kalitede turcell tartışılmaz.fiat olarak aynı şeyleri söylemek mümkün değil.onun içindirki 2 hat kullanma mecburiyetinde kalıyorum.
Printable View
kalitede turcell tartışılmaz.fiat olarak aynı şeyleri söylemek mümkün değil.onun içindirki 2 hat kullanma mecburiyetinde kalıyorum.
ben türkcell kullanmıyorum ama dışarıdan gördüğüm kadarıyla en başarılı firma
bence de turkcell ama ben yıllardır telsimi (vodafone) kullanıyorum ve nedense de vazgeçemiyorum alışkanlıkmı yaptı ne.
bencede çoğu arkadaşın ve anketin gidişatı gibi Turkcell bu işte en iyisi ama diğerlerinden pahalı.
Telsim kullandığım halde Turkcell in kalitesi tartışılmaz..
bence turkcell çok kazık ve söylediklerinin hiçbiri gerçeği yansıtmıyor onun için bana sürekli mesaj geliyordu 40 dakika kazandınız 50 dakika kazandınız hepsi yalan kimse inanmasın ve bence artık herkez turkcelden vazgeçmeli ben vazgeçtim
yetkili servis oldumuz için köylere gidiyoruz uydu montajına en iyi kapsama alanını turkcell de ama vodafon rekabeti kızdıracak tabi buda bizim işimize yarayacak turkcell olarak
TÜrkcell Kullanmak Ayricaliktir TartiŞilmaz Hangİ YÖnde Olursa Olsun Ötekİnler Uydurma..........
türkcell caymayin türkcelden hicte kazik deil türkiyede en iyi gsm operatoru
TÜrkcell Pahali Olamaz En GerÇekÇİ Şİrketttt
Acayip bi durum ama ben de 3 hatda var ama en uygun ve en kalitelisi avea telsimde iyi fakat 500 dakikadan sonra nomal tarifeye dönüyo yok zırt pırt kapanıyo dogru dürüst cekmiyo beni caydırdı valla türkcell çokı pahalı tercihim avea
Arkadaşlar yıllardır Turkcell kullanıyorum bana göre ondan üstünü yok , sağlık personeli olarak Avea hat aldım , yediğim kazık hala içimde uhde . Turkcell 1 Numara
Telsim kullanıyorum birde kapsama alanı geniş olsa
Turkcellin avantajları su an gayet iyi 50 kontore 500 kontor konusma hakkı veriyor
ben 4 yıl turkcell kullandım ama hiç bişi yokken abonelik cıkartıp kontör çekiliodu hattımdan şimdi Vodafone kullanıyorum tarifeleri işimi göruyor ama tarifelerine bakılınca en karlısı avea gibi gozukuyor
Basta senle polimike girmek istemiyorum var bir sıkıntımız ki yazmısız hem sen avukatımısın yok iki dakika beklemiş.Ben 10 yıldır kullanıyorum ve senin bilmedigin seyleri biliyorum eger bir akrabalıgın varsa turkcelle onu bilemem.Sen kesin bir hizmet satın aldın iki dakika bekledigine göre.Merak etme sana sorunların hakkında aradıgında 25 dk bekle 48 saatte dönmeyi söyleyip 13 günde birde mesajla bildirirlerse sanslısın hicbir zaman özür dilemeyen ve sadece sirket menfati için calıştıklan o müsteri hizmetlerinin unutma.Anladıgım kadarı ile hazır kart abonesisin ve yasın ufak olur böle sende akıllanırsın basına bişe gelsin unutma benim dediklerimi.Cevap yazma polimik yaratmayalım.
Aynı olay benimde basıma geldi surekli bekletiyorlar turkcellde her defasında bir cok kez böyle gecen gun 50 kontore 500 kampanyasından yararlanayım dedim benden 50 kontor düştü ler ve bana msj geldi kontorunuz olmadıgı için kampanyaya katılamıyorsunuz diye tekrar müş hizmetlerini aradım sistemde hata varmış akşam yuklenir dediler tabi müş hizmetlerini ulaşmak ölüm:warn:
Tek hattım var oda turkcell
Herkesin kullandığı hat en iyi hattır.
tartışmasız turkcel ama tarifeler abartılı olmasa daha süper olacak.cep telefonları ülkemize geldi geleli favorim turkcel.532 li hat kullanıyorum en ücra yerlerde dahi hiç bir şebeke problemi yaşamadım.birde anlam veremediğim anlayamadığım sabit ücret olayı.. zaten tarifelerden yeterince kar ediyorlar niçin baz istasyonlarının ve diğer aksamların sabit ücret adı altında biz vermek zorundayız,bu yanlış bir ticaret anlayışı ve ahlağı değilmi?.. oh rahatladım senelerce bunu söylemek istemiştim.
wodafone ve avea ucuz ama önce kapsama alanı önemli, bence Turkcell
ben hem turkcel hemde vadafon kullanıyorum daha ekonomik oluyor ama bunun için secenek yok :49:
bence türkcel çünkü cekmediği yer yok
vodafon kullanıyorum
tartışmasız turkcell turkcelle bağlan hayata:puah:
avea kullanıyorum. kurumlar arası uygun
ama kurum dısı arama yapmamak kaydıyla.
cekim alanı sorunuda artık eskisi gibi degil. çogu yerde cekiyor.
99 dan beri Turkcell kullanıyorum.Memnunum, değiştirmeyide hiç düşünmedim.herkese saygılar.
Pahalıdır vardır bir hikmeti.
Ucuzdur vardır bir illeti.
bence Turkcell çünkü hep onu taklit ederek buralara geldiler ve alt yapı bakımından da Turkcell senelerdir kullanıyorum haa biraz diğer operatörlere nazaran pahalı ama olsun gülü seven dikenine katlanır bence haa şu devirde ucuz nerde bizler ordayız geçim derdinden dolayı ama genelleme yaparsak hepsi aynı be arkadaşlar belki bana katır belkide katılmazsınız ama benim fikrim.saygılarımla
Bence avea
Turkcell diyorum ama tarifeleri birazdaha ucuzlatsa iyi olacak
şimdi türkcellinde güzel kampayaları var 50 kontore 500 kontor gibi ben ce cep öğrenciden güzel kampanya dahada güzelleşecek bence bence adı yeter TÜRKcell
türkcellin karşısında rakip yoktu önemsemiyodu ama şimdi karşısında rakip var TÜRKcelin kampayaları daha fazla olur türkcell kullananlar daha karlı olacak vodafona hayır ingilizlere bir türlü ısınamadım TÜRKCELLe evet
türkcel
önceden biraz kazıklandık ama şimdi,ki tarrife çok çok iyi---VODOFONE---
selam türkcel de arıa da kullanıyorum cıktıkları günden beri ikisinden de memnunum
ben üçünü de kullandım. Turkcell den memnunum.
bencede türkcell
bence önemli olan kapsama alanıdır.Turkcellin üzerine yok alt yapı bakımından.
arkadaşlar ben bulunduğum şehir dışında çok fazla cep telefonu kullanmadım bu yüzden izmirde vodofonun bi porblemini görmedim, kapsama alanı olarak her zaman türkcell deniyor fakat oda faturayı veya tarifeyi dayayıp döşiyor, ben telsim vodafone kullanıyorum izmirde her taraftan çekiyor ve 5 dk s 1 kontura konuşuyorum.. bunun gibi benzer tarifeleri de var, cep öğrenci cep aile ıvır zıvır...
müşteriyi yolunacak kaz gibi görmeyen hangisi ise o diyorum
selam ben gsm çıktı çıkalı kullanıyorum telsim avea türksel var en ideali bence telsim ama diğer oparatörleri arayınca biraz kazık oluyor birde o düzelse iyi olacak bence telsim başka tanımam.................
Şimdiye kadar pahalı olmasına rağmen en iyi hizmeti Turkcell verdi. Bundan sonra inşallah başkaları da çıkar rekabet olur, hepimize yüksek hizmete düşük fiyat olarak yarar.
en iyi ama biryaninı unutmayalım enpahalı ve ensade bizkulanıcılara hiç cazibeli secenekler sunmuyor vede gerçekten .......... pahallı pahallı
benim ilk hattım telsimdi heryerden çekmiyordu değiştirdim avea aldım oda aynı görüşme ücreti biraz yüksek olsada en iyisi türkcell en azından şebekeye ulaşılamıyor demiyor
üçü'de aynı hele türkcell yaw adamlar kampanya var diyor kendi içinde bile ayrım yapıyorlar örneğin msj hediyesi gün sınırını bitarafa bırakın yok gnc yok kamu bu ne yaw admgibi bir kamkanya yapında hiç değilse bir şeye benzesin ama işte arkadaşlarında dediği gibi en fazla çektiği için turkcell kullanıyoruz yanında..
avea kullanıyorum.çünkü avedan önce diğerleri bizi çok kazıkladı 1996 dan beri gsm kullanıcısıyım aria çıktığından beri kullanıyorum.bence avea...
bencede türkcell
ben türkcell ve vodafone kullanıyorum ama türkcell cazip değil benim için saygılar
arkadaşlar aslında herkesin işine göre uygun olan tarifeler var.bundan dolayıda kendimize göre iyi olan tarifeyi seçiyoruz.ama çekim alanı açısından bence turkcell...
turkcel
Turkcell diyorum ama tarifeleri birazdaha ucuzlatsa iyi olacak
mecburen turcell..
Turkcell her eve lazım.:45:
turkcell şu ortamda iyi gibi görünsede tarifelri hiçte oyle değil
ben vodafonenin yakın bir zamanda daha güçlü olup turkceli zorlayacagına inanıyorum
selmaetle
bencede telsim vodafone:common001:
en kalıtelı fırma turkcelll
ama ben vodafone kullanıyorum daha ucuz dıye maaleseff
tahmınım yakında vodafone bır ıngılız sırketı oldugu ıcın ve dunya sırketı oldugu ıcın turkcellı gececek fıyattada kalıtedede....
bende vadofone kullanıyorum fiyat uygun ama görüşme kaitesi telsim tmsf ye devrolduktan sonra baya bir kötüleşti umarım en kısa sürede vadofone bunun üstesinden geleceklerdir.
bencede onemlı olan ısının gorulmesı acıl bı ısın var farz edelım telın cekmedı neye yarar ucuz olması ben boyle dusunuyorum 7 yıldır da turkcell kullanıyom
tabiki turkcell