hehe tebrikler fener'e en büyük fenerbahçe.. ama önce FairPlay_!
Printable View
hehe tebrikler fener'e en büyük fenerbahçe.. ama önce FairPlay_!
:present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present:
tebrikler fenerbahçe bizi onurlandırdın
100.Yılımızda şampiyon olduk.
Tüm camiaya hayırlı olsun.
selam GSlı olarak FB tebrik ederim,sağlıcakla.
tebrikler fenerbahce...
Fenerbahçe'yi kutluyorum ve nice şampiyonluklar diyorum. Bu gün gelen şampiyonluk haftalar önceden gelmeliydi biraz rötar yaptı. Napalım kısmet bugüneymiş.
BU MUTLU GÜN HERKESE KUTLU OLSUN...:present:
her yerde her zaman en büyük fenerbahçe...
staddaki atmosfer mükemmeldi görülmeye değerdi gitmeme değdi yaşaaa fenerbahçe,şampiyon fenerbahçe.tebrikler fenerbahçe....
:clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2::
1 GALATASARAYLI olarak tebrik ederim Fenerbahceyi.Taxim meydanındaki kutlamalara gittim 1 2 saat kadar izledim.Bu sene hakkettiler .Hayırlı olsun .Yiğidin hakkını vereceksin...Tekrardan tebrikler..
bir gs li olarak fb nin sampiyonlugunu kutlarim.
Galatasaraylıyım ama tebrik ediyorum.
tebrikler fenerbahçem
evet bende bir BJK lı olarak tebrik ediyor başarılarının devamını dilerim .
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 900x400.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
BİR FENERBAHCELİ OLARAK GURUR DUYARAK ŞAMPİYONLUGUMUZU KUTLUYOM..
BJK..GS DİGER TAKIMLARI DESTEKLEYEN ARKADAŞLARIDA BİZ FB KUTLADIKLARI İÇİN KENDİLERİNE TŞK EDER SENEYE BAŞARILAR DİLERİM:sunglasses2:
Daha Nİce Şampİyonluklara Fenerİm
Avrupada Da BaŞarili Olursun İnŞallah.
evet bizde tüm fenerlileri tebrik ederiz. ne diyelim darısı başımıza
tebrikler fenerbahçeye
Her şeye rağmen şampiyon FENER.Tebrikler
butun engellemelere ramen sampiyonuz.herkes kanaryamin gucunu gordu,su anda butun turkiye fener askiyla yaniyor
tüm FB tebrikler
ı love you fb
ı love you gürhan gürsoy
Her Şeye RaĞmen GÜzel Oldu Tebrİkler Şampİyon
şampiyonluk tüm FENERBAHÇE lilere kutlu olsun:clap2:: :clap2:: :clap2::
herkese selam sivastaki fener liye teşekkürler umarım gürhan gibi bir fenerli yi tekrar kazanırız.sn.polat geçmiş olsun seneye saatler 20:45 te yine şampiyonuz..
herşeye rağmen şampiyon fenerbahçe
şampiyon belli ikinci kim?
arkadaşlar kıraçın fenerbahçe 100. yıl marşını nokia 6600 için zil sesi veya mp3 olarak nereden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz
bu oynanan lıge gore sampıyonlugu hakettık hataylı murat butun fb lılerın sampıyonlugunu kutlarım tadını cıkarın
100 Yilimizada Bu YakiŞirdi Şampİyon FenerbahÇem
vatanımıza milletimize hayırlı olsun
Tek BÜYÜK En BÜYÜK
bir galatasaraylı olarak tebrik ediyorum umraım gecen sene ve bu sene chelsea ve manchester united'ın yaptıgı gibi GS'li futbolcular Ali sami yende FB'yi alkışlayarak karşılar ve bu gerginnlikler biter inşallah...
her güçlere rağmen anlının akıyla tertemiz bir şampiyonluk BİZ TÜM FENERBAHÇELİLERE ARMAĞAN OLSUN ŞER GÜÇLERE RAĞMEN FENERİN BÜYÜKLÜĞÜDE BURDAN GELİYOR
Fb li arkadaşları Tebrik ederiz...:present:
Ben Muğla dan çapkın48 fenerbahce taraftarıyım bu kazanmış olduğumuz şampiyonluğu tüm fenerbahcelilere armağan olsun nice şampiyonluklara ve devamını inşallah bir gün avrupada gerçekleştiririz.
TÜRKİYE DEKİ TÜM FENERBAHCELİLERE MUĞLA DAN SELAM
ben bir izmirli olarak dün iki tane büyük olay yaşadım önce gündüz türkiye cumhuriyeti mitingini sonra akşamı fenerbahçe cumhuriyeti 100cü yıl şampiyonluğunu
yüz yıl önce doğdu şanlı efsane yüz yaşında mutlu ol fenerbahçe...
fenerbahçeyi tebrik ederim.şampiyonluğu hayırlı olsun.
şampiyon FENERBAHÇE'mmm...
FenerbahÇeye Can Feda Ama Avrupadada BaŞari İstİyoz
:clap2:: fenerbahçemize daha nice şampiyonluklar dileğiyle:clap2:: :hug:
teşekkürler FENERBAHÇE
tebrikler....türkiye lig tarihinin en düşük kaliteli sezonuda bitti.ancak türk futbolu batağa doğru gidiyor...fenerde beşiktaşta cimbomda yeniden yapılanmaya gidip avrupunın ıskartaya çıkarttığı futbolculurı ve teknik direktörleri almak yerine alt yapıyı güçlendirerek ajax ve psv eindhoven gibi futbolcu üretip satarak düzlüğe çıkabilirler.....selametle
kesinlikle haklısın artık bu şekilde yürümezAlıntı:
neredeyse karya oturmuş bir gemi gibi
milli takıma bakıyorum dogru düzgün futbolcu yok bir hayli üzücü birşey umarım en kısa sürede düzelime geçip türk futboluna yeni bireyler kazandırırlar
selametle
FB tebrik ediyorum.
son birkac hafta boyunca baya ecel terleri dökdük ama sonunda mutlu sona ulaştık tebrikler fenerbahcem
tşk BURSA fenere kalsaak yandık
Tebriqler...:( :angry8:
tebrikler şampiyonluk hayırlı olsun darısı bizim başımıza
Farklı takımları tutupta tebrik eden arkadaşlarımızı bende tebrik ediyorum..Başarılara saygı göstermekte bi erdemdir ( Sizin tercihlerinize uymasa bile.. )