adsl kullanmıyorum ama sabit hatlardaki tam fiyasko,sabit hattımı kapatıp cep kullanmak daha avantajlı gibi....
adsl kullanmıyorum ama sabit hatlardaki tam fiyasko,sabit hattımı kapatıp cep kullanmak daha avantajlı gibi....
fatura az ytl olarak gelirse indirmişlerdir. yoksa gerisi hikaye. Son zamanlarda mağazalarda kapatıyoruz diye dev levha asıyorlar. içeriye bakıyorsunki fiyatları 5 ise 15 yazmış üzerini çizip altına 7 yazmış. bizde kekiz yaa. kekliyecek aklınca. büyük şirketlerde indirdik diyorlar. ama donu indiriyorlar afedersin.
kesinlikle indirim falan yok arkadaşlar dediğiniz gibi mecbur olmasak kesinlikle kullanmayacağız.
indirim falan yok %50 zam
bence birşey indirdikleri yok baksanıza verdikleri konturleri bile kullanamıyoruz gece 10 dan sonra ben kimi arayacağım resmen aldatmaca.40 ytl den aşağı fatura gelmiyor
Milleti enayi sanıyorlar. Asıl parayı getiren şehir içi görüşmelere zam yap, şehir dışı görüşmeleri azcık indir. Hadi canımsende
alıştık artık bir taraftan indiriyorlar 3 misli bindiriyorlar
bobalarında cebleri habire şişiyor bobalara göre işte bu bir indirimdir kolay gele
teşekkürler
az önce telefon faturaları geldi verdikleri konturları
22.00 -07.00 saatleri arasında kullanabilirsiniz diyor ben 09.00 ve 19.00 saatlerinde çalışıyorum sizce nasıl kullanabilirim bu kontürleri bana tarif edermisiniz lütfen iş saatleri nimi değiştirsem acaba :smiles22: :smiles22: :smiles22:
kazıkçı bunlar
ya arkadaslar ıste herseyın altında tuzak var nedense hıc bır sey duzgun degıl
bende olumsuz buluyorum
İndirim adı altında Bindirim uygulanıyor. Her zaman olan bizlere oluyor.
kandırmacadır. şehiriçi kullanıyoruz. şehiriçi tarifeye zam yapılmıştır.
ne indirimi bulmuşlar bizim gibilerini indirim diyip duruyorlar sizce cep telefonumu daha ucuz yoksa sabit telefonlarmı ? normalde sabit telefonlar cepten daha ucuz olması gerekiyor ama malesef cep daha ucuz basit örneğini kendimden vereyim aryanın şirket hattını kullanıyorum ve üç hat birden üçüde aramalara açık ve üçünün faturası tek fatura olarak geliyor sabit telefona ayda 110 / 120 ytl gelirken cep telofonuna ( üçüne biden ) 80 / 90 ytl geliyor üstelik cep telefonun konuşma oranı sabi telefona oranla iki katı adsl olmasa sabit hattı kapattıracam ama malesef şimdi nerde ucuzluk nerde indirim büyüklerimizin bir lafı vardır ( bu eve gelin gelmişim ha babası ha oğlu ) misali benim nacizane görüşüm ve düşüncem saygısızlık yaptıysam özr dilerim . saygılar.
az evvel evin ve dükkanımın telefon faturaları elime geçti.şok oldum geçen ayki gibi o kadar dikkatli ve az kullanmama rağmen ancak bu kadar insafsız olmuşlar. bu ay kesin kapatacağım buradanda bütün arkadaşlara çağrım olsun bu ay sabit telefonları susturup bu insafsızlığa durun diyelim.
indirimleri böyle 3 katı telefon parasıysa kimbilir zam gelince ne yapacağız.
ÖZEL ŞİRKET DÜŞÜNCESİ GİYDİR GİYDİREBİLDİĞİN KADAR (ÖZÜR)
İNŞALLAH DİĞER KİTLER ÖZELLEŞMEZ
aynen katılıyorum laf salatalığın dan başka bişey değil:)
faturam 2 ye katlandı telefonumu iptal ettireceğim. selam ve sevgiler.
kandırmacadan başkabirşey değil inantırıcı bulmuyorum
Hiç bişey indirdikleri yok tamamen kelime oyunu,o tarife bu kadar bu tarife şu kadar,hikaye kimse yaş yere yatmaz,adsl'yide bunlar sağlıyorya istediği gibi ayar yapıyorlar 1024 hızmış ne hızı kanı yahu bu 16kb/s düşüyor hız.Microsoft sitesinden bi şey indir 100kb/s ve üstü nedir bu?
indirdik indirdik diyolar fatura her ay artarak geliyor
anketteki 14 olulmlu bulan kişiye helal olsun ne diyelim.Cumhuriyet yürüyüşü gibi tek vucut olup sabit hatları kullanmazsak (ADSL) olmasa otamatikman fiyatları düşürürler ama.
evet bende kendilerine çok çok teşekür ediyorum 10 ytl sabit ücret reklam paraları nasıl çıkacak ve de telefon dinlenme faturalarını kime yansıtacaklar bizim gibi enayilere ben evdeki telefonu konuşmaya sifrelemişim sadece interneti kullanıyorum memlekette satılmayan çok az kaldı ayaklarının üzerinde durmayan bir ülke ona buna yaslanmak zorunda gemileri ne parasıyla alıyoruz yani
tatil ankete katılacaktım fakat kapatmışınız tatilimi sandık başında geçirecem ki bundan sonra daha rahat tatil yapma imkanımız olsun cocuklarımız içinde sizde sandık başında kullanın bu ülke peşkeş çekiliyor az kaldı
böyle indirim mi olur, konuş konuşma her ay 7.5 lira geçiriyor..
ayıptır yahu.. kapatacam en sonunda ev telefonunu o olacak.. cep telefonu daha ucuza gelecek neredeyse..
altın yumurtlayan tavuğu özelleştirirsen olmadı birde yabancıya satarsan olacağı budur. aslında ben yapılan fiyat indirimini yani bindirimini fazla önemsemiyorum. telekom yani haberleşme bir ülkenin en stratejik kurumlarından biridir. küresel sermaye ve onun yerli işbirlikçileri tarafından ülkemizin içten ve dıştan kuşatıldığı aşikar iken bu kurumun özelleştirilmesi baştan büyük bir hataydı. hemde yabancılara vermek çok daha büyük bir hata. devletin gizli haberleşmesini dinlediğini tespit edip vodafonu ülkesinden kovan yunanistan kadar kafamız çalışmıyor. kafayı çalıştırıp uyaranlar paranoyak ilan ediliyor.
4 ytl lik konuşmam var 20 ytl ödemesi bunun neresi indirimli
bence telekom yanlış yapıyor.
Neden Hep Bİrlİkte Telekoma Şİkayet Üzerİne Şİkayet Emaİl Atmiyoruz Haydİn Hep Beraberce Şİkayet Edelİm
indirim dediklerine hiç inanmıyorum internet olmasa tel söküp atacam
mileti kazıklıyolar alo demediğimiz telefona 30 40 ytl arası para geliyor
ben bu yüzden ev telefonunu iptal etim elekom kına yapsın
göz boyamadan başka yaptıkları neki?
kolaygelsin
indirim yapacaklarına sürekli arttırıyorlar
Bu kazıklar, alışkanlık yapmaya başlarsa ne olur?
Selam Ustalarim Ya Bu Telekom Fİyatlari İndİrmİŞ Ya GÜlerİm Buna KardeŞİm.ben Abone Olurken 60 Ytl Verdİm BaĞlanti Parasi Dİye Şİmdİkİler İse 29 VerİyormuŞ.aradakİ Farki Ödesİnler Eskİ Abonelerİne.ben 4 Gb İstemİyorum 3gb Olsun 20ytl Olsun Fİyat Ama Yapmazlar Telekomcular Yazik Mİlletİ Kazikliyorlar Saygilar
indirim falan yaptıkları yok hepsisi aldatmaca oyun
vallahi hep aynı parayı ödüyorum demekki indirim mindirim yok
açıkça soygun.:46:
alçakça yapılan bi soygun bu tarifelerin alayı....
samimi ve gerçekçi değil
telekom hangi zaman halkın yararına bir şey yaptıki bundan sora ne yapsın ne indirimi kardeşim
düpe düz hile yapıyorlar daha önce sabit ücreti konuşulan kotörlerden düşüyorlardı şimdi ise akşam 22.00 ile sabah 07.00 saatleri arsında ücretsiz görüşme olarak sunuyorlar konuş konuşma bu ücreti alıyorlar bakalım sonu nereye varacak
bu tür kazıklara dayanamadığım için evdekli sabit noyu iptal ettim ve şu andada 7 arkadaşımla hat çektik her ay 10 ytl ödüyoruz bu telekoma böylesi lazım
bir hatta 10 kişi olacak eee onlar kazık atarda biz atamazmıyız yani
Adamlar nasıl olsa mecburen abone olduğumuzu bildikleri için kanımızı emiyorlar..Mümkün olduğunca şikayet maili atalım..
indire indire 1 gb indiriyorlar hiçbir işe yaramıyor ayrıca internete girmediği halde kotası dolan arkadaşlarım var bu nasıl oluyor anlamış değilim
CEM YILMAZ ın dayısının yaşı kadar karışık.Cem yılmaz a sormak lazım bu konuyu .....Bana sorarsanız yasal soygun...
Adsl uygulaması iyi sabit hat uygulaması kötü.
Bu indirim tabiri caiz ise kibarca bindirim oldu malesef...
bencede inandırıcı değil kimseyi kandırmazsınlar.
telekomu yabancılara satarlarsa olacagı bu idi. adamlar indirim diyor miiletle dalga geciyorlar
faturalar habire kabarıyor
indirim böyle ise zam yapsalar daha iyi
hiç olmazsa zamlandı da ondan fatura kabarıyor diyebiliriz
böyle keriz yerine koyuluyoruz
Bencede Olumlu DeĞİl :(
bencede olumsuz
indirdiği buysa acaba bindirdiği nasıl olacak bu telekomun:nono:
:49: indirdik değil bindirdik uyguluyorlar.vatandaşı her zamankı gibi yolunacak kaz ,sağılacak inek gibi görenlere dur demeliyiz tüketici derneklerine baş vurmalıyız arkadaşlar vatandaşlık haklarını kullana bildiğimizkadar zorlamalıyız sevgiler...:49:
indirim nerde 256 limitsiz kullanıyorum adsl valla ben görmedim