aynen arkadaşım benim evinde faturası15 civarında geliyordu 32 gelmiş bu ay üstelik konuşmadık bile
Printable View
selam arkadaşım aynı sıkıntıyı bizde yaşıyoruz bu çok yüksek gelen telefon faturası için yapacak hiçmi bir çıkar yol yok
arkadaşlar telefon faturasının yüksek gelmesinin sebebini şöyle açıklıyayım
telekom özel olduktan sonra şehirler arası görüşme az olduğu için fiyatı düşürdü
ama şehir içi görüşmeleri şehirler arası görüşmeye denk getirdi ben denedim şehirler arası görüşme şehir içi görüşmeden ucuz onun için şehiriçi aramaları azaltın faturanız düşecektir ben şehir içi aramayı artık sıkışmadıkça yapmıyorum cep tel. kullanıyorum
bugünkü milliyet gazetesinde bir telekom yetkilisinin gsm hatları ile karşılaştırması var lütfen okuyun,güya büyük bir gsm şirketi % 48 lere varan artış yapmışta kimse sesini çıkartmamış,herkesin tepkisi neden telekoma diye izahatta bulunuyor.....iyi de senin gibi gece yarısı kontör hediye eden yok ki almadığım kontörlerin hesabını kim bana mahsup edecek onu açıklamamış.
Arkadaşlar T.Telekom indirim sadece şehirler arası ve milletler arası yaptı fakat şehir içi bindirme ( ZAM ZAM ) size soruyorum kim miletler arası artık tel .ile görüşüyor internet var iken ? ve şehirler arasına da ceb den aramıyormuyuz bu durumda kim mağdur kalıyor ? HALK aldığımız zam ......
konuşma ayrıntısın da 6 konuşma var toplam 1 ytl konuşmuşuz fatura 35,5 ytl müşteri hizmetlerini aradığındada biz de detay yok telekomun merkezine baş vurun diyor.bu işte bir oyun var bence.
her evde 2 .3 cep telefonu var gelin hep beraberce iptal ettirelim tanıdıgım kişilerden cok iptal ettirenler var etkisi olur herhalde bizler böyle etkisiz kaldıkca bunlar daha cok sırtımıza binerler
en iyisi ev tlf yi kapattırmak
valla bizde de aynı ne yazıkki, 20-25 ytl gelen fatura, bu ay 55 ytl geldi yaa... yok mu bunun şikayet merciisi..
herşeye dava acan arkadaşlar bu konuda neden sessiz kalıyor??
biz sozleşmemizi yapmışken kafalarına gore nasıl tarife deiştiriyo bunlar???
bende iki tane vardı ev ve dükkan her ikisinide iptal ettirdim.ne zaman telefondaki sabit ücretten vaz geçecekler o zaman eve de internet alacam.yoksa adsl 40 ytl ye geliyor .kimsede bunun farkında değil.
telekomun milleti eneyi yerine koyan bir kuruluş vatandaşı soyun soya bildiginiz kadar . ne arayan var ne soran vatandaş öyle bitepki göstermeliki birdahi vatandaşı soymssınlar işyerimi kapattım evide kapatacagım kullan madıgım telefonun parasını zorla alıyorlar
neymiş hizmet yapıyormuş .
tuketil meyen hizmetin parası alınmaz dünyanın neresinde var böyle uygulama . varsa bilen söylesin .
bizim paralar cem yılmaz ın reklamlarına giti galiba?
2000 milenyum yılında internet icin ev icin ve işyerim icin 3 adet telefon almıstım..ozaman internet baglıyken tel konusamıyorduk...internet adsl ye gectim..diger tel bosa cıktı..hic konusmadıgım halde "sorma ver parası " geliyordu..cep teller yaygınlastı helede avea daki kurumsal ögretmen hattı cıktı..iyice kolaylastı..telekoma isyeri haric diger telleri kapattırdım..sadece isyerimdeki duruyor oda adsl icin..hanımda ve bende iki ögretmen hattı var aylık 14 ytl hanıma 16 ytl bana geliyor..sabit telleri arıyoruz,diger oparatorleri arıyoruz..cok memnum..herkese tavsiye ederim..isin kötü tarafı bu kurumsal hattı herkes alamıyor..bu konuda haksızlık var....yukarıda yazılanları okudum hep aynı serzenis var..bende paylasmak istedim..saygılar..
:49: :49: evet arkadaşlar normalde benim 20 ytl yi geçmezdi bu ay hem fatura gelmedi ben sorduğumdada 45 ytl dediler ama herkez gibi benimde fazla görüşmem yok ve hep cebi kullanıyorum arkadaşlarında dediği gibi bizim paralar reklamlara ve araplara gidiyor saygılar
arkadaşlar ev tel cepten %100 pahalı hesaplı hatta gectim bu ay tel faturası 42 ytl geldi valla yine aynı gelirse iptal ettirecem nasılsa cep var 100 konturla istediğim gibi konuşurum cepte 5 dk 1 kontur ama ev telde 1 dk 2 ytl valla enayi degiliz .........
tabi bizim halk koyun gibi oldukdan sonra otlatan çok olur
herkes telefonlarını kapatsa bak o zaman ne olur
Merhabalar,
Arkadaşlar haklısınız.Benimde yüksek geldi.İşte özelleştirme mantığı.Denetim olmadan özelleştirme yapılırsa böyle.Ne demişlerdi "Özelleştirme ,rekabeti doğurur oda fiyatların düşmesine sebeb olur " fakat bizim ülkemizde böyle bir mantık yok .Tek yapılacak şey Sabit Telefonları boykot edip kullanmamak ve hatları kapattırmak gerekiyor.
Saygılarımla.
cebımızden paramızı resmen calıyorlar,bunlara verılecek en guzel ceza ev telefonlarını ıptal etmekle baslar haydı herkes vıcdanının sesını dınlesın ben basvurumu yaptım bıle herkese tavsıye ederım
bende ev telefonuyla kesinlikle konuşmuyorum avea kurumsal hattım var bedava görüşüyorum.
evet 12 ytl gelirken 30 ytl oldu neoldu bilmiyorum. ama çok kişiye fazla gel miş bu ay
Merhabalar,
Adamlar gündüz değil gece görüşün diyor ve de bedava kontör veriyorlarmış,
ama bedavalar ne zaman saat 22.00 ve 07.00 arası nedemek.Sen benden sabit ücret adı altında Standart hat olarak 10 YTL alıyorsun bu ücret vergisiz hali, onlarda üstüne binince 13 YTL ye çıkıyor, 10 YTL ona 3 YTL Devlete ne güzel bir kar.Şehir içi ve Şehirler arasını aynı ücret yapmışlar.Sizlere soruyorum hangi görüşmeyi çok kullanıyorsunuz , tabiiki verilecek cevapta %80 yakını şehir içi diyecek.Sözde şehir dışını düşürüp şirinlik sağlamak istediler.O zaman aldığın sabit ücret karşılığı bedava kontör ver ve saat kısıtlaması yapma.Hiç konuşmadan sabit ücret ne demek? İnsanları enayi yerine koymak.Yapılacak iş sabit hatları kapatmak.Ama onuda engelemek için ADSL ücretlerini düşereceğiz diyor , amaç ADSL yi bahane ederek sabit hattaki abone sayısını artırmak.Özelleşmeden önceki ve şimdiki faturalarınızı bir kontrol edin bakalım aradaki fark ney.Değerli büyüklerimiz özelleşme rekabet doğurur fiyatlar düşer diyordu,ne oldu düştümü.....
Saygılarımla.
abicim bende bunu anlamıyorum hiç konuşmadan neden 10ytl alıyorlar bu 10ytl karşılığında bana ne hizmet veriyorlar tamam 10ytl alsınlar ama o zaman bedava dk versinler eğer ay içerisinde kullanmazsanız o dakikaları silinir desinler bunun gibi çözümler olabilir bence hep bana hep bana olmaz birazda vatandaşı düşünler.