teşekkürler hoş geldin@F_ASLAN
pw paketide eklenicekmi saygılar
sn lazista bu yazılım yaklaşık 15 gün önce piyasaya çıktı....bu verdiğiniz yazılım ile onun arasında ne gibi birr fark var acaba....turner fixden başka...birde hala no av hatası meydana geliyor....aynen tarif edilen şekilde yüklememize rağmen no av hatası mevcut....
iki tane cihazda denedim....sunny 12.c1 a5 ve 12.01.a5 te.....ilk önce kaon yazılımı yükledim orjinal sonra rest attım sonra kurukafayı yükledim sonrada bu yazılımı attım fakat sinyal olmasına rağmen no av hatası veriyor.....
ama ben izleyemiyorum tiker....cihazınız kaon mu yoksa sunnymi acaba...benim dediğim sunny için geçerli....kaonda denemedim çünkü...her yolu denedim ama bir türlü no av hatası gitmiyor....kaon orjinal yazılım + kurukafa+yazılım yükledim çalışmadı...sunny orjinal attım+kurukafa+yazılım yine olmadı ne yaptıysam çalışmıyor....:45:
next 2005
yarın tuneri bi inceliyeceğim 12 01 a5 de ...
1203a5 Lere Yokmu
değerli dostlar. makinem 12.01.a5 makinemde stream yazılımı vardı. önce kanaallarımı yedekledim. sonra kuru kafa attım. üzerine yükleme loderi ile yazılımı attım. yedeklediğim kanalları yüklerken sunny kanal edt. kullandım. yalnız polsatları izlemek için daha önce indirdiğim kaon sunny kke yükledim ve ushia üzerinden güncelleyip izliyorum emeği geçen herkese çok teşekkürler. çalışmalarınızda üstün başarılar. saygılar.
yazılım için tşk ler kaon 12 c1 a5 çalışıyor favori kanalları oluşturduğumuzda favori 1 de ki kanallar normal listede gözüküyor oysa kaon yazılımları böyle değildi favori 1 deki kanallar listede gözükmezdi birde kilitleme yatığımız halde kanallar şifre istemeden açılıyor herşeye rağmen kaon menüsü başka güzel emeği geçenlere teşekkürler
bilgiler için teşekkürler
12 03 A5
Bu fakirlerede bir baksanız
Saygılar...............
sevgili üstadım bu yazılımlarda cw bölümü boş saygılarımla
softcam at
bu arada dün gece verilen stream 5.8.177 tamemen tarfımızdan editlenmiş olup bazı yabancı forumlarda kendileri tarafından yapılmış gibi gösterilmekte
yiğidi öldürüp hakkını vereceksin classicaoyu ispanyollar yapmış helal olsun streamın tps algosu da onlar tarafından editlenmiş onada ok illa yazılıma reklam mı alalım dikkat edin yazılımlar dün gece 2 forumda aynı anda verildi bazı özellikle fransız sitelerin de bu gün yayınlanmış onlar buralarda takipte haberiniz ola...
bunu yazmamdaki amaç şu şimdi bazıları çıkıpta yazılım oralardan alınmış demesin özellikle son bir iki sortware grubu için umarım sözlerim yanlış anlaşılmaz anlamak isteyen anlamıştır saygılar....
şunuda söyliyeyim biz yazılımları yazmıyoruz kalıp olarak kullanıyoruz yazılım yapıyoruz diye bir iddiamız yok...bazı arkadaşlarla aynı kefede yer almak istemeyiz onlar kendilrini bilir....
yaw kardeş herşey iyi güzel...yazılımlar için emeğine sağlık...ancak en küçük bişeye bile çok fevri tepki veriyosun....karadeniz insanı biraz öyledir belki ancak şunu bilmelisinki herkes senin kadar elektronikten ve yazılımdan anlamayabilir....gayette normaldir...onlar anlıyo olsaydı onlar forumda görev alırdı...sakin ol kardeş...
Selam lazista hemşehrim
bu konuda sana katılıyorum yıllardır ben bu yazılımları takip ediyorum bazıları sadece hazırdan yiyor malum benim gibiler fazla anlamıyor ama uzun süreli olunca farkı biliyor o yüzden emegine saygılar; gayretlerinin devamını dilerim ,şu 12 03 a5 lere kimse bakmıyor bunlara da bir baksan seviniriz.
Saygılar
İnadına TRABZONSPOR diyorum......................
benim sözüm son kullanıcılara değil bazı kendini bilmezler var iş yapmazlar yapılana muhalefet olsun diye yazarlar onlara...Alıntı:
evet trabzonlu olmamdan kaynaklanan biraz tez canlılık var çabuk tepki veriyorum ama test diyorum, hataları olacaktır diyorum ,olumsuz bi şey görünce insan üzülüyor.. ha bu demek değilki ne kardeşim hataları yazmayalımmı kesinlikle yazacaksın ona göre düzenlemeler yapılacak ama yazarken de karşı tarafın ruh halini göz önünde bulunduracaksın..
ben kendi açımdan söyleyeyim amatör ruhla bu işlere bakıyorum bunu kaybettiğimi hissediğim an zaten uğraşmam diğer arkadaşlarda öyle
hepinize hayırlı günler...
not:classiconun tr dili mutlaka olacak bunuda ileteyim..
ustalar emeğinize sağlık yazılımgüzel çalışıyor dilerimki hep böyle devam eder.kolay gelsin teşekkürler
:present:
[QUOTE=lazista;189606][B][I][COLOR="DarkRed"]
evet bu 12 03 a5 modül aktif bir şekilde algoyu yerleştirmek şu an için zor ama araştırıyoruz...
İspanyollar tarafından yapılan bir yazılım. Başka bir forumdan alıyorsunuz. Sonra yok algo yok edit. Yapılan bir şey yok. Yazılım ispanyol kaon team tarafından yapılmıştır. Yeni bir snopy vakası.
:46:
verilen yazılım gayet iyi çalışmaktadır.cihazım 12.01.a5.stream yazılımı yüklü idi.üzerine verilen yazılımı attım.herşey ok.emeği geçen herkese teşekkür ederim
[QUOTE=FYAVUZ1;189708]biz farklı bişey mi dedik sözlerinize ve kıyasladığınız kişilere dikkat edin git sana versin o zaman tr dili ispanyollar sinir bozmayın sabah sabah daha iyisini bilyorsan vereceksin çamurla bir yere varamazsın bende o söylediğin şahıslara benzemem istemiyorsan kullanma gelip buraya da ahkam kesme
Sn @FYAVUZ !Alıntı:
Kaon clasico menülü yazılımlar İspanyol team tarafından 0 ve C board verilmiştir.Kaon team arkadaşımız @lazista receiver lara göre H/W değerlerini ayırmıştır.Ayrıca bu yazılımlarda olmayan Türkçe menü seçeneği ile baraber 8 adet dil seçeneği de şu an yapılan test çalışmaları sonucunda, arkadaşlarım ellerinden geldiği kadarı ile yazılıma entegre etmeye çalışmaktadırlar.Siz üyelerimiz için bu şekilde emek verilip, çaba harcayarak çalışılıyorsa, bu tür çalışmaları karalamak yerine, Lütfen arkadaşlarımıza kuru bir teşekkürü çok görmeyiniz.Bu tarz davranışlarınızla bir şey kazanabilmek değil, bilhassa bir şeyler kaybedeceğiniz kesinlike unutmayınız.Sevgiler.
[quote=FYAVUZ1;189708] yahu sen nasıl bır zıhnıyetle düşünebilirsin adam kendısı demıyorkı ben yazılım ustasıyım. bütün kaon tabanlı cihazlrın yazılımlarını ben cıkarıyorum. bıraz düşünsene ben veremıyorsam bırılerı gelıpte burda yazılım verecektır. sen ver. okadar ukalaca yazmayı bırak işene gelmıyorsa kullanmıyorsan yazılımı sen de saygısızlık yapma!! haddinide aşma herkes işine baksın.:smiles22:
konu kapanmıştır!