11240 daki eurosportlar var türkçe
yazılımın çıkış tarihi 7 temmuz kimse hayal görmesin
bu arada 12 01 a5 flash kaynaklı değil board kaynaklı no av sorunu bilginize...
bu arada yeni versiyon çıktı arkadaşlar ve sayın kosavalı bu küçük notuda düşelim
denemeden dosya wermem arkadaşım başkalarıyla karıştırmayın
allah allah nooluyo yaw....adam bi tane dosya verdi diye kendini yazılımcı kralı zannediyo heralde...kosavalı usta boşver....takma kafaya...
kraldan çok kralcı var memlekette
şimdi şunu anlatamıyorum denemden wermem şu an cihaz yok yanımda sunny yoksa diğer taraftada verirdim gururla burun kalkıklığıyla alakası yok pmden yollayayım sana fark etmez bende ilk takıntısı olmaz..
yazılım fake olur ve ya bi tarafında bug olur kimseyi mağdur etmek istemem
denetiyorum 1 dk
edit__
yazılımlar kup3.1 ile enginner modda yüklenecek 12 01 a5 no av sorunu olanlar ilk önce orjinal kaon+219v4+yeni yazılım düzenini izlesin
D+,Cabo ve Polsat için softcam Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dosyasını yükleyin
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kanal listenizi yedekleyiniz yazılım atınca kanal listesi sıfırlanıyor.Kanal listesi yüklemek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. loaderını kullanınız.
*** menüsüne girmek için "SARI + MENU" tuşlamanız yeterli..
Yazılımda İspanyolca ve İngilizce Dil desteği vardır.
bu ayın 7 sinde çıkmış yazılımın fixli hali ben kimseyle dalga geçmem radiacla yazılımın tarihi hariç başka yerlerinede bak
ne gibi değişikler var lazista usta
1201a5de no av aynı sorunlu boardda dennettirildi ve no av alınmadı aşağıdaki döngüyle 1600a1 sorunlu boardda denendi ve bi sorun algılanmadı
sevgili serkan yılmaz bizdeki genel prensip yazılımın sadece şifreli kanalları açması değil aynı zamanda stabil ve sağlıklı çalışmasıdır sunny üzerindede denemelerimiz devam etmektedir aynı zamanda hiç bir zamanda yazılım yapmadık yapıyoruz demiyoruz ki şablon üzerinde oynuyoruz takdir edersinizki 1 harf hatası bile stabil yapıyı bozuyor sunny btmler üzerindeki tps algo arayışımızda sona ermiştir aranıllan kan bulunmuştur ve denemeler tüm hızıyla devam etmektedir bilgilendirme açısından şunu da belirteyim 7 mayıs sunny btm yazılımına tps algo yüklenmesi dün başarıyla gerçekleşmiş fakat 7 mayıs taki kronik reset atma olayı gözlenmiştir 4 nisan üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir saygılarr...
ustalar 12.01.a5 eyükledim önce orjinal yzaılım +kuru kafa ve bunu ekranda 8 yazısı çıktı cihaz açılmadı bende geri eski yazılıma döndüm
Kaon_Team_Clasicos_176_international_test
12.01.a5 e bunu attım
orj kaon +219v4+kup3.1 ile enginner modda son yazılım düzenini mi izlediniz
düzen aynı sadece kup 230 ile attım ondan olabilir
c board digiline yazılımının üzerine bl219v4 attıktan sonra Kup3.0 xp ile attım sorun yok:45:
tamam emek için teşekkürler lazista usta
Konular birleştirilmiştir.
12 01 a5 ler mutlaka bu 3 lü kombinasyonu kullansın buarada halt sorunu sıfıra inmiştir saygılar...
sayın ustalar 12.03.a5,te no-av hatası verdi ben bir yerde yanlışmı yaptım
yanı kardesım sımdı sen dıyorsunku 12 01 A5 e once emusuz kaon yazılımı at ardından kuru kafa son olarakta kup 3.1 ıle yazılımı at tamammı dıyorsun cunku daha once benım cıhazda no av sorunu yapmıstı
On kaon hw 12.C1.A5 it's work very good. Good job.
teşekkürler paylaşım için streem yazılım bana gelmez çünkü 12.01.a5 de motor destegi yok
79. mesaja d+ekli softcam eklendi açılabilen ne varsa ok
iyide siz orada kaon orjinal at onun üzerine kurukafa onun üzerine kup300 ile engineer modda bu yazılımı yükle demişsiniz hatta bende kup300 olmasına rağmen sizin verdiğiniz linkteki kup300 indirdim fakat yine olmadı cihazda ilk ayzılımda bunlardan önce hemco yazılımı vardı
arkadaşlar bu yazılımı 7010 dci 12 01 a5 atamıyorum neden olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim
Kaon 12.01.a5 cihazıma yükledim TPS auto yapıyor.Önce söylendiği gibi orjinal kaon emu yazılımını Up300 ile yükledim sonra 219v4 kuru kafa loaderini yükledim.Daha sonra kup 230 engin.patch ile engineer mode da yeni yazılımı yükledim.Kanal editörü ile kanal listemi attım.Menü sistem kurmadan kanal kilidini açtım.France5 kanalında biraz bekleyince tps auto yaptı.Emekleri için tüm ustalara teşekkürler.
sayın lazista menü tr olacakmı ? saygılar