bence Cumhurbaşkanı olmalıdır.:present: :present: :present:
Printable View
bence Cumhurbaşkanı olmalıdır.:present: :present: :present:
hayırlısı neyse olsun artık memleket için
Merhaba;
Foruma ilk defa yaziyorum umarim fikir ve dusuncelerimi mazur gorursunuz. Oncelikle basligi acan arkadasima tesekkur etmekle birlikte basligin acilip acilmamasini da tartismak gerekir. Baslik acilmissada bize burda laklak etmek duser sadece bu kadar. Her arkadasim fikirlerinden bahsetmis kimileri olsun kimileri olmasin demis.
Olmamali diyen arkadaslar ne yazikki tam olarak fikirlerini beyan edememisler bana gore :) Ben iki taraflida degilim sadece bu ulkede yasadigim ve bu ulkenin vatandasi oldugum icin yazma geregi hissettim.
Tarih tekerrurden ibarettir diye bosuna soylenmemis. Bu tartismalar oldu ve olmaya devam edecek. Oncelikle 70 Milyonluk bir ulkeyiz tarihimiz dogal guzelliklerimiz ekonomimiz var ve bence biseyler iyi gidiyor bunu Sayin Basbakan taraftari oldugum icin soylemiyorum. Turkiye'nin yillardir kemiklesen sorunlari var neler bunlar Egitim, Kultur, Saglik, Ekonomi ve bunlardan en onemlisi nedense bize hep ekonomi gibi gelmistir. Fakat asil onemli mesele ekonomi degildir, bizim kendimize olan ozguvenimizdir ne yazıkki gecmis iktidarlar oy sevdasina kapilip halkimizi bilincsiz ve suursuzca somurmuslerdir. Zamaninda iki anahtar sozu verip te koske cikip yerine bayan ekonomi profesorunu birakip ve hatta o bayan ekonomi profesorunun bizi kara carsambaya goturusunu hatirlarsiniz heralde. Neyse mevzu icinde buna deginecegim. Su anda ulkenin yasadigi durum ne simdiki iktidarin nede sonraki gelecek bir iktidarin sucu degildir ama olay nedir simdiki iktidarin durumu az da olsa duzelterek bir sonraki iktidarin isini kolaylastirmasidir. Netekim su anki AKP iktidarı bir onceki iktidarın uyguladigi ekonomi politikasıyla paralel gitmekte dolar ve borsa iyi yonde hayatimizi etkilemektedir. Dolar krizlerdeki gibi cok tavanlarda gitmemektedir hele bu iktidarla !!! neden boyle dedim bazi arkadaslar herseyin kararacagini tas devrine gidecegimizi zannediyorlar :) Turkiyede hicbirsey bundan sonra tas devrine gitmez meraklanmayin oncelikle halk var, aydinlar var, medya var, anayasa var ... bu liste daha da uzar gider. Adolf Hitler Almanyasında yasamiyoruz (bkz. medya bkz alman propoganda bakanlıgı) bizde ne İran'daki ne Irak'taki ne de Afganistandaki gibi koklu degisiklikler olmaz bunun nedenide bizim imparatorluk kulturunden gelen bir mirasımız var bunu ne sekilde aciklarsaniz aciklayin. Isin demokratik yonunu ele alirsak evet AKP ezici bir cogunlukla %34 iktidara gelmistir rakam olarak %34 cok buyuk bir rakam degildir %100 ile kıyaslarsanız ama Turkiyemizin siyasal cografyasi son 50-60 yildir karma karisiktir ki bu dogaldir "Herkese iki anahtar" "Mazot 1 YTL" olucak seklindeki politik aldatmacalar devam ettikcede %34'e laf eden arkadaslarim %80 yada %90'lari goremeyeceklerdir. Ulkemizi mahveden iste bu populist yaklasimlardir. Anayasa cercevesinde Sayin Basbakan Cumhurbaskani olabilir mumkundur ama olmak istermi o ayri bir konu ne yazikki medyamiz o kadar agir baski kurmustur ki AKP iktidarı uzerinde onlar tek parti iktidarlarının gucunu hicbir zaman kullanmamislardir simdi sorsam size meclis cogunluguna gore AKP istedigini yaparmı yapamaz mı? tabiki yapabilir ama hersey gunumuzde toplumsal uzlasmayla gerceklesmektedir. Tabi medyamiz hırlımı kim daha cok parsa verirse kim daha cok alkis tutarsa onlara onlar da onlari el ustunde tutar. Aci ama ulkemizin gercekleri bunlar ... Bence Sayin Basbakan Cumhurbaskani olmali o makama yarasir yada yarasmaz onu bize ancak tarih cevaplar demokrasinin geregi olarak sorunlar demokratik yollardan cozulmelidir. En iyi cevap tarihtir.... Unutmayin biz ne avupadaki ulkeler gibiyiz nede asyadakiler gibi biz farklıyız .... ve unutmayin ulkemizin problemleri sihirli degnekle cozulecek kadar kolay degildir 10 yillar alabilir ....
Not: Umarim kimseyi darindirip gucendirmemissimdir.
Saygılar
hayır olmasın başbakan olarak devam etsin
Yukarıda ki yorumları okudukça hayretler içerisinde kalıyorum. Özellikle gençlerimiz bu kadarmı tarih bilincinden yoksunlar ..? Gençlere Osmanlı İmparatorluğunun çöküşünü, istiklal savaşının hangi zor şartlar altında yapıldığını ve bu Cumhuriyetin kuruluşunu çok iyi okumalarını tavsiye ediyorum. Recep Tayyip Erdoğan ve AKP. iktidarının ülkemizi ve ulusumuzu hangi karanlık uçurumlara doğru sürüklemekte olduklarının bilincine ancak o zaman varacaklar ve daha sıhhatli bir fikre sahip olabileceklerdir. AKP. iktidarının 4,5 yıllık icraatına bakacak olursak ülkenin hızlı bir çöküş trendine sokulduğunu görmek hiçte zor değil. 80 yılda yapılmış olan dış borcumuz ortalama olarak 200 milyar dolardan 400 milyar dolara yükselmiş, ülke toprakları parsel parsel, vede babalar gibi yabancılara peşkeş çekilmiş, Bankaları ve en sıtratejik kurumları İngiliz, Fransız, İtalyan, Yahudi ve Yunanlıların eline geçmiş yağmalanmış, hemen burada sormak istiyorum Atalarımız İstiklal Savaşını ne için ve ne uğruna yapmış, ne amaçla kanlarını akıtmışlar ne için canlarını vermişler ....?????? Cumhuriyetin kuruluş felsefesine inanmayan; NE MUTLU TÜRKÜM DİYEMEYEN; ABD;NİN ORTADOĞU EŞ BAŞKANI olduğunu açıkça ilan eden; Barzani ve Talabani'nin dostu Recep Tayyip Erdoğan veya ayni düşünceleri paylaşmakta olan herhangi bir AKP:li ULU ÖNDERİMİZ ATAMIZIN MAKAMINA OTURAMAZ; OTURMAMALIDIR !!!!!!!!!!!!!!!!!
Tarih tarihi ne kadar bildiginizle olculur .... Bizim bildigimiz tarih bize ogretilen tarihtir hepsi bu. Turkiye Cumhuriyeti, Osmanli İmparatorlugunun temelleri uzerinde kurulmustur. Dolayisiyla ona planlanan hersey bize planlanmistir ve uygulanmistir zaten bunu biliyoruz onemli olan bu zinciri bu halkayi kirmaktir. Halkayi kırabilmek icinde dirayetli iktidarlara, gozupek bir medyaya, dogrulari gercekleri bilen bir halka ihtiyacimiz var medyanin doldurusuna gelip ulke elden gidiyor demek her zaman kolaydir. Bu ulke bizim kimsenin bir yere gittigi yok. Birilerine sırt cevirmekle de ne uzanıtız ne kısalırız eger karsindaki bir devlet lideri ise devlet liderine has bir sekilde karsilik vermelisin dusman'da olsa!!!! devlet olmanin bilinci bunu gerektirir. Devleti de hukumetler temsil ettigine gore T.C.'nin sani ve serefi herseyden once gelir (yok amerikan baskaniyla gorusmem yok irak devlet baskanina rest cekerim diyemezsin)Alıntı:
Saygilar Sevgiler
kesinlikle hayıııııırrrrrrr turkiye için buyuk tehlike
Lütfen ankette tartışma yaşanmasın herkes bu konuda fikrini paylaşsın..
başbakan olduysa cumurbaşkanıda olur. cumurbaşkanı 7 yılda bır secılır oldı oldı bıdaha olamaz
Muhalefet başkanları çok ister.nedenine gelince , boşalan başkanlığa Tayyip bey kadar otoriter ve bu başkanlığı en az aynı seviyede başkası sürdüremez.hatırlarsak Gül beyin başkanlığında hükümetin işleyişi bu kadar etkili vede başarılı sergilenmiyordu.Tayyip Erdoğanın başkanlığı almasıyla işler düzene girmiştir.herkezin bir eğilimi vardır mutlaka ama önemli olan ülke bütünlüğünün doğru şekilde yönetimidir.Oylar vede araştırmacı kurumların istatistiki de bu ülke bu hükümet yönetimini başarılı bulmuştur.Tayyip Erdoğan başkanlığındaki en başarılı karar ; ABD vize engeli.En başarısız hareket ( Amatör davranış ) Provakatör vatandaşa yapılan sözlü itham ; sen git ananı .. dır...
hayırrrrrrr
bence başbakanlıkta kalmalı ona ülkenin 5 yıl daha ihtiyacı var selamlar
Sayin ErdoĞanin Bu DÖnemde CumhurbaŞkanliĞi KÖŞkÜne Oturmasi TÜrkİye Cumhurİyetİ İÇİn Gercekten Çok BÜyÜk Kayip Olur. ÇÜnkİ ÇoĞu K,msenİn Memnun Olmamasina Ragmen Onlarin GÖrÜŞÜ Daha YapacaĞi Çok Şey Var Ve İnaniyoruzkİ TÜrkİye Cumhurİyetİ Devletİ İÇİn Yaptiklari Ve Yapacaklari Sayesİnde Sayiliar,İtİbarli Ve HerŞeyden Öncesİ Parasi DeĞerlİ Bİr Devlet OlacaĞiz Avrupa Bİze MuhtaÇÇÇ Benİm GÖrÜŞÜm Bu ArkadaŞlar...
evet olmalı
Tayyip Erdoğan olmaz!...
Akıllı adamdır. Cumhurbaşkanı bence %95 Devlet bakanı Mehmet Aydın veya Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım dır...
Hayırlı olsun.
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
artık bir şeyi bilin her seçimde aşağıdaki kıssadan hissede anlatıldığı gibi
zamanında adamın biri bir ülkeye gider bakar bi adam yüzünde sinek konmamış yer kalmamış bi vaziyette adam sabredememiş
ya şu sinekleri kovsana rahatsız olmuyormusun demiş adamda yok demiş ya demiş diğeri bunlar seni yiyip bitiriyor kov şunları diye tekrarlamış
adamda bunları kovarsam yeni açlar gelir onlar beni daha rahatsız ederler cevabını vermiş
bir şöyle etrafınıza bakın satılmadık yer kalmadı her yeri sattılar özelleştirme adı altında şimdi köprüleri özelleştirme adında satacaklar
%30 oy aldıklarını söylüyorlar Geldiklerinde Tüp gaz ne kadardı şu an ne kadar Benzin mazot ne kadardı şu an ne kadar Kirada oturanlar geldiklerinde ne kadar kira ödüyorlardı şu anda ne ödüyorlar şu anki fiyatların yanına eski atılan sıfırlar ilave edilince gerçek değerler ortaya çıkar Her şeyden önce kendilerinin sosyal hakları ve maaşları ne kadar size layık gördükleri rakamlar ne eskiden evde bir kişi çalışırdı bütün evine gayet güzel eksiksiz bakardı şu anda durum ne evde bulunan her kes sadece o zümrenin daha fazla süpürüp götürmeleri için çalışır 5.000 kişi rahat ferah yaşıyor geride kalanlar onların bu saltanatlarının devamı için ha babam çalışıyorlar Bence olmamalı
çok doğru. onun gibi memleketini satan, teröristlerle iş birliği yapan ( barzani ve yanındaki köpekleri) kendine TÜRK demekten çekinen bir başbakan !!! elbette zor gelir. Dediğin gibi değerini iyi bilmek lazım !!!Alıntı:
Ne başbakan nede cumhurbaşkanı olsun. Gitsin amerikaya orda otursun. push amcasının dizlerinin dibinde...
Sevgi, Saygılarımla....
kesinlikle hayır hatta bir an önce başbakanlığıda bırakıp yan gelip yatma zamanı çoktan gelmiştir onun başbakanlığından bu ülke ne fayda gördü ki şimdi cumhurbaşkanı olacak unutulmasın ki bir zamanlar yargılanıyordu şimdi ülkeyi yönetiyor...
çünkü türkiyeye hiç fayda saglamadı basit örnek eskiden elektirik faturası
iki ayda 20 30 tl şimdi ayada 40 50 tl sayacak çok var neyse görecez bakalım
kesinlikle olmamalı. daha fazla karanlığa gömülemeyiz. lütfen duyarlı olalım arkadaşlar... çünkü köyleler şu an çok memnun yok tarla parası yok mazot parası dağıtıyor, bağkurluya bile yeşil kart veriyor diye ama unutmayalım ki daha iki gün önce yine borçlandık ve nedeni ne biliyor musunuz dış borç ödemek için !!!
hayır olmamalı çünkü türkiyeyi ileriye götürsün diye başbakan seçtik şimdi cumhur başkanı olup kaçmasın.
arkadaslar olmalı yada olmamalı gerçekten yanlış düşüncereri paylaşıyoruz biz bu ülkenin çocukları biz bu ülke için kanımızın son damlasına kadar vermeye razı bız bu ulkeyı cok ama cok sevıyorsak bi nedeni olmalı buyuk liderlere ihtiyacımız var uzun zamandır ninnilerle uyutulan turkiye olmaktan son yıllarda atak hareket var bunu inkar etmenin kımseye faydası ve kazancı olmayacaktır saygılar tayyip beyi basbakan olarak görmeye alıştık ve öle devam etmesini istiyorum
benim kanatim olmamalı nedeni şu güzelim türkiyem parsel parsel satılıyor bu sefer topdan satış olur geldiginde ekonomidurumunu herkes biliyor keşke ekonomi vara öyle olaydıda şimdiki durumlara düşmezdik nerde eski siyasetciler gelen hep gideni aratır derler ya işte bu o enfilasyon tavan dada olsa cebimizde tl vardı ama şimdi ytl yok zaten bütün mesele nedir tl,nin ytl .olması enbüyük develasyon buydu kardeşler syın başbakan da bunu biliyor ama ne yapalım benim halkım secti ise ceremesinide cekecegiz hayırlısı olsun gelecek dönem degişir inşallah esnafarkadaşların hali perişan biride ben isem çümki esnaflıgın içinde oldugum için biliyorum kimin zordurumda oldugunu memur aybaşını zor getiriyor adamlar kredi maduru bunden önceki dönemlerde kredi almak kredi kartı almak sorundu adamlar şimsi sokak sokak ev ev dükkandükkan gezi yorlar bunedir kardeşler türkiye kaosa sürükleniyor bankalar büyük bir tefeci sektörü paraların hepsi bankalarda dönüyor hiç kimse nakit ödeme yapaz oldu heşey kredi kartı ve kıredi oldu yok babam yok olmasın ben daha çok ızdırap çekmek istemiyorumm kalsın kusurabakmayın biraz uzattım tşk ederim herkese allah sabırversin bu millete de biran önce biter bu ızdıraplarımız
11.tane.askerimizin.kafasına.çuval.gecırdıler.kılı.kıpırdamadı.askerıye.yatma.yerı.degıl..degen.ulkede.satmadı.sey.kalmadı..yarın.baskanlık.sıstemıne.gecerse.camıleride.satar.emeklı.oluncada.amerikada yaşar.sıkıysa.dokunulmazlıkları.kaldırın.o zaman.çıkın.halkın.karsısına...boyle.bırı.cankayaya.cıkamaz.akp.hıc.kımse.layık.degıl.bence
LÜTFEN ÖNCE CUMHURİYET Öncelikle her türlü siyasi görüş ve fikre saygımız oldugunu ve cumhuriyetin bunu gerektirdigini belirterek başlamak isterim.benim düşüncemdeki kişiler iktidar degilse kim olursa olsun öcü kaka deme hakkımız yok.öyleyse insan kendi düşünce ve cumhuriyetciligini topluma iyi anlatamamış ve toplumun yanılmasına sebeb oldugu icin ilk önce kendini hesaba cekecek sonrada halkı suclayacak.demek ki halk siyasetci ve sözde cumhuriyetcilerden akıllı sen cumhuriyet adına şu adına bu adına götür. millet enayi yerine koy koymuş oldugun oyun kurallarının altında kaldınmıda bagır.yazık cok yazık cumhuriyetimiz bu keşmekeşe laikmi neden her fikirden insan önce vatanım bayragım demiyorda kendinin en akıllı ve dogru oldugunu sanıyor?????eger bir anayasa ve anayasal meclisle yönetiliyorsak başka bir iradenin müdalesinin inandıgımız dedelerimizin kan dökerek bize emanet ettigi cumhuriyeti hice saymış olmayızmı cumhuriyet ve milliyetcilik bayrak sevgisi hic bir kurum ve şahsın kendi malı degil bunu böyle sanalar yanıldılar ve hep yanılacaklar cumhuriyet vatan bayrak onun üzerinde yaşayıp onu seven herkesin.cumhurbaşkanıda halktan bir kişide böyle düşünmedikce biz halk olarak cumhuriyete alışamamış hala padişahlıgı paşalıgı asmayı kesmeyi özliyen bir halk görüntüsünden kurtulamıyacagız demektir.cumhur başkanlıgı secimide meclisin iradesindedir dileyen aday olur onlarda secer secmez bilemeyiz.onlarda bu vatanın evladı biz onlara güvendik yetki verdik anayasa ve cumhuriyet ne diyorsa o HER FİKRE SAYGILARLA SEVGİLERLE
arkadaşlar ben tayip erdoganın sivil hayatta ne iş yaptıgını bilmiyorum bence siyaseti fazla bilmiyor o eskiden ne işi yapıyorsa eski işine dönsün bu işi bilenlere bıraksın kaolay degil koca memleketi yönetmek özal gibi birisi lazım bence miilet yoklugu krizi unutsun artık refah bir toplum olalım artım
bence hapisaneye düşen kimselerin iyi halleri bulunmaması lazım neden girdiki hapisaneye ondan sonrada başbakan
enterasan bişey bence
evet cumhurbaşkanı olsun Türkiyede kaç tane lider var ki , rahmetli Turgut ÖZAL'IN da cumhurbaşkanlığında söylemedikleri kalmamıştı ama onun vizyonuna yetişecek lider yok şu anda misyonuna en yakın olarak Recep Tayyip ERDOĞAN'ı görüyorum hayırlısı olsun
OLMAZ İSE herkes için hayırlı ve iyi olur...(%100 hakkı oldugu halde meclisteki aritmatige göre)....................................
olmamalı bu ülke şimdiye kadar avrupa birlği ve usa tarafından hiç bu kadar hor görülmemiş ve iç işlerimize bu kadar müdahale edilmemişti sömürge ülke gibi olduk ihracatcı ülke iken ithalatcı olduk türkiye cumhuriyeti devletinin onurunu gururunu prestijini koruyacak cumhurbaşkanı secilmeli kenan27
Hayır olmamalı çünkü Cumkurbaşkanı tüm Türkiyeyi temsil ediyor.Erdoğan sadece belirli bir kesimi temsil ediyor.
bence olmalı arkadaşa gelince daha önce hiç elektrik parası ödememiş herhalde500 ytl maaşlada aynı fatura ödeniyordu 800 ytl maaşlada aynı fatura ödeniyor neçabuk unuttunuz günde 2,3 sefer benzine zam geldiği günleri akşama aldığınız bir şeyi sabah daha pahalıya aldığınız o günleri zamsız geçmeyen günü suyu akmayan çeşmeleri vs.saymakla bitmez bu milletin başına ne geldiyse bu unutkanlıktan geldi zaten takım tutar gibi parti tutulmaz beceremiyen bir dahaki seçimde halk tarafından silinmeli yoksa biz daha çooook sıkıntı çekeriz saygılarımla :nono::
bu karanlık ne demek oluyo benim bildiğim karanlık kişilerin kafasında olur oda bu yüzden her yeri karanlık görür insan önce kendi kafasındaki karanlık düşünceleri silmeli akp yi seçen insanlar uzaydanmı geldi?:nono:: onlarda bu ülkenin insanları ve onlarda bu ülke için seve seve canını verir vatan server geçinen bir çok insandan daha fazla vatanserverdir.sonra bu ülkeye imf yi onlarmı çağırdı:nono::
olsa da olur olmasa da .böyle bir şık olmadığı için oy vermedim.
evet ondan daha iyisimi gelecek sanki
hayır olmamalı
Hayir....
Şu andaki cumhurbaşkanının beni ve benim gibi düşünenleri temsil etmediği gibi mi?Alıntı:
Bencede cumhurbaşkanı olmamalı çünkü gereksiz bir gerilim ortaya çıkacak,
herzaman gerilim istemediğini söylüyordu o yüzden olmasın.
Hem ona daha ihtiyacımız var,bizi IMF denen illetten kurtardıya
(borçlarımız tamamen silinmesede tek seferde silinebilecek duruma geldi) boşverin gerisini
bence olmasın çünkü oyların %80 i Tayyip Erdoğana verildi akp ye değil
parti dağılır.
bence de olmasın türkiyenin onun gibi dürüst(hırsızlık yapmayan) siyasetcilere ihtiyacı var.eger bu ükümetten memnun olmayan varsa,biraz geriye dogru baksın.akaryakıt istasyonlarında çalısanlar pompa saatlerini ayarlamaktan bıkarlardı.çünki aksam bir ZAM sabah bir ZAM gelirdi.bunları da düşünmek gerek.benim gönlümdeki cumhurbaskanı;BÜLENT ARINÇ
arkadaşlar çogunluğa saygı duyalım.aynı durumda hanği parti olursa cumhur başkanlıgını o parti secer.Bence olmalı ki yapamadıkları birçok şeyleri cumhur başkanı engelliyor diyorlar.Cumhur başkanı olsunlarda neler yapacaklar görelim.
kesinlikle hayır,nedenine gelince hangi birini sayayım ki?!!!80 lerde ettiği yemin bile yeterli benim için.Laik Atatürk Cumhuriyetini yıkmaya yemin etmiş birinin o makamda işi ne?
asla olmamalı hatta lütfen herkez akıllı olsun başbakanbile olmamalı onlar cumhuriyetci deyiller ve dehiçolmadılar
hayır .. no ..nein
Başbakan sn Recep Tayyip ERDOĞAN Cumhurbaşkanı olması benim fikrimce uygun değil nedeni ise Türkiye için koyduğu bir hedefi var onu gerçekleştirsin öncelikle.
hayır
nereden anladın cumhuriyetci olmadıklarını yoksa cumhuriyetçiliğin bir krıteri varda bizmi bilmiyoruz yoksa sen kendi düşüncelerine göremi ölçüyorsun eğer öyleyse yandı bu millet bu düşüncelerde olanlardan
evet biz çok bilinçsiz insanlar topluluğuyuz..türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi başnakanı(!) k.bakmayın üniversite mezunu ve atamamız olmamış bir kişi olarak gerçekten bilinçsiz bir vatandaşım ben..belki bu insana sempati duyuyorsun ama yaptıklarına bı tarafsız gözle bak ülke ne durumda? terorıste sayın dıyen zamanında tarıkat lıderının dızının dıbınde baba oğul muhabbetı yaşayan cumhurıyete ve laıklığe hakaretten ceza alan bırı kalkmıs bor hatadır başbakan olmus bırde cumhur baskanı olacak bu kadaranıda pes...şimdi sana soruyorum senmı bılıncsızsın ben mi?
evet demiştimya biz türk milleti olarak çok unutkanız diye ne çabuk unuttuk eli kanlı katili getirip 5 yıldızlı imralıda özel doktor kontrolünde bir çoğumuzundahi yiyemediği yemeklerle beslediğimizi idam kararıını sümen altında tutanları hemen unuttuk kongerelerinde türk bayrağını yerelere atıp yuhalayan şerefsizleri,ülkenin heryerinde olay çıkaran aldatılmış ülkesini satmaya hazır sözde bu ülke gençlerini vs.say say bitmez hep unuttuk geriye unutmadığımız tek şey kaldı oda ders kitaplarında dahi olan bir şiiri okuyan kişiye verilen siyasi bir ceza(cezayı veren hakim emekli olup anap tan millet vekili adayı 0lmuştur)
katiyenlikle Hayir
demekki memleketimizin bazı insanları hala daha uyuyor bazı insanlarıda hiç ilgilendirmiyor ben anlamış değilim KESİNLİKLE HAYIR memleketin her yeri birer birerde değil kapışılıyor zamanında savaşarak alamadığını şimdi parayla alıyorlar BATMIŞ ÜLKE AK PARTİ ŞİMDİ DAHADA SATIYOR zamanında yimeyle bitmiyordu şimdi tersine çevirdiler satmayla bitmez KESİNLİKLE HAYIR
hayır...
???????????
deyişen bişi olurmu bilmem başka biri gelse dahamı iyi olur bilemem gelen gideni aratır derler gelsin bakalım ne ollacak
Benim görüşüm eğer Cumhurbaşkanı olursa geçmişte olduğu gibi yani Turgut ÖZAL ve Süleyman DEMİREL örneklerindeki gibi olur. Belki bir dönem daha partisi İktidar olur ama daha sonra erir gider.
:nono:
Kesinlikle Tayyip in cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum hele son çıkan petrol yasası bu ülkeye yapılan en büyük ihanettir vesosyal güvenlik yasa tasarısı niçin ertelendi seçim sonuna daha neler neler insanlar uzay çagını hesaplarken biz amerikanın rızasıyla yaşamaya devam edecegiz.
Bu anlamda kesinlikle olmamalı ve bu kararı halk vermeli madem çogulcu demokrasiden yanayız. Şu dokunulmazlıkları da kaldırarak diger ülkerin vekilleri gibi bir yaşamı niçin gerçekleştirmiyorlar hani seçim öncesi vaad lerde vekillere dokunulacaktı ,bunlar sadece hikaye ve bu milleti sömürmeye devem edecekler ,uzun söze gerek yok halkın iradesinde seçim olmalı kim olursa olsun
Saygılar.............