:clap2::
Printable View
ben goldmasder kullanıyorum cok memnunum 4 yıldır hıc bir sorun yaşamadım bence goldmasder sağlam makına birde 11000 serilerinin yazilimları gelse yınede sağlam makına
bence sunny vede next tir
kaondan sasmam kirca electro
kaonu suanda strem desdekliyor yazilim desdeyi iyi
kaon .sunny iyi bir cihas
kaondan sasmam kirca electronic
bencede sunny yazılım destegı cok yuksek ama next ve gold da guzel cıhaz yıgıdı oldur hakkını yeme tamırcı olarak begendıgım makınalar..
firmaların yeni model çıktıktan sonra öncekilere desteğini kestiğini düşünüyorum
tabiki sunny ve nex
Ben golmaster 9400vcı ve topfeld 3400cı kullanıyorum cihaz olarak ikisindende memnunum aynı zamanda kendim elektrnikçiyim dükanımda şu ana kadar hep bu markayı müşterime önerdim ve sattım şikyetim ve müşteri şikayeti yazılım desteğinin çok geç olması bu sorun ortadan kalkarsa tabiki
GOLDMASTER diyorum
bencede sunny ve next
aciko 322 serisini kulanıyorum şuanakadar gayet iyi anlayacağınız memnunum yazılımlar daha önce çok hızlı geliyordu şuan biraz yavaşladıama yinede iyi tavsiye ederim:common001:
:bence next 2000xplus serisi:
ben goldmaster kullanıyorum ama yazılım bakımından en iyisi bence sunny
bence en iyi destek yıllardır yazılım destegı veren tek marka NEXT
genede sizlere tessekür,ama humax 5400 konusu cok zayif:present: :present:
kaon tabanlıciazlar nezaman arasam yazılım var 7 den 70 şe hepsi mevcut
:45:
İlk olarak Sunny..Sonra Goldmaster diyorum..
bende goldmaster diyorum.
en güzel cihaz gm9400vcı cok kulanışlı ama yazılım cıtartmıyo zaten cıkartsada gec cıkarıyor
goldmasterden şaşmam
goldmaster rakipsiz tek başına lider...
Bende sunny 4041-1030-7010 ve next 7500 fta var çok memnunum.
ben kaon sıkay modüllü kuklanıyorum yeni cıhaz alsam yine kaon alırım
sunny ıle neta dan sasmam
sunny 7010 larla ilgili stream yazılımı ve next cihazların bir kısmı için aktiftir.bu firmalara teşekkür edrim.next ve sunny bütün cihazları ile de ilgilenmesini rica ederim. saygılarımla.
Goldmaster diyorum fakat 11000 serisine yazılım malesef yok
Kesinlikle KAON ve KAON BOARDLI cihazlar.....ancak şunu belirtmeliyimki ankette SUNNY seçeneğini işaretledim...çünkü cihazımda çoğunlukla sunny menü yüklü olmak zorunda oldu....ilk yazılımlar hep sunny den geldi....selametle
bazı arkadaşlar sattıkları cihazları iyi diyorlar bazılarıda goldmaster diyorlar bunu söyleyenlerin dünyadan haberi yok hele bu yazılım konusu goldmaster için uzak 1 şey-- burada yazılım desteği soruluyor cihazların nasıl olduğu değil benim fikrim ilk önce kaon tabanlı cihazlar sonra next ve dreambox
Evet çok haklısınız anketin konusu hangi cihazı kullanıyorsunuz degildir özellikle yazmıştımbunu ama uyelerin cogu yanlış anlamış sanırım biz zaten biliyoruz panelden hangi uyenin forumda cok oldugunu yada en az hangi marka kullanıldıgı. Biz teknik destek bakımında birebir yardımları firma guvencesini sormuştuk umarım bundan sonraki cevaplar bu yonde olurAlıntı:
Bu anketimiz hangi receiver kullanıyorsunuz degildir sakın yanlış anlamasın.Biz zaten hangi uyenin ne kadar hangi markayı kullandıgınız biliyoruz.
GOLTMASTER KULLANIYORUM.ama sunny , next ve yumatu bizden daha önce bazı konularda öndeler.gm yeni çıkardığı cihazları Dsmart uyumlu ÜRETİYOR,modülse modül.yazılım ise yazılım bizlerede destek olsun.avrupa kupası maçları için yeni cihaz almak zorunda bıırakmasın bizleri.
en iyi teknik destek ve yazlım desteği veren yumatu
param olsa idi, sahibi de ben olsa idim, acikoyu tepeye koyardım emme geçti borun pazarı, bitti eMpReSaRiO'nun devri. Oyumu yanlışlıkla dreamboxa verdim ancak cihazın arkasında olma durumu zamana göre değişiyor. Teknik servis hizmetlerinde kimisi, yazılımda bir başkası. Mesela şu anda en güncel yazılım desteğini redline veriyor. Teknik servis için ise kurumsal firmaların tamamı veriyor diyebilirim.
anket hala gösteriyor hangisi olduğunu bende ankete katılacam
benim favorim sunny ve next cihazlarıdır
:45:
kalite diyorsanız goldmaster 9000 10000 serisi yazılım diyorsanız biraz gecikme oluyor ama umarım ayyıldız bu yazılanları okur. sattığım 350 cihazdan 1 arıza geldi. o da tekik bir hata maaşallah diyeyim.....
2004 model sunny 1030 ve next 8000 x cam kullanıcısıyım.Cihazların ikisinden de memnunum.8000'lere yazılım desteği verilirken 1030 lar malesef unutuldu.
Forumlardaki mesajlardan 1030 kullanıcılarının bu konudaki şikayetlerini okuyoruz.İyi ki forumlardaki ustalar var.Onların verdiği editli yazılımlarla 1030'u kullanmaya çalışıyoruz.
Ustalara teşekkürler...Sunny'ye de şikayetlerimizi bildiriyoruz.
bundan sonra sunny asla....
mrb arkadaşlar sunny ve next tin üzerine cihaz tanımam her yünden güzel bir cıhaz firma yönündende çok iyi malının arkasında duruyor her konuda sunny her zaman bir adım öndedir
tabi ki kaon boardlular....bunlar kaon-sunny next 2500-25000..ora-diğiçag -..devam ediyor...ama şunu bilinki next e çok verip botech i boş bırakmayın...botech veriyor next e cihazları...sanırım bu anketin sonucunu board olarak yapsaydınız..kaon boardlular fark atardı..diye düşünüyorum...zaten şu anda da öyle gözüküyor..
Ben next aldım. yeni aldım sayılır gayet memnunum. başka bir cihaz kullanmadığım için ne yi baz alarak benimki iyidir diyeceğim? babamlarda arçelik var. kanaldan kanala 3 - 4 saniyede geçiyor. bu özelliğe bakarak benimki süper.anında geçiyor. birde usb özelliği var. yazılım yüklersen şifreli kanalları kırıyor falan. güzel yani. daha fazla özelliği varmı diğerlerinin?
Nerde Next orda destek var.:45:
Sunny ve yu ma tu arızlaı oldumu makina değiştiriyor yu ma tu
Sunny kullanıyorum 3 senedir memnunum yazılımını da buluyorum kaon tabanlı bir cihaz arızasını da görmedim. Benim için en iyi sunny
Next'ten başkası yalan
ben sunny kullanıyorum 1030 sky yazılım yüklemeyi yeni öğrenmeme nazaran problemsiz yüklüyorum.Arkadaşlarıma da katılıyorum kullanımı çok kolay
son zamanlarda 12.01.a5 kaon yerine stream yazılımı yüklesekte foruma ve kaona teşekkürler..
Redline şimdilik en iyilerden. uydudan güncelleme gönderiliyor, amtörler için önemli bir destek.
goldmaster in kaon tabanlı cihazları iyi diger modellere destek yok
sunny ve next herzaman önde
Hız, kalite destek ve servis olarak ben NEXT diyorum. Tek kelimeyle ve Herşeyiyle mükemmel......
Herkese Selam.Ben Uydu Anten (Hepsi) ve Bilgisayar işi yapıyorum.
YUMATU derim,15 veya 1 Haftada bazen 4 günde yazılım çıkartıyor.Ama yazılımı bulmak !!!.
Şu andaki oy sıralamasına göre oy dagılımına göre en iyi destek veren firma
- Next 39.00%
- Sunny 32.78%
- GoldMaster 21.99%
- Kaon 17.01%
- Yumatu 6.58%
Sunny ve Next diyorum yazılım sorunu yok bence
sunny i de destek iyide bizim 1030 lara yok bunu anlayamıyorum ! bence 1030 lara kasten yazılım çıkartmıyorlar !
Anketin düzenlenmesinin çok yerinde bir karar olduğunu ama biraz eksik olarak düzenlendiğini üzülerek belirtmek istiyorum.burada belirtmek istediğim bir kaç konu var .hangi firmanın hangi modeli ?
next 8000 modelini topluyor en iyi ve en pahalı modeli olarak satıldı .bizde bu firmaya güvenerek müşterilerimize sattık. ama şimdi yazılım desteği verilmiyor.müşteri ( son kullanıcı) ile muhatap olan elektronikçiler ve bayiler... 9000 serieri ile değiştiriyorlar 175 usd karşılığında...yumatu da 8000 serisini toplatmıştı kampanya bahane edilmişti aynı şekilde...yine aynı sorunlar müşteri ile... vestel hepimizin malumu ...arçelik ve profilo grubu ayrı bir dert zaten...redline nation grubu diye sattığımız cihazlar yazılım ların bitmesine yakın yolluyor uydudan yazılımları... akai zaten yakında mercansoydan alınıyormuş veya el değiştiriyor. kyoto ona keza. hyundai nin bazı modellerine yaklaşık 1 yıldır yeni yazılım çıkmadı..firmalar sattıkları malın arkasında durabilmeli ve süreklilik olmalı stream yazılımların yapıyor kaon boardlı cihazlara ama diğerleri şimdilik beklemede yok hatalı yazılım ve günlük auto değil benzeri sorunlar.elektronikçileri ve bayileri kandırarak ekmeğiyle oynayarak zaten toplumda az olan güvenlerini sarsmaya hiç bir firmanın hakkı yok arkadaşlar.firmaların reklamını yapmamız anlamsız.sebep olmayalım onların yalanlarına satarken en büyük firmalar bile yalan söylüyorlar yok emu yasal değil filan diye biz o amaçla satmadık filan ya insanlar yerli kanalları zaten emu ile izlemiyorlarki avrupadaki kaliteli ve malum kanalları istiyor tüketici...sanayi bakanlığıda göz yumuyor bunlara elektronikçiler odasıda çin malları mezarlığı oldu ya atölyeler yok malzeme sorunu yok yazılım piyasada kapanan firma sayısı o kadar fazlaki o cihazların kumandalarını bile bazen bulmak imkansız olabiliyor.adam senden almıştım filan diye geliyor.zor durumlar yaşanıyor müşterilerle... akıllı kumandalarla filan geçiştiriliyor.yazık çok yazık ve biz elektronikçilerde onların bu masallarına meze oluruz. goldmasterin internette açtığınızda bakın lütfen yok emu programı atılmış bu çihazınıza bu artık garanti dışı diye alınan paralar müşteriden ama satarken ömür boyu garanti filan ... yalan yalan yalan arkadaşlar unutmayınki next firmasını next yapan elektronikçilerdir ama onlarda parayı buldular ve değiştiler...ithalatçı yüksel elektroteknik. üretici firma botech servis sağlayıcı atmaca elektronik. ne oluyor yahu allah aşkına atom mu imal ediyorlar... korede bitik olan next türkiyede 1 numara ve malzemelerin tümü çin malı yanlız nextte değil tüm ürünlerde aynı kalite sıfır...ama servisler ve elektronikçiler muhatap son kullanıcı ile...iyice düşünelim arkadaşlar bu konuyu ve kendi sonumuzu kendimiz hazırlamayalım... saygılarımla...
ben conax9600unicam receiver kullanıyorum 5 yıldır,memnunum çünki bu makinalar (akai-taplin atlanta-aciko-conax)bazı modelleri metaware tabanlı oldukları için metedrem veya dremsoft yazılım hergün çıkmasada her ikigünde bir çıkmaktadır,mesala şuan tps üstelik auto birçok marka receiverda yokken bu cihazlarda üzunsüreden beri absatta dahil seyrediliyor.yani makinamdan hem yazılım desteği hemde basit menü ve kullanımı nedeniyle memnunum..hoşçakalın
sunny çok iyi
D-Smart çıkmadan önce olsaydı Kaon tabanlı cihazların üzerine yoktu. Ama D-Smart çıktıktan sonra Sunny yazılım desteğini bıraktı. Bundan dolayı yeni cihaz alacak arkadaşların Goldmaster cihazlarından vazgeçmemelerini öneririm. Ayrıca Kaon ve Sunny yazılım desteği vermediklerinden dolayı kendilerini boykot etmeye davet ediyorum.