Teşekkurler zalim
sağolasın tşk,sağlıcakla.
zalim ve volkan'a candan teşekkürler bu müjdeli haber için :present:
1. mesajda gm 9400 cı yazılım yok,, bu cihaza 1. mesajdaki hangi yazılımı yükleyebiliriz...?
9400vcı tps ok teşekürler zalim kardeş sağol ellerine sağlık güzel olmuş bu çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum.
arkadaşlar şu an tps paketi yeniden sistem değiştirdi ve bu yazılmlarla açmaktadır. yani şu an FTA değildir.
teşekkür ederiz .
Ama durmadan fail veriyor . yanlışlıkmı yapıyorum ?
Modül çakışması varmı acaba?
Ligtv veya digitürk modülü kullanırken çakışma oluyormu acaba?
yok ligtv modülü bendede var. bi sorun yok.
cihazım 9400vci
SAT-4100FTA (J)
SAT-4150FTA (J)
SAT-4200-9200FTA (J)
SAT-9400CI (J)
SAT-9600CIP (J)
1-) TPS Au
10873 V 27500 Frekansı üzerinde Kumanda üzerinde bulunan Kırmızı (F1) tuşuna basarak karşınıza çıkan ekrandan Evet seçeneği üzerinde ok tuşuna basınız Complete uyarısı çıktığında exit tuşu ile çıkarak keyleri güncelleyebilirsiniz...
2-) Otomatik Diseqc Bulma özelliği Eklendi.
3-) Biss Şifreleme sistemi Edit Code içersine taşındı...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
@ZaLiM SAT 9400 CI SERI Cıhazlara TPS AU yazılımı verılcekmı bölumde göremedimde V CI SERI olmayana yanı.
Bu arada TUM SUPER SAT FORUM AİLE'si ve SAT SERI KULANICI'na Hayırlı olsun yenı yazılımlar.
Herkese iyi seyirler.
Verdiğin bilgi için teşekkürler "Tarantino" hacet kalmadı sağolsunlar 9400 cı yazılımı vermişter... yinede sağol...
Teşekkurler zalim usta
Teşekkürler...seri tamamlanmış oldu...
tşk zalim üstat elin dertgörmesin saygılarımla
çok çok çok teşeküler gerçeten çok süper sağolun varolun
işte beklediğimiz müjdeli haber herkese hayırlı olsun. emeği geçenlerin elleri ve beyinleri dert görmesin
herkese cok tşk ellerinize saglık..
teşekkürler zalim usta ellerin dert görmesin :common001:
teşekkürler zalim usta ellerin dert görmesin sizde olmasanız halımız harap
Teşekkürler.
teşekkürler usta
usta eline sağlık
cihazım 9400 cı (J) son yazılımı yükledim açmadı, hangi menüde kırmızıya basacağız. cihazı açtıktan sonra sırasıyla izah edebilirmisiniz. frekansı 10873 V 27500 getirdim manuel arama modun kırmızıya bastım birşey çıkmadı.. yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler üstad.
tsk 80800cı bıss bolumune *** ekleyebilirmiyız tşk
arkadaşım o frekansda bulunan kanllarda mesela ushahia kanalının üzerine gel kırmızı tuşa bas karşına küçük bir pencere çıkar orda evet seçeneğine ok tuşu ile bas. complete yazısı çıkar ve kanal açılır. şu an bizzat denedim 9400 CI da ve açıyor.
thanxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx10000
emegi geçen herkese teşekkürler
teşekküreler işte bu güzel oldu
Sağol üstad. çok teşekkürler.
teşekkürler volkan kardeş kafana sağlık....hiç bilenlerle bilmeyenler bir olurmu?
harikasınız valla.... Türkün elinden kim kurtulmuş... yeterki kafaya takmaya görsün
80800cılarda *** sırası 3satır 6satır dehil tşk
tesekkurler zalim usta elleriniz dert gormesin
teşekkürler ustam
teşekkürler arkadaşlar
teşekkürler ustalar. emekleriniz için .ancak tps kanallarında seyrederken kesilmeler oluyor. acaba yazılımı yükledikten sonra başka bi işlem yapmamız gerekiyormu? ilk mesajda yazılanların haricinde. cihaz 9600 cıp. saygılar.
arkadaşım *** münüsünü resetleyin ardından tekrar ushahia kanalında kırmızı tuşa basıp oto apleyt yaptırın keyler yüklensin. tps eğerki yeni keyleri devreye sokuyorsa yapacak bişi yok bu yazılmdan kaynaklanmaz. yeni şifreler geldiğinde bütün bu şekilde çalışan cihazlrda güncellettrimek gerekir.
çok teşekkürler üstatlar ellerinize sağlık
tşk ler usta eline saglık bir sorum var multivizyonları ne zaman izlecegiz duydugum kadarıyla diger cihazlarda çözen varmış goltmaster de açacakmı
Elinize Sağlık Üstadlar
Teşekkürler Zalim Kardeş
hocam 9400 vci'ler naapacak?
onlara ekmek yok mu?
yine de tum çalışan arkadaşlara (şu an için bize faydaları dokunmasa da) teşekkurler...
üstat eline saglık 9600 cip yok mu
Bu yazılım bir anlamda uydudan güncelleme yapıyor diyebilirmiyiz acaba?