bence GALATASARAY OLUR en büyük cimbom arkadaşlar inancınızı yitirmeyelim takımımıza sonuna kadar desdekleyelim başarılar cimbom mum
Printable View
bence GALATASARAY OLUR en büyük cimbom arkadaşlar inancınızı yitirmeyelim takımımıza sonuna kadar desdekleyelim başarılar cimbom mum
selam gönlüm cimbom der, inşallah diyorum.
bjk:45:
beşiktaş
fenerbahçe
bence belli olmaz gönlüm galata saraydan yana saygılar
fenerbahçe açıkara önde
gönlüm galatasaraydan yana ama haydi hayırlısı
:8[1]: arkadaşlar çeneniz hiç yormayın 9 hafta sonra kimin şanpiyon olcanı görcegiz benim canım kanım GS biz oluruz demiyorm am süprüzleri seven GS liyiz şampiyo kara kartal ffffffffffffff olamaz aziz yıldırım oldugu için zarar veriyor FB:8[1]:
şampiyon fenerbahçe
Gönlüm galatasaray aklımsa beşiktaş diyor. hep beraber göreceğiz..
bence FENERBAHÇE başak kim olabilir ki?
Tabiki Fenerbahce gecen yilki gibi olmayacak
fazla düşünmemek lazım tabiki fenerbahçe...
Hiç istemesemde,Fener gibi gözüküyor ne yazıkki
Cimbombom sen bizim herşeyimizsin :D Hangine oy verdiğimi anladınız herhalde :D
bence galatasaray olur
ben galatasaraylıyım ama beşiktaş diyorum
sayın başkan demirören şimdiden şampiyonluklarını ilan edipte tarih verdiğine göre demekki haluk ulusoy ile birlikte fenerbahçenin önünü kesecek.geçen sene kupa bizim şampiyonluk galatasarayın dedi ve dediği çıktı demekki futbol sahada oynanmıyor.onun için kimin şampiyon olacağı zaten belirlenmiş görüş bildirmemizin bir anlamı yok bence
haluk ulusoya rağmen ve teknik direktör diye getirilen zico yarağmen futbolcu kalitesinden dolayı tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii FEMERBAHÇEMSİN
:45: bu sene sanpiyon fener görünen o
her zaman şampiyon fener diğerleri ikincilik için yarışırlar
kim olabilirki başka
tabiki ŞAMPİYON FeNeR bAhÇe ŞAMPİYON
galat sayar:45: :45: :45:
arkadaşlar bakın yok haluk ulusoy yada teknik direktörler veya takım başkanları bu konuda bunlara yer vermiyoruz.
burda sadece anketimizde hangi takımın şampiyon olacağı hakkında bir oranı tesipt etmeye çalışıyoruz ama sizler rekabeti katıyorsunuz lütfen oylamanızı yapın ve hangi takımın şampiyon olacağını yazın yeter.
arkadaslar sadece takımyazalımkı kısyeyı elestırme hakkımız yok bukonu takımlar ıcxın acılmıs bır konu lutfen fazla sıyasete gırmeyelım polımık olusmasın
tabiki GALATASARAY VE CİMBOMBOOMBOOM
kusura bakmayın arkadaşlar
papaz herzaman pilav yemez
fener bu hatayı birkere yaptı
hani bir söz vardır eşek bile düştüğü çukura birdaha düşmezmiş oraya gelince dolanır geçermiş
ŞAMPİYONN FENERBAHÇE
Dava kapanmıştır
fenerbahçe
Tabiki Fenerbahçe.Hem de açık ara
fenerbahçe,den başkasını düşünemiyorum bile
fenerbahçe olacak...
bence gs alır geçen seneki gibi
Benim de gönlüm Galatasaray'dan yana ama bu haliyle çok zor.Fenerbahçe olur diyorum
Fenerbahçe başakası zor gibi:45:
yaw nerde bizim gslılar yw çok geride kalmışık:(:(
Polemik tartışma kavga çıkartacak mesajlar silinecektir...
kanaryanın mesajları silminmiştir bir daha polemik çıkartırsa forumdan uzaklaştırılacaktır..
şampiyonluk galatasaraya yakışır ama genede iyi oynayan kazansın derim saygılarımla
FENERBAHCE TABIKIDE :third:
Lll FenerbahÇe Şampİon Fener Olur Ustam Selamlar
ben galatasaray isterim ama fener olcağa benziyor :)
fenerbahçenin şampiyon olmasını umut ediyorum....
ŞAMPİYON fenerbahce hariçinde kim olursa farketmez bana göre fb %40 bjk %45 gs % 15 selamlar
Be-Şİk-taŞ !!!
Ayrıca Moderator arkadaşların Demokrasi anlayışlarından dolayı da teşekkür ederim. burada espri yapıyoruz ihtar alıyoruz.
Fenerbahçe olur gibime geliyor..:( :( :49: :(
tabiki KARAKARTAL....
Eleştiri yapmak diğer kişi,kurum,kuruluş,firma,takım artık her ne içeriyorsa onları tahrik etmeyi onlara laf atmayı sataşmayı gerektirmez...mesajlarınız polemik veya kavga çıkartmaya yönelik maksatlı yazılıdığı için silinmiştir...bilginize...
bende oyumu kulandım!bende fenerbehçe sampiyon olur diyor ve inanıyorum.başka çareside yok zaten.koca 100 yıl geride kaldı bu anlamlı yınında mutlaka şampiyon olması lazım
ben galatasaray istiyorum yaf :)
Anket Sonuçlarını Görüntüle: 2006-2007 Turkcell Ligi Şampiyonu Sizce Hangi Takım Olacak
FenerBahçe 166 49.85%
Beşiktaş 67 20.12%
Galatasaray 88 26.43%
Kayseri 2 0.60%
GençlerBirligi 1 0.30%
Trabzon 6 1.80%
Diğer Takımlar 3 0.90%
Anketimiz Bu sekilde oluştu VE FENERBAHCE ANKETE GÖRE ŞAMPİYON
Bir başka ankette görüşmek üzere