Zaman zaman kullandım zaman zaman bıraktım yaklaşık 6 yıldır içmiyorum. Bıraktıktan sonra insan ömrünün 50 yıl daha uzayıp ve sağlıklı bir şekilde yaşayacağına inananlardanım. Bırakmak içinde herkesin dediği gibi irade meselesi başka bir şey değil.
Printable View
Zaman zaman kullandım zaman zaman bıraktım yaklaşık 6 yıldır içmiyorum. Bıraktıktan sonra insan ömrünün 50 yıl daha uzayıp ve sağlıklı bir şekilde yaşayacağına inananlardanım. Bırakmak içinde herkesin dediği gibi irade meselesi başka bir şey değil.
ben arasıra içiym ama evet yazdım genede ama kesin belli bi tarihte bırakacam
ben içmiyorum içmemde
çünkü:
sigara dediğin nedirki abi?
Dünyada bundan başka saçma birşey varmı?hem seni ve etrafındakileri zehirlio,hem cebine kesena zarar veriyo,hemde hiçbir etkisi yok.saçma sapan uff puff :S ne bu duman üfleyince stresmi gidio yada içinde uyuşturucu varda bizmi bilmiyoruz.hadi onu geçtik.
HANGİMİZİN DUMAN ALMAYA İHTİYACI VAR YADA BÖYLE BİR İHTİYAÇ VARMI DÜNYADA?
sonuç olarak size tavsiyem içmeyiniz hem kendinize hem bize hemde cebinize zarar.5 para etmez birşey ...
30 yıla yakın içtim. 8 ay oldu bırakalı. unuttuğum bir çok kokuyu tadı tekrardan hissetmeye başladım. nefes yollarım açıldı uykuma dinçliğime yansıdı.
herkese tavsiye ederim.
ve en önemlisi olay hiçte zor değilmiş. bu kadar kolay olacağını bilsem yıllar önce yapardım bunu. şu nikotin banttıymış, yalancı siagaraymış bunlar insanın cesaretişni kıran şeyler ben hep bunlardan dolayı ürkerdim. insan kendi kendine " demek ki çok zor oluyor bırakmak" demeden yapamıyor. ama bıraktım ve gördüm ki öyle değilmiş. dar giysi seven birinin geniş giysiler giydiğinde hissettiği yadırgama veya benzeri birşey.
Umarım birgün tüm tiryakiler kurtulur.
malasef kullanıyorum
ne yalan söyleyeyim bende içiyorum günde 10 tane felan okadar sık değil
hiç kullanmadım kullanırsam ne olacagını biliyorum ama hiç içmeyi düşünmüyorum sevgilim bile zorlasa içmem..
Hayır içmiyorum
iki günde 1 pakat içiyorum bırakamadım
Hayır içmiyorumiçenlerin de hem kendi sağlıkları hemde çocukları varsa çocuklarının sağlığı için bıkarmalarını istiyorum..
LAMBORJİNİ
hayır içmiyorum içmedigime şükrediyorum saygılar
Ben de günde 4 paket sigara içiyordum. Sonra sigarnın bana bir faydası olmadığını daha çok zararı olduğunu ve çok pis koktuğunu anladım. Bırakalı 8 yıl oldu. Çok rahatladım. Yediğimin içtiğimin tadını almaya başladım. Herkese sağlıklı bir yaşam için sigarayı bırakmasını tavsiye ediyorum. Çok kolay oluyor..
evet içiyorum nasıl bırakırım
Selamün aleyküm 35 sene içtim tedavi oldum şu anda 45 gündür içmiyorum
Allah içenleri de kurtarsın. önceleri sigarasız bir hayat düşünemiyordum.
Ankara da oturup ta bırakmak isteyenler bana pm atsın saygılar
20 sene içtim yaklaşık 7 yıldır kullanmıyorum sigarasız hayat çokgüzel bırakmadıysanız hemen bırakın kendinize ve çevrenize iyilik yapın saygılar
iyice azalttım bırakmak üzereyim.
Çakmak ve Kibrite gerek yok günde 2 paket.
ewet içmekteyim, sigarayı bıraktıracak yar bulamadım kii
şu illeti tam 30 senedir içiyorum ama artık bırakmak istiyorum
hayır içmiyorum
27 sene içtim 22 ay önce bıraktım .bıraktığım gün 3.5 paket içiyordum.benim nasıl sıgara ictiğimi görenler , bıraktığımı duyanların hepsi bıraktı.43 sene içmiş kayınpederim dahi.sıgarayı bırakmak deli kanlı işi arkadaşlar.darısı sizin başınıza...
evet içiyorum
aliskanligi birakamadik bende kullaniyorum.
İki gündür sigarayı bırakmaya çalışıyorum .selamlar
allaha şükür içmiyorum
hayır içmiyorum.inşallah içmeyeceğim de
Ben içmiyorum allah kimseyi sigaraya başlatmasın ve bıraktırsın. Sigara içenlere bir sorum olacak size ne verdi sigara içmek? Ne kazandırdı size?
LÜTFEN SİGARAYI BIRAKIN....
içmiyorum çok şükür
bende doğdum doğalı içmiyorum hiçte canım istemiyor
bırkalı 22 sene oldu birdaha kullanmadım içenlere Allah kolaylık versin.
bazıları severek içiyor bazıları bırakamıyor.
:49: malesef içiyorum ne mutlu bırakabilene:46:
evet içiyorum fkat en kısa zamana bırakacağım
ben icmiyorum
[sigara içmiyorum içmemde hem keseye hem sağlığa zararlı:ty:
ewet kullanıyorum
neredeyse içenler ve içmeyenler eşit gibi
evet kullanıyorum ama kimseye tavsiye etmem deneme amaçlı bile olsa
Hiç içmemiş olanlara helal olsun bırakabilene aşk olsun
başlamak başarmanın yarısıymış
sigarayı bırakabilmek en zor olay
yaparım demekle avunma yaşın geçmeden bırak
bırakabilenede cevabı bedeni verecek
inşaallah seneside olur 22 gündür dayanıyorum
içiyorum maalesef
Bende kullanmıyorum :D
içmiyorum siz de içmeyin lütfen çocuklarınızı düşünün.
hiç içmedim yeşilay yeşilay yeşilay
iki sene oldu bırakalı.şükürler olsun.
Evet Malesef bende içiyorum ama benimki hastalık yüzünden.
4 sene içmedim ve ağzımın içinde hastalık oluştu bir türlü çare bulamadım.
günde 10 tane içiyorum hastalık yok oluyor. Ama içmekten yana değilim.
ben hayatta içmedim içki bile yok :)
:smiles22: yok arkadaşlar sıgara içmem sıgara hem saglığımı hemde bütceyi bözuyor......:nono::
15 yıl içtim son 5 yılda günde iki paket içiyordum sigarayı bırakalı 6 yıl oldu nekadar güzel sigarasız bir dünya
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: evet...18 yılı doldurdum....son 5 yıldırda günde 3 paketten aşağı düşmüyorum...:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
Evet kullanıyorum 6 ay kullanıyor 6 ay kullanmıyorum yani kışın sigara kullanmam ama galiba artık bırakma zamanı geldi tamamen
sevgiyle Kalın
Pencilvania
evet içiyorum
maalesef içiyorum bırakamıyorum:(:(:(
bende 15 yıl içtim şu anda 6 ay oldu bırakalı. inşallah bir daha içmem.şimdi okadar rahatım ki....
Kesinlikle hayır
gecen seneye kadar sigara kullanıyordum bırakalı mayısın 10 gelirse 12 ayı bitirmiş olacağım arkadaşlar sigarayı bırakmanızı tavsiye ederim çok rahat oluyor ben yaklaşık
30 yıl kulandım hemde günde yaklaşık iki paket içerdim şimdi ise cok rahatım darısı içenlere