teşekkürler
Printable View
teşekkürler
tesekkürler
Eline Sağlık Kardeş Paylaşımın İçin Saygılar
ALLAH (c.c) razı olsun... Gerçekten çok güzel bir paylaşımdı.
Nihat Hatipoğlunun sesinden dinlerseniz bunu inanın gözyaşlarınızı tutamazsınız....
Sen ağlama Ey Resul... Dayanamam...
Emanetine belki yeterince sahip çıkamadık. Bağışla bizi.
Ama bugün seni bir kez bile olsun görmemiş olan milyonlarca Müslüman ayakta... Bu olaylar daha da tetikledi bizi.
Daha çok çalışıp, seni daha çok anlatacağız...
allah razı olsun...
paylaşımın için teşşekkürler...
selametle..
allah senden razı olsun bırader
paylaşım için allah razı olsun sağol
ALLAH razı olsun
harika,çok güzel paylaşım
çok teşekkürler kardeşim gerçekten çok etkilendim. berat kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
Allah bizi onun yolundan ayırmasın İNŞALLAH(SAV)
Allah razı olsun
peygamberimiz hayatı boyunca bizler için hep örneklerle dolu bir hayat geçirdi ve son saniyeleri de bizler için üzücü ama yine örneklerle dolu :(:( oldu
paylaşim icim teşekkür arkadaşim.Bİzlere böyle güzel bir hatirlatma yaptigin için ALLAH RAZI OLSUN.......... SAYGILARIMLA.
teşekkürler arkadaşım ALLAH
bu güzel bilgilendirme için teşekkürler arkadaşım... ALLAH bizi dogru yolundan şaşırtmasın
bilgi için teşekkürler.Allah razı olsun
Yüce mevlam hiçbirimizi kendi yolundan ayırmasın.
teşekkürler kardeş
sana canım feda 7cihan sultanı
eyvallah kardeş bu güzel yazı için teşekkürler eline sağlık.
teşekkürler
elıne saglık arkadasım tesekkur ederım
O' na layık olan ümmeti olmayı nasip eyle Ya rabbim...
Kardeş Allah razı olsun senden...
allah senden razı olsun
sağol arkadaşım,Allah razı olsun...
kardeşim öncelikle böyle bir konuya değindiğin için seni kutlarım gerçekten benliğini unutmuş ve dün ya işleriyle fazlasıyla haşır neşir olan bizlere dünyada ki yaşama sebebimizin arasırada olsa bizlere hatırlatılması şart allah'ım bizleri doğru yoldan ayırmasın inşallah
çok teşekkürler allah razı olsun
Allah (cc) emeğini boşa çıkarmasın ellerine sağlık.
:45: Çok Güzel Bir Paylaşım Olmuş. Teşekkür Ederim Arkadaş Sağolasın.
Allah razı olsun kardeş
ALLAH(C.C) RAZI OLSUN kardeşim zaten şu günler manevi duygularım kabardıkça kabarıyor ağladıkca günahlarıma ağlıyorum bunları biliyorum ama burda yazılması ve paylaşım yapılması beni daha çok etkiliyor ........ah ömrüm ahhhhh
arkadasım bunlar cok guzel seyler sıze tavsıyem starda dosta dogru programını ızlemeızı