1 haziran deniyor ama 16.co.91 zup olanın tarihi tamam da BİN olan 21 mayıs tarihli. bi yanlışlık olabilirmi acaba.
1 haziran deniyor ama 16.co.91 zup olanın tarihi tamam da BİN olan 21 mayıs tarihli. bi yanlışlık olabilirmi acaba.
16 co 91 hw li cihazın henüz 1 haziran yazılımı henüz çıkmamıştır .. çıkarsa eklenir..........
16 co 91 in 1haziran yazılım var listede görünüyor...........
BM-1100fta_16.c0.91_070521c.BİN.zip (593.3 KB, 21 kez İndirildi)
BM-8200ci_12.01.a5_070521c.BİN.zip (605.6 KB, 44 kez İndirildi)
bu iki yazılımın.. özellikle bin yazılımlı tarihelrde 07 05 21 görünüyor....
ben bir şey anlamadım . akşam çalişiyordu yazılımlar ne zaman degişti şifreler ve ne kadar çabuk verildi yazlımlar. helal olsun emegi geçen herkese. saygilar.
tamam o zaman sorun yok ... eline sağlık tarihlerini değiştirdiğin için...
Memedim 12 01 A5 zup'lu,yazılımda zip'li yazılımda cihazı kilitliyor,16 80 91 tamamdır eline sağlık teşekkürler.
arkadaslar 4 nısan stream yazılımı var cıhazımda su an acmıyo yazılımlar coktu mu aceba ???
4 nisandan sonra üzerine ikitane yazılım çıktı .. en son yazılım bugün çıktı ...cihazına uygun yazılımı yükle açılır...........
arkadaşlar dosyalar bugün yapılmıştır memedim usta yalan iş yapmaz ona güvenin dosyalar sağlamdır 16.80.91 i ben denedim çalışıyor şuan :45:
arkadaslar ben önce bin sonra zup yazılımını attım ama cihaz hiç birini acmadı hustleri bile önce acıyodu sonra acmadı neden acaba bir sorun mu var acaba cihaz 12,01,a5
kanal kilidini açtınız mı fabrika ayarlarına döndünüzmü
tamam yaptım saolun actı bir sorum daha olacak neden ushuanın üzerine geldimi cihaz önce donuyo sonrada kapanıp acılıyo herkes aynı sorunu yaşıyomu yoksa tek bendemi var
arkadaşım bende cı cihaz kullanıyorum BM 8200 cı 12.01.a5 yazılımı yukledımAlıntı:
ve hepsı full ok yazılımı yukledıkten sonra SARI+MAVİ+YEŞİL+MENU tuşlayın ve sonra sarı tuşa basıp ok deyınve sonra sonra sistem kurulumu+diğer ayarlardan oto güç ustunde kanal kılıtlı acık yapın
yazılımlar için teşekkürler
one crac you, good bye:present:
teşekkürler
Teşekkurler MEMEDİM
teşekkürler
yazilimlar icin tesekurler ama bilmem hata bendemi yukarida D+ ok diyorsunuz bende 1201A5 yuklu fakat D+ler acmiyor
ok sagolun
thanks Memedym
teşekkürler yazılımlar için ama açmassa reset atmak zorunda kalırsınız teşekkürler
Üstat cihazım digiçağ HW 1201 A5 şu an digiline yazılımla kullanıyorum epeydir takip etmiyorum ilgili yazılımı yüklesem randıman alırmıyım önceleri load default yapardık bunda yapılacakmı. şimdiden teşekkür ederim.
teşekkürederim arkadaşım.
her kım bu ıs ıcın emek sarfedıyorsa tesekkuru hakkedıyor ellerınıze saglık
teşekkürler arkadaşım,kolay gelsin
teşekkürler emeğe saygılar...
Thanks arkadas. Something new for premiere?
eline saglık arkadaşım çok güzel olmuş yazılımlar tşk kolay gelsin
yeni dosyalar eklendi
:45: emeğe saygı memedim teşekkürler:present:
tesekkürler elinize emeginize saglık..
arkadaşlar bende 13.42.65 digix var bu yazılımı kullanabiliyormuyum acaba yardımcı olursanız sevinirim...
13.42.65 cihazlar için yapabileceğiniz en iyi çözüm;kaon servisine götürüp üzerinde çakılı olan matrix ve sky modülleri iptal ettirerek cihazınızı normal boardlı cihaza çevirmek ve yazılım desteğinden faydalanmak olacaktır...selametle
HERKESE SELAMLAR ALLAH HAYIRLI İŞ VERSİN
TPS ler şuan da auto acıyormu .yoksa bu yazılımda mı günlük.deniyen veya bilgisi olan varmı.ARKADAŞLAR ALLAH BOL MÜŞTERİ VERSİN.
I am still looking for the update file for a Sunny 9030ci as the software on the link above that should work, keeps coming up with "Invalid Model" when I try and run it.
arkadaslar yazılımlar cozmedı 16 co 91
bendede 12 01 a5 var daha az once baktım tps ok sorun yok arkadaslar..
ArkadaŞlar Tps Paketİ Gİttİ Dİyolar Asli Var Mi ? Tps 'ler ÇÖktÜmÜ Yİne..sÖylenenler DoĞrumu ? Bİlgİsİ Olan Var Mi ? Yada Seyredebİlen
Paylaşım için çok teşekkürler.
12.03.a5 lere yokmu üstad bekliyoruz
emeği geçen arkadaşlar teşekkür ederim arkadaşlar şu an itibari ile 12.01.a5 auto dur bilgilendirmek için
yazılımlar için teşekkürler