kanalları hangileri acaba arkadaşlar.
sağolasın
SUNNY - ABSAT AUTO OK D+ OK SİRUS OK BİSS OK ( 07.08.NİSAN.2007 )
selam tşk, sağolasın,saygılarımla.
elinize sağlık...
SUNNY - ABSAT AUTO OK D+ OK SİRUS OK BİSS OK ( 08.09.NİSAN.2007 )
teşekkürler emeklerin için.
SUNNY - ABSAT AUTO OK D+ OK SİRUS OK BİSS OK ( 09.10.NİSAN.2007 )
SUNNY - ABSAT AUTO OK D+ OK SİRUS OK BİSS OK ( 10.11.NİSAN.2007 )
tesekkurler
teşekkürler süpersatforum siz büyüksünüz teşekkürler ellerinize saglık ustacım sizlere saygı duyuyorum paylaşmak çok güzel.
saygılar usta sunny 1030 guncel yazılımların için
tskler dostum
ellerine saglık ustacım saygılar rabbim sizi korusun kendinize iyi bakın.
Çok sağol Memedim ellerinize sağlık iyi çalışmalar...
arkadaşlar 12.13 nisan yazılımı yokmu bulamadım forumlarda yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler
elinize sağlık teşekkürler.
12.13 nisan yazılımı yokmu göremedim.bendeki sunny 1030 dcıskyz 12.03.a5 daha otomatik yazılım çıkmıyormu beklemekten yeşermeye başladık.emeği geçen herkese teşekkürler.
teşekkürler ustalar ....
arkadaşlar 17.18 tarih için hangi yazılımı atmamız gerekiyor ben hep tereddütte
kalıyorum mesaj bugün veya 17 tarihli diye yazmakta fakat yazılım tarihleri eski tarih olunca tereddüt ediyorum.kusura bakmayın.emeği geçen herkese teşekkür ederim. sevgiler saygılar.
teşekkürler ustad eline sağlık 1030 yine on planda :)
arkadaşlar bu yazılmlar aes keyler ile yapılıyoırdu. ama şu an aes keyler ile günlük olsa absat lar izlenemiyor. şu an için beklemekten başka çare yok.
arkadaşlar astradaki easy tv yayından kalkmadımı.? yazılımlarda açtığı söyleniyor.(1.mesajda.)
çok sagolun arkadaşlar elinize saglık
bıktım 9030 lar için yokmu demekten
belki yayınlanır diye beklemekten
ama hepside çökmüş galiba
SUNNY - ABSAT AUTO OK D+ OK SİRUS OK BİSS OK (23.NİSAN.2007 )
tesekkurler MEMEDİM
eline sağlık arkadaşım...
yazılımlar için teşekürler memedim
teşekkürler
Ellerİnİze SaĞlik
teşekkürle ustadım
arkadaşlar AT-7011 D SUNYY UYDUM VAR sizce hangi güncel yazılımı yüüklemem lazım bide yazılım yükleyince menü görünümü değişirmi bunun için ne yapmam gerekir yardimci olursanız sevinirim...
SUNNY - ABSAT AUTO OK D+ OK SİRUS OK BİSS OK (24.25.NİSAN.2007 )
teşekkürler memedim
sağol memed abi,
absat 2 günlük mü