dostum bunlar orjınal yazılımdır yükle istersen tps auto steramde
var mı auto tpsde şuan
Printable View
dostum bunlar orjınal yazılımdır yükle istersen tps auto steramde
var mı auto tpsde şuan
valla birader aynı dertten bende muzdariptim.btm yazılıma döneyim dedim 2 saattir uğraşıyom.sen en iyisi sunny vb. menülü BIN uzantılı yazılımlar gelene kadar bekle..nasılsa tv cabo,D + ve tps paketlerini seyrediyosun.
arkadaşlar ben yeni 7011 dcı aldım hw si 1A 01 A5 yazılımı var ben buna 12 C1 A5 yazılımı atabilirmiyim selamlar
birader yukarıda 1A 01 A5 yazılımı var.niye böyle bişeyi sordunki???cevabını söyliyeyim hayır atamazsın.
hocam çünkü şunun için sordum genel tps oto c boardlara daha çabuk geliyorda onun için görüş almak istedim selamlar
sunny orinal yazılım geleceğine kaon gelse daha güzel olurdu ben streamda kalıyorum
isteyen isteyeni yükler kaonda yakında gelir merak etmeyin
cıhazlara farklı hw yuklemeyın sakın yoksa flas gum olur sorumlulukta yukleyenındır zaten bılgınız olsun cıhazınıza uygun olan hw yı ındırın ve yukleyın
premiere acık değil yazılımlarda diğer hepsi full
Teşekkurler yazılımlar için.
ya buyazılım bızım evdekı sunny cıhaza nasıl yuklerım bana anlatırmısınız hw 12c1 a5
yazılımlar çökmüştür arkadaşlar
çok dayandı zaten
tesekkürler bi gayret öksüzkalan 1030 lar içinde auto normal bort için saygılar
sevgili arkadaslar saat 17 30 dan beri 12 01 a5 izliyorum hicbir sorun yok cöktü diyorsunuz saat 18 20 hala calışıyor saygılarımla
onu bunu boşverinde şunu açıklığa kavuşturalım.şu an STREAM işe yarıyormu yaramıyormu??eğer hala daha stream göçmemişse bu yazılımlar gereksiz atraksiyon olmaktan öteye gidememiş demektir.
12.01 a5 tps auto yokmu stream artık çözmüyo slm
Arkadaşlar bu yazılımlar çalışıyormu
TPS ler çökmştür arkadaşlar bilginize...
yine 10 numarasınız teşekkürler ustad