emegınıze ve ılgınıze tesekkurler
Printable View
emegınıze ve ılgınıze tesekkurler
Arkadaşlar elinize sağlık, meğer bizim için çok şeymiş bu forum...
arkadaşlar çok teşekkürler bizi forumsuz bırakmayın
emeği geçen dostlara teşekkürler
tşkler
dosta selam yola devam
ilginize teşekkürler
sağolasın teşekkürler
Böyle bir olayı tekrar yaşamamak dilaği ile,emeği geçen herkese teşekkürler
Tum arkadaşlara teşekkurler sunuyorum 4 sayfa olmuş yazan demekki seviliyoruz bilgi paylasımına devam
geçmiş olsun kolay gelsin.
geçmiş olsun buara umarız olmaz artık sorun
geçmiş olsun
herkese saygılarımı sunuyorum geçmiş olsun
hoş geldiniz teşekkürler
süpersatforumsuz olmuyor,ayrılık zor geliyor,inşaallah bi daha sorun olmaz.
kolay gelsin arkadaşlar
bilgi için teşekkürler herkese geçmiş olsun inşallah bir daha böyle sorunlarla karşılaşmasınız forumumuzu çekemeyenler var herhalde.
bilgi için sağol serkan kardeş
çok şükür kavuşturana
umarım bir daha yaşamayız.alışmış iken meydana boş bırakmamak lazım..kolay gelsin.
Hala takıntılar devam ediyor.Sorun tamamen gitmemiş galiba.Bu da canımı sıkıyor.Forumumuza giremeyince inanın bir eksiklik hissediyorum.Lütfen ilgilenin.
Selam ArkadaŞlar Bende Goldmaster 85000ci Kullaniyorum. 2gÜndÜr Kanallari DeĞİŞtİrmekte Sorun YaŞiyorum Bu Nedenle Kanal DeĞİŞtİreceĞİm Zaman Tv Kapatip AÇmam Gerekİyor Yoksa Kumanda ÇaliŞmiyor Ne Yapmaliyim. İlgİnİze Şİmdİden TŞk.
kardeş yaptığının açıklama için teşekür
bilgilendırdığın için sağol
Özletmişti kendini...bu gün tekrar hatırlattı kendisini...:)
Bugun tekrar kesinti oldu malesef özür dileriz arkadaşlar
Nihayet tekrardan açıldık...server tatili bitmiş...:)
Böyle kötü şakalar yapmayın lütfen.Canım çok sıkıldı bu işe
gecmiş olsun serverdaki çalışan arkadaslara kolay gelsin
Süpersatsız gün geçmiyor :wave:
banada zor geldi süpersat olmayınca
supersata girmeyince ben çok sıkılıyorum bu ara çok kesinti olmaya başladı hayırlısı inşallah düzelir ve en yükseklere hep beraber geliriz
Alıntı:
iyi bir makina ve 2048 lik internet bağlantısı ve kuvvetli bir güç kaynağı ile çözülür gibi.o kadar olmaz ya. ayrıca server sahibi olunca kiracı alma işi olacak o da gelirdir.
Allah a şükür SUPERSAT FORUM şu anda önlenemez bir yükselişte inşallah kendi serverımızı kuracağımız günlerde olur.
en önemli şey bu forumda var "İNSAN KIYMETİ" inşallah yakında Türkiye nin 1 numarası olacaktır.
tekrar açıldığı iyi olmuş.
:present: forumu tekrar karşımızda gördüğüme sevindim.umarım tekrar kesintiye uğramaz.forum yöneticilerine teşekkür ederim.
çok iyi teşekkürler
evet bu kesinti olmasın lütfen güvenimiz sonsuz saygılarımla...
Türkiye Sunucumuzdaki Kesintiler Nedeni İle Kısa Süreliğine ( Sorun Halledilene Kadar ) Amerika Yedek Sunucumuza Geçiş Yapacağız. Şuandan İtibaren Yedekler Alınmıştır. Sizleri En Kısa Zamanda Kesintisiz Sorunsuz En İyi Vede En Hızlı Forumla Tanıştıracağız. Forumumuz Son 1 Aydır Bulunamayan Sebeplerden Dolayı Kapanıp Açılıyor. İnşallah En Kısa Zamanda Eski Haline Dönecektir. Şunuda Unutmayın Lütfen SüpersatForum Aylık 150 GB Bandwith + 900 MB MYSQL Verisi ve Aylık 120.000 Tekil Hit ( 120.000 Ziyaretçi ) İle Kullanıcısına Güvence Veren Büyük Bir Forumdur.
Sunucumuzdaki Problemlerden Dolayıda Herkesten Özür Dileriz...
nice kesintisiz günlere:)
yaw bir gün bu foruma giremedimmi işlerim hep ters gidiyor nedense:49:
e o kadarda olsun artık yaf.1 günde ne kadar insan girdiğine bakınsana :D tabiki bazen aksamalar olacak.ama hemen düzeliyor zaten büyük bir sorun olursada herkese haber verilir sanırım
3 gundur forum gayet rahat takılma olmadan gezilebiliyor inşallah böyle devam eder. Nazar falan degmesin maşallah falan diyelim lütfen :)
çalişmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum teşekkürler
tekrar beraber oldugumuz için herkese teşekkürler
devam eder kesi ntisiz
ilginize teşekkürler
Forumda yine bugun zaman zaman kesinti olmaktadır arkadaşlar.Yedekleme durumları vs seyler yüzünden bazı saatler kesinti olmaktadır.
Bilgilendirme için teşekkürler..