sömürülüyoruz gibi geliyo bana.
Printable View
sömürülüyoruz gibi geliyo bana.
kardeşim eski tarife daha iyi idi bunlar ucuzlatacağız diye daha fazla faturalara yükleniyorlar ne yapalım aynı iktidar gibi bunlarda yanar döner allah milletin yardımcısı olsun
bunlara birileri dur demesi gerekli artık.ayıptır
memnun olmayanlar bir hayli fazlalıkta ama anlamadıgım fiyattanmı yoksa teknik olarakmı memnuniyetsizlik pek fazla belirten yok
selametle
hem teknik hemde fiyat yönünden memnun değilim..29 ytl lik bir hizmet olmadığı için..bazı anlar 10 kb ile indirme yapıyoruz..
Hayır memnun değilim adam kandırıyorlar hız çok yavaş 1024kb hız diyorlar dosya indirirken bakıyorum en yüksek hız 22kb gibi gösteriyor bazen 1 mb lık doya 10 dakikada iniyor.
biz eski adsl kullanılıcıların ne eksiği yada yeni kullanıcı olacakların ne fazlalıkları varki böyle bir ikilem yaratılıyor.tüketici hakları ilgililerinin bu konuya önemle eğilmelerini rica ediyorum.haklarımız çiğnenmesin.kolaygelsin!
hayır hiç memnun değilim
kesinlikle degil yeni üyelere %50 indirim biz 2sendir ödüyoruz bize yazık degılm
bir çok kişinin belki bilmediği veya bilenlerin dudak büktüğü Romanya da bile aylık 10 dolar ve sınırsız internet ve çok ucuz telefon görüşmesi yapılıyor,tabi ki özel firmadan yeret telekomdan değil,şimdi bizde de yeni onaylandı ilk bağlantı yapan özel şirkete hem telefon hem adsl için muracat edeceğim
Hayır Memnun degilim
Türktelekomun halka yönelik iyi bir hizmet verdiğini hiç görmedim telefondada kötü adsl dede yılarca insanları söyüşledi ve halende yeni taktikler bularak söyüşlüyor, sınırlıya 1024 diyor, oysa çeşitli programlarla ölçümlerde 270 - 420 arası çıkıyor. Avrupa ülkeleriyle kıyasladığımızda hem çok düşük hızda hemde pahalı ve ayrıca avrupada elektrik tesisatından internet hizmeti verildiğini duydum bu Türkiye'de yapılamazmı? Topladıkları paralarla neler yapılmazki, bilerek ve isteyerek yenilikten uzak duruyorlar geliri yüksek tutmak için. Diğer şirketler yenilikler getirirse ve fiyatıda uygun olursa, hemen Türktelekom'dan boşanmayı düşünüyorum. Her ay 50 küsür tyl veriyoruz, bu paranın karşılığını tam olarak alamıyoruz. Bir kampanya olsa herkes Türktelekom'dan ayrılsa, ilk ayrılan ben olurum.
Saygılarımla...
limitli ADSL kullanıyorum benim abone olduğum tarifede 3gb 4gb ye çıkardılar,fiaat indirimine gitmediler. 2gb 15ytl gibi olabilir.. şu anda yeni kampanya başlatılmış 14 ytl
fakat eski kullanıcılar bundan yararlanamıyor
yani bizi keriz yerine koyuyolar bunabirçözüm yolu bulmaları lazım
ben bu telekomun hizmetınden memnun değilim
memnun degilim indirim yaptılar eski kullananlar yaralanamıyor neden
Şu anda bizim ülke sınırları içerisinde geçerli olan fiyat hiç bir dünya ülkesinde alınmıyorda bizim ülkemizde neden böyle bizim bilmediğimiz ayrı bir sistem mi kullanmakta türktelekom acaba. Yetkilileri biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum.
kulağımızın arkası kaldı.neden memnun olayım ki.Hiçte memnun değilim adsl hizmetinden de telekomdanda..
hayır memnun değilim...
Bu anketin yapılamasına sevindim.şimdi gelelim konuya. ADSL neresinden memnun olacaksın.1 cisi:dünyada ADSL bağlantısı için telefon kullanılmıyor bize hem telefon hattı satıyor telekom hemde adsl yi hat üstünden gönderdikleri için devamlı düşük geliyor.bakın arkadaşlar.1024 ile baglantı yapabiliyormusunuz ben hiç 1024 le bağlanamadım ttnet özürlü mal satıyor yalan söylüyorlar.2 ci:dünya bu hızlardan fazlasını kullanıyor üçreti bizden daha düşük ama ne edeceksin tek firma ve üstelik tekel olmuş durumdalar.bunu böyle olamadığını iddia edecek hiç bir yetkili cıkıp acıklama bile yapmıyor. kanunlar ise bunların istekleri gibi cıkmış hiçbir hak iddaa edemeyiz.
not :kablolu hatlarda tam verim almak için fiber optik kablo kullanmaları gerek hiç yatırım yapıyorlarmı ?????
bende sınırsız 256 sınırsız kullanmaktayım fakat nezaman adsl test etsem 200 hiç geçmemektedir. o zaman ne oluyor %20 daha fazla ödeme yapmış oluyorsunuz.
Evet memnunum,cunku ADSL`dan once kablolu tv`ye abonedim ve internet hizi simdiki gibi degildi,simdi cok daha memnunum.Bulgaristandan tum Turkiyeye selam.
indirmek için sınır var bu bir
hız iyi ama
biz burda adsl kullanırken avrupa xadsl kullanıyor.
ya yeni kullanıcı alacağına türkiyenin internet çıkışı yükseltsin bu paralar nereye gidiyor. en azından biraz karı olur.
vede eski kullanıcılar üvey evlat muamelesi görüyor buda iki
ellerine sağlık bu şekilde davranmaları çok güzel bize ve türkiyeye
şimdi dünya ile bizi kıyaslarsak ozaman insanımızın alım gücünü de hesaplamak lazım ve fiyatları da ona göre düzenlemeleri lazım.mesela bi avrupa ülkesindeki vatandaş ortalama aylık olarak 3000 € maaş aldığını düşünürsek bu da 5400 ytl ediyor. burada okadar maaş alan kaç kişi var. avrupada ülkemize göre daha fazla kazanıyorlar ama daha az ödeme yapıyorlar.
biz ahırda yolumnmayı bekleyen kaz mıyız neden herkese aynı fiat uygulanmıyo
neden kampanyalar yeni abone olacaklara geçerli oluyo
ben 3 yılıa yakın zamandır kullanıyorsam cezalandırılmam mı gerek ?????????????
birine analık birine babalık yapılmasın adil bir uygulama istiyoruz selamlar.
tt netin yeni kampanyasına gerekli dava açılmış arkadaşlar..umarım yargı tüketiciye adil bir karar verir..saygılarımla
bizleri her yönüyle evrip çevirip kaz misali yolmasını iyi biliyorlar yani tekel oldukca biz daha ne kazıklar yeriz.......
telecomun bu yaptığı abonelerini hafife almaktır.altyapısını kuvvetlendirmeden yapılan bu abone kampanyaları diğer kullanıcılarada yansıyacaktır.nasıl olsa verdikleri hizmetleri(hizmet denilirse) sorguluyan kimse yok. o yüzden ne götürürsek anlayışıyla ortayı boş bulup bol abone toplayıp 2 yıl ellerini ayaklarını bağlıyorlar insanların.bunların bu yaptıklarının doğru olmadığını anlatacak bir devlet kuruluşu olmalı ve takip etmeli.yoksa kredi kartlarının hikayesine dönecek durumlar...korkarımki bir iki sene içinde abone olanlara ev ve araba bile verirler.bizlerde avucumuzu yalarız.herkese selamlar ve sevgiler...
Hep enayi yerine konuluyoruz daha önçe abone olduysak suç mu işledik şimdi indirim yapıyorlar eski aboneler yararlanmıyacak ne adalet bari hızımızı yükseltseler paradan indirim istemiyorum bu benim görüşüm hepinize saygılar bu anketi acanada teşekkür ederim içimi dökme fırsatı buldum
kesinlikle sana katılıyorum dostum,burada insanlar suistimal ediliyor.neymiş efendim yeni kampanyadan yeni kullanıcılar yararlanabilirmiş eski kullanıcıklarda üstüne bir bardak su içsin.hizmet bu degildir ttnet,biraz diger ülkelerdeki uygulamaları izleyin yada oraya gidip nasıl hizmet verilir diye kurs alın biz size kurs parasını göndeririz.:sunglasses2:
Kampanyada eski ve yeni ayırımı yapılması çok şaçma geliyor bana,eski kullanıcıların günahı ne acaba.
ADSL hattımı hemen kapattırmayı planlıyorum. ve ben eski müşterisine fiat indirimi yapmayan firmadan yeni abonelik almak istiyorum tavsiye ederim birde modem sahibi olursunuz
maalesef telekomun satılmasında olan yine bizlere yani halka oldu.böyle düzenbaz,halkından kopuk,herşeylerini babaları gibi satan,kişiliksiz ve materyalist zihniyete sahip yöneticiler oldugu sürece,japonya 24 ytl ye 47 mb hızında ve sınırsız interneti kullanırken bizler olmadık ayak oyunları ve üçkagıtlara maruz kalmaya devam edecegiz...
telekomun hiç bir hizmetinden memnun değilim.vatandaşın geliri,gideri,ekonomik durumu kimsenin umrunda değil.sadece en iyi nasıl yolarız düşüncesindeler
walla bende memnun değilim.
memnun değilim.eski abonelerede indirim yapmaları lazım bence
:nono: ADSL HİZMET LERİ ÇOK AŞIRI PAHALI AVRUPADAKİ GİBİ DEĞİL BİLDİĞİM KADARİ İLE
İSTESELER DAHA UCUZLATIRLAR AMA MİLLETİ KAZIKLAMAK VARKEN MİLLETİDE ALIŞTIRMIŞ İKEN YAPMAZLAR
:nono:
ßen Memnunum. Fakat Çok pahaLı. Çinde 48 Mb kuLLanıyoRLar bizim verdiğimiz parayla...
Çalıştığım yerde hala ADSL hizmeti yok.Yıl 2007 gerisini siz düşünün...
ne hizmetten nede kalitden memnun degilim
arkadaşlar şimdiki yeni üyelere yarı fiyatmı olmuş adsl şimdi sizden öğrendim eğer böyle birşey varsa bu haksızlıktır. vede bende kesintide oluyor memnun değilim
arkadaşlar;
ben iki ay ücretsiz tarifeye kayıt olmuştum telekoma baş vursam yeni tarifeden yararlanma şansım olrmu acaba :49:
bende bu düzeni hiç ama hiç sevmedim açıkçası telekom abonelerine neden ayrıcalık yapıyo anlamadım burası türkiye NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
dünyanın en yavaş ve en pahalı asdl biz kullanıyoruz fiyatları el yakıyor
bu uygulamanın nesinden memnun olalım ki benim bildiğim abonelik bir sistemde herzaman eski aboneler öncelik tanınırdı neden böyle bir uygulama oldu yani kapatıp açalımmı yoksa onumu istiyorlar
Hayır değilim çünkü hattım sanki başkaları tarafındanda kullnılıyor gibi.Sanki 1024 değilde 256 k gibi yavaş cansıkıcı bina dışlarındaki kutuların alayı oksitli ve eski Canadadan adam beninmle aynı filmi çekiyor adam 2 saatte ben ise 2 gun bekliyorum yani nasıl memnun olbiliriz ki
Napacaz işte mecbur kullanıyoz.Bu nasıl bi olaysa yeniler 15 eskiler 29 ytl:devilprv:
indirim yapılmadığı sürece memnun değilim.
dogru diyon kim memnun olurki bende memnun deyilim
ne hizmetten nede kaliteden memnun degilim:46: fiat ıse bizi kazikliyor:49:
54 kişi ßeğeniyoR. ßen demiştim hizmetten Memnunum. Fakat fiyatLaRı çok fazLa tutmuşLaR. ßeLki de ßen tek kuLLandığım için memnunumduR. Kim ßiLiR
Yazik Bu Halka KardeŞİ Eskİ Abonelere Fİyatlari Gazladi Yenİlere Nerdeyse Bedava Vercek Yzaik Eskİlere Yakinda Birakacam Telekomu Sİmels DoĞan Grubuna GeÇeÇem Saygilar
kısa ve net alternatifsiz her şey kazıııııııııık
valla serkan usta ben 2048 limitsiz kullanıyorum ve genede çok ağır benim sülalem almanyada diyorlarki nenden bu hız ağır verdiğim cevap burası (((((( TÜRKİYE)))) idare edecen hakını ararsan ne diyeceklerini bilirsin o nun için hızı yükseltselerde fiyatı düşürselerde hepsi onların elinde. nediyelim belki imana gelirlerde yüzümüzü güldürürler....:hug: :hug: :hug: :hug:
:45: :45: :45: :45: :45:
hizmet ve kaliteden ziyade malum hatta koydukları insanlardan da memnun degilim TÜRKTELEKOM'un santral operatörleri bile artık müşterisine fırça atmaya başladı.TÜRKTELEKOMUN bu konuya da el etması lazım hemde ÇOKKK ACİL OLARAKKKK.!:yell: :smiles22: :yell: :smiles22: :yell:
hizmet ve kaliteden memnun olan varsa aklından şüphe ederim düyadai geri klamış ülkeler bile bizi geçtiler tekelci anlayıştan kurtlamamız lazım