Arkadaşım yuz defa anlattık forumda daha öncedende bu konu ile ilgili mesajda yolladık eposta istemiyorsan kontrol panelinden kapat bitsin sende kurtul bizde kurtulalım :smiles22:
allahtan hayırlısı ne ise o olsun vatana millete saygılar
AKP kazanır
bence de a parti b parti kazanmış pek fark etmez.bu seçimde kim kazanacak veya kaybedecek dersek emin olun bu TÜRK halkı olacaktır.
geçen yıllarda olduğu gibi
bir öneri :
konu başlığı : " bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz " şeklinde olsa daha iyi olur kanaatindeyim.
bu ,sadece bir öneridir.
Akp Meclİstekİ Sandalye Sayisi DÜŞecek.
yorum yapamam düzgün bir parti göremiyorum
Aslında hiç birine vermeyeceksin ama ne yapalım mecburen verecez birine, inşallah hayırlısı olur...
Kimin kime oy vereceğini bırakın kendi fikrinizi veya vereceğiniz partiyi yazın ortalığı gerecek mesajlardan kaçının.Herkesi kendice aklı var düşünür kararını verir mesajınız editlenmiştir tike®
bence bu ampul sönecek gibi görünüyor tabiki milletimiz oyunu satmazsa
hayırlı olsun
öyle yada böyle ampul 5 yıl daha yanacagı kesin.yanması da gerekir.en azından zamla yatıp zamla kalkmaktan kurtulduk.
:S hala gidipte akp ye oy veren arkadaşların safkan şehit torunu olduğundan,asil türk kanı taşıyıp taşımadığından şüpeliyim...nedenini aklıma geldiği kadarıyla sıralıyım:
1-şehitlere kelle diyen bir adam
2-terörist başlarına,teröristlere ve terörist gruplarına sayın saygın amanda aman puh puh hanimiş benim diye hitap eden bir adam
3- 1 gün önce amerikaya ortadoğu için yardım etme sözü verip ertesi gün amerikanın arkasından iran irakla konuşan adam
4- vatanı her şekilde satmaya fırsat kollayan adam(kıbrıs vb...)
5- sağda solda dengesiz ve tc hakkında ters konuşmaları
6-vb......
aklıma gelen önemli şeyler bunlar.hala bu adama ve bu adamın partisine oy veriliyorsa ben sizi gerçekten kınamak zorundayım.ha siz demeyinki bana gidelimde chp ye yada tkp ye verip ülkenin durumu dahamı kötüye gitsin?hayır,çünkü ben hiç birine vermeyin derim.keşke parti diye birşey olmasa.keşke sağ sol diye bir ayrım olmasa.keşke insanlar görüşler için birbirlerini öldürmese....keşke bütün dünya tek bir anayasa tarafından herkes eşit olarak yönetilse.o zaman ne 3 kuruşluk petrol için savaş olurde nede hergün kaos olurdu.ünlü bir düşünürün dediği gibi:
''eğer dünyada siyaset olmasaydı,diktatörler olmasaydı dünyada çoçuklar ve masumlar ölmez herkes barış içinde yaşardı.savaşları başlatan diktatörler olan askerlere ve masum insanlara oluyor....''
dediğim gibi arkadaşlar bence hiç oy vermemek en iyisi sonradan pişmanlık çekmemek için...
oyumuzu verelim bakalım.
nedense.olan.halka.oluyor.kımın.geldı.onemli.degıl.imf.calısan.hukemetler.ulkeyı.hep.geriye.goturduler.akp.aynısını.yaptı.su.anda.piyesa.berbat ısler durgun para donmuyor .boyle gıderse akp coker belırsızlık var mualesef ıye gıtmıyor ısler cumhurbakanı secımlernden sonra daha danetlesecek.halkı dusunen yok.ısimız zor.oraya gelen.dokunulmazlıklara byrunuyorlar.ye babam ye. bıtıremedıler.bankalar batar.halk.oder faturasını kemer sık vatandasa rahat yok. herkese saygılar
türkiyeyi soyan AKP'ye yine oy vereceksinizz haa adam gezdiginiz kaldırımdan bile para alırken siz daha uyumaya devam mı edeceksiniz.._?
Valla genç partiye şaşırdım.Hiç beklemiyordum bu kadar oy alacağını.
Forum 3 gun kapalı kaldıgından anket 3 gun uzatılmıştır
kim kazanırsa kazansın yeterki şanlı türk milleti kazansın:clap2:: :45: :present:
bencede oy atmalıyız ve cumhuriyetimizi istisnasız korumalıyız satmaya kalkanlara karşı çıkalım
şu an ankette akp önde gidiyor evet arkadaşlar oylar gelsin bakalım :):)
AKP nasıl oluyor da önde anlamadım.
Aziz Nesin'e zamanında neden kızdım diye şimdi kendime kızıyorum.
Ankara'da yaşayan ve bürokrasiyi çok iyi tanıyan biri olarak diyorum ki; eğer akp bir daha iktidara gelirse vay memleketin haline. Bu kadarını söyleyeyim.
Saygılarımla,
valla drvet06 ankete verilen oylar öyle işte şu an önde akp
valla sonuçta oyu veren bu vatandaş kimi istiyorsa getiriyor başa o yüzden ne desek boş herşey sandıklar açıldıktan sonra belli olur
saygılar
Şu anki ankete göre mhp 2 ci* chp 3 cü genç parti ise 4 cü durumda cok ilginç degilmi?
Evet çok ilginç. Akp nin 1. olması daha da ilginç.Alıntı:
İlginç diyoruz da, aslında gerçek demeliyiz, Türkiye'nin gerçeği. Sadece şahsi menfaatleri için, onu bırakın bir tencereye, 500kg kömüre oyunu veren demeyeceğim "satanların", memleketi satanlara oy vermesi kadar doğal bir şey olamaz.
Saygılarımla,
seçim sistemi değişmedikce kendi vekilimi kendi irademle seçemedikce oy hakkımı kullanmayacağım
ben bu ankete göre akp kazanacağına ihtimal vermiyorum akp oldu başka parti kazanamaz 5 yılda neler yaptığını gördük birde başkalarını denesek iyi olur avrupabirliği diye 5 yıl bitti gitti ama giremedikmilleti bu şekilde avuttular yapılan başka bir şey yok bence
şimdi arkadaşlar meşhur bir laf vardır ve herkes bilir bunu "YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME" diye 5 senedir akp hükümeti bu memleket için hiçbir şey yapmadıysa o zaman bu duble yolları yunanistan hükümeti mi yaptı??bu sadece en basit bir örnek!daha da çoğaltılabilir bu örnekler yani yapılan işleri tarafsız şekilde değerlendirmek lazım hiç kimse oy verirken o kişilerin kara kaşı kara gözü için vermiyor karşılığında hizmet almak için veriyor
koca 5 sende duble yol yapmış çok bir şeymi akşam avrasya tv seyrette daha neler yapmış onlarıda bir öğren akşam saat 11de başlıyor merak ette bir seyretmeni tavsiye ederim saat 11de mutlaka seyret
arkadaşlar şunu unutmayalım daha öncek ikdidara gelen partilerle bu ikdidardekini kıyaslayalım zamanında ecevit hükümet başda iken adam rahhmetli olduya yinede söyleyelim öksürse ekonomi tepetakla oluyordu hele kemal dervişi şu meşhur hava limanında ki karşılamaya ne demeli sanki bir sihirbaz veya bir ilah olarak görenler vardı ...o günleri unutmayalım halimize yinede şükredelim..... bun dan iysi can sağlıgı....
futbol takımı tutar gibi parti tutmayalım,partilere verilen devlet yardımı kalksın.benim düşüncem.
tabiiki deniz baykal derim...keşke gelebilsede cem uzan gelse ...tayyip canımızı çok yaktı cem uzanında canını çok yaktı ....ancak cem uzan onun hakkından gelir....vereceksin tayyibi ve akp yi cem uzanın eline geçeceksin karşısınıa patlamış mısır ve kolanıda yanına zevkle akp ve tayyibin kıvranışını seyredeceksin....slmlar...
hangi parti kazanacak diye değilde kime oy vereceksiniz deseydiniz ankete daha gerçekçi olurdu verilen oylar
hak ve hukukun üstünlüğüne inanıp kabüllenen kazanacak elbette.hazmedemeyenlerde leylek misali.................
Cumhurİyete Sahİp Çikmak Adina Kendİ GÖrev Ve Sormluluklarini Unutup Demokrasİyİ Hazmedemeyenler Ve YandaŞlari Kazanamayacak GerÇek CumhurİyetÇİler Ve Bu Mİllete Hİzmetİ Gaye Edİnenler Kazanacak Elbette
benim düşümcemde bazı arkadaşların belirttiği gibi her vatandaşın görevini yerine getirmesi ve oyunu kullanmasıdır.bu arada ak parti yine ALLAH'ın izniyle tek başına iktidar olacak. Saygılar....
arkadaşlar ben türkiyemizin başına geçen çok iktidar gördüm hiç biri ak partinin bu türkiyeye yaptığı kadar hizmet yapmadı . gözünüzü iyi açın .avrupalılar bile türkiyenin durumunu görüp takdir ederken bizler neden bakar körüz.soruyorum size .?her şey ortada .türkiyenin geleceği aydınlık olsun istiyorsak eğer yine ak partiye oy verip başımızdan eksik etmememiz gerekir. size en basit bir örnek.hastahanelere senelerdir gidip eziyet çekenler çok iyi bilirler. ALLAH razı olsun ak parti hükümetinden bizleri çileden kurtardı .daha bu hükümet gibisini bir daha bulamazsınız . pişman olmamak için AK PARTİYE oy verin.SAYGILARIMla
Layik OlduĞunuz Şekİlde YÖnetİlİrsİnİz
Daha iki gün önce ABD genelkurmay başkanı ne dedi: Kuzey Irak'a girerseniz başınıza gene çuval geçiririz. Aşiret reisi kılıklı kıl torbası Barzanide aynı havalarda ama altı sayfadır yere göğe sığdıramadığınız bizim AKP yöneticilerinden tık yok hala. Birde utanmadan cumhurbaşkanlığına soyunuyor. Sen önce ülkemizin onurunu korumayı öğrende ondan sonra düşün bunları. Sizlere başka ne deyim ben. Allah akıl fikir ihsan etsin demekten başka.
Saygılar.
slm arkadaslar,ben bir gurbetci arkadasiniz olarak,diyecegim.AVRUPA EKONOMISI CÖKMÜS durumda,biraksinlar avrupa birligin pesini,faydasi yok zarari var ülkemize,Milletimize. Keske simdi cenet VATANIMda olsam ah ah.VATANIMIN kokusu yeter.Herkese selamlar. NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
yorumlara bakmam ben ak partiye vermeyi düşünüyorum herkesin fikirlerinede saygılıyım teşekkürler saygılar.....
bu sefer oylar genç partiye gidecek doğru dürüst bir parti yok
hepsi aynı belki genç parti yeni birşeyler katar saygılar
sen daha iyi bilin emmi derdim de o filmi seyrettik sonu ne oldu yinede fikrine saygı duymam gerekir insanlar birbirlerine saygı duymaz iseler zaten ülke bitmiştir öncelik her fert kendini düzeltmeliki ülke düzelsin sonuçta bu ülkeyi yönetenler burda yaşayanlardır bugün ak yarın kara kim gelir bilinmez ama kendimizi düzeltmedikçe ülkemizi düzeltemeyiz saygılarımı sunarım teşekkürler.
ben geçen ak partiye oy verdim bugunde ak partiye oyumu veririm
tepki oyu olarak akp ye veririm insanlar tüm işleri bıraktı ve akp ve Sayın Başbakanımıza verip veriştirmeye başladılar.Hele üniversite öğretim görevlilerinin sınavları bile erteleyip buğünkü mitinğ için öğrencileri teşvik etmeye çalışmaları.yaptığım iş gereği bazı kurumların nasıl bir dejenere içinde olduğunu çok iyi biliyorum.artı birde yök var yök değil toplum ve ülke için yükten başka bişey değil.
mevcut durum ve partiler içinde bundan iyisi yoktur onun için kötünüm iyisini seçmek durumundayız
akp ye veririm
Sevgili Dostum,Alıntı:
Tepki olsun diye oy kullanılır mı?Zaten akp yi başımıza bela eden de vural savaş, yekta güngör özden ve dönemin bazı siyaset ve bürokratları değilmiydi.
Birileri yazdı onlar oynadı. Tayyibi önce şair ettiler, sonra hapsettiler, mazlum ettiler, kahraman ettiler, başbakan ettiler.
Bütün bunları kim yaptıysa onlara sormak lazım, seçimi kim kazanır diye.
Ayrıca miting bu gün değildi, haftaya.
14 Nisan'da Cumhuriyetini, devletini, milletini seven her kesi mitinge katılmaya çağırıyorum. Hangi partili olursa olsun.
Gerçi bizim millet şimdi bu mitinge de tepki olsun diye Tayyibi mazlum görür ya neyse.
Yukarıda arkadaşın biri Hadis-i Şerif ten alıntı yapmış "layık olduğunuz şekilde yönetilirsiniz" diye.
Saygılarımla,
türk milletine hangisi hayirliysa o olur insallah bu arada milletimiz bir geri dønüp gecmise bakmasi lazim ve ona gøre durumu degerlendirmesi lazim saygilar
Tabiki ak parti ecmain:devilprv:
yorumlara bakarsanız bende ak partiye oy veririm
seçimler gediğinde düşünücem şu an için karar vermiş değilim
Telat sen dalga gewçmişin belli. Ne akepesi ne reteesi ya. bunlara mı kaldı benim oyum. abedeye kadar yolları var. Ha bi de borazani (barzani yani) abisi versin ona (oyunu) yada o ona versin. :8[1]:
Sevgi ve Saygılarımla....
14 Nisanda ANKARA'da Cumhuriyet Mitingine...