ınpaxın fiyatı nedir?
ınpaxın fiyatı nedir?
Üstadlar bu inpax 2007 hangi muadil cihazların yazılımını kullanıyor. Starsat veya Stratrack olabilirmi. Yoksa kendi orjinal yazlımınımı kullanıyor.
vermiş olduğun bilgi ve emeklerin için sonsuz teşekkürler. kaldıkı bu kadar güncel ve detaylı bilgileri bizlere dakik olarak sunduğun için ellerine güller azimli çalışmalar. her zaman destekciniz olacağızAlıntı:
.
1.Mesaj Güncellendi
teşekkürler master 71 kardes iyi geceler iyi calısmalar
ustalar İNPAX-X 2007-FTA uydu alıcı almak istiyorum tavsiye edermisiniz tşkler
1.Mesaj Güncellendi
master kardesin listede verdiği tüm kanalları acar. yine destekte sağlam hemserinden yani master den diğer özelliklerını sorarsan normal bir cihaz işte. bu kadar ota çok süt baska dememe ne gerek .iyi günlerAlıntı:
:45:
1.Mesaj Güncellendi
emegine saygilar master71 ii ki varsin sagliklikal
Eutelsat W2 Max TV Full Ok 17/06-2007 Tesded 100% Workıng
1.Mesaj Güncellendi
Teşekkürler sağolun var olun
emu için teşekkürler master. Benim cihaz hakkında başka bi sorunum var bunu mühtüyede söylemiştim o yazılımdan demişti. Sorun şu bende 72 ekran televizyon var cihaz bu televizyonda çalışırken menü ve kanallar lietesi ve ana menü görüntüsü çok yamuk oluyor. aynı flat monitörlerin ayar bozukluğu. bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden ilginize teşekkürler
1.Mesaj Güncellendi
News Firmware 06/21/2007 Polsat updated
1.Mesaj Güncellendi
teşekkürler master71 üstad. Saygılar sevgiler. :clap2::
1nolu mesajda yazılanlar acılıyor arkadaşim[/B]Alıntı:
[B Nickli Üyeden Alıntı
d+ yeni *** 01 yazılıma eklendi iyi seyirler
ellerine güller üstat teşekkürler
New Update Keys 21/06/07
D+00 PURE SECOND CHANGE OK 23.40
Alıntı:
vermiş olduğunuz son yazılımdan polsata ait keyleri *** editör ile çıkarıp elle cihaza girsek polsatı seyredebilir miyiz yoksa illa yazılım mı yüklememiz gerekiyor. teşekkürler
not:bilgisayarım yok sık sık yazılım yükleyemiyorum
günaydın master71 üstad. Dün akşam bu yazılımdan önceki yazılımı makineye yükledim. Fakat bilgi bölümünden baktığım zaman 23.05.2007 tarihli yazılım görünüyor. Acaba yazılımı yükleyemedimmi veya bilgi bölümündeki yazılım tarihleri hiç değişmiyormu. Bi sorum daha olacak yazılımı yükledikten sonra ayrıca bi şey yapmamıza gerek varmı bi aydınlatırsanız sevinirim. Saygılar sevgiler. İşlerinizde başarılar dilerim.
günaydın mikaragoz kardeş 1.mesajdaki yazılımı atın şuan aynı yazılımı kendim kullanıyorum yazılım tarihi cihazda değişmiyor sadece değişen keyleri
özellikle d+ çok sık değiştiği için elle giremiyenler için daha kolay oluyor
direk yazılımın içine keyleri fixliyorum kolay gelsin arkadaşım
sağol master71 üstad. Kolay gelsin.
Eutelsat 16W Uydusundaki Max Tv Paketi 1.Mesaja Eklendi İyi Seyirler
News Firmware 06/22/2007 Tv Globo updated
1.Mesaj Güncellendi
sağolasın ellerıne güller
arkadaşlar şuan için polsat full paket açılmamaktadır polsatın bazı kanalları şuan sorunsuz auto *** değişimine girdi keyler puplik olunca yazılıma fixlenecektir d+ yeni *** 00 ok 1.mesaja eklendi iyi seyirler
çabalarına teşekkürler başkentli:clap2::
hocam emeğin için teşekkürler iyi çalışmalar diliyorum.
Günaydın master71 üstad. Dün akşam dediğiniz gibi yazılımı yükledim. Fakat yazılım yüklerken dikkatimi çeken bir şey oldu. Mavi Yükleme çubuğu % 40 lara gelince birden % 100 oldu sanki tam yüklenmedi gibi ama kanallar dediğiniz gibi sorunsuz. Cihazda veya yükleme loaderinde bir sorun olabilirmi acaba. saygılar sevgiler.
1.Mesaj Güncellendi
bende inpax 5100 var benim makina için geçerlimi ve bunu nasıl yaoıcagımızı anlatırsanız seviniriz.....
eline sağlık master 71. bu savasta yanlızbırakma bizi mücadelemiz devam etsin bize şevk verki . daha güclü olalalım . haydutlara karşı iyi geceler
teşekkürler
Teşekkürler arkadaşilar.: 45:
Teşekkürler arkadaşlar.:
eline sağlık
1.Mesaj Güncellendi Yeni *** 01 Polsat Ok
1.Mesaj Güncellendi Yeni *** 00 Polsat Okkk
kaon için yazılım yada *** yokmu
Bıss Full Ok Popiler Uydulardan Seçme En İyi Kanallar Yazılıma Fixlenmiştir
1.Mesaj Güncellendi Hispa TVE1,TVE2,LDTV Ok
teşekkürler hocam iyi çalışmalar.
kanberoğlu d+ gitti elle *** girmeyi biliyormusun?
Bütün Keyler Güncellendi Açılabilen Ne Varsa Hepsi Ok
1.Mesaj Güncellendi
1.Mesaj Güncellendi
1.Mesaj Güncellendi:
Emuyla Açılabilen Ne Varsa Hepsi Ok
1.Mesaj Güncellendi Açılabilen Ne Varsa Hepsi Ok