D+ 00 updated - Polsat ok, Cabo ok, all ok eklendi
Printable View
D+ 00 updated - Polsat ok, Cabo ok, all ok eklendi
D+ Next *** Eklendi
D+ Update 12-08-2007
1. mesaj güncellendi all ok
Paylasimin icin tsk.ler ellerine saglik:wave:
1. mesaj güncellendi d+01 ok all ok
Sayın lazista acaba stream için d+auto çalışması var mı?
şuan için d+ au diye bir konu yok gündemde bu arada tvcabo ekli softcam eklendi...
d+00 all ok sofcam ve kke eklendi
teşekkürler eline saglık
d+01 eklendi....
D+ new 01 keys, Cabo 01 keys, JSTV güncel keyler ekli kke+ ve normal softcam dosyaları 1 nolu mesajda güncellendi...
D+ new next 00 keys, Polsat new 00 güncel keyler ekli kke+ ve normal softcam dosyaları 1 nolu mesajda güncellendi...
acaba showtime suanda acıkmı bu softcam la
üsta soft *** Veya KKE show tıme aç mak ıçn nardan bola belerız?????????
showtime
D+ new next 01 keyler ekli kke+ ve normal softcam dosyaları 1 nolu mesajda güncellendi...
Ellerinize Gönlünüze saglik.
D+ next 00 keys, Cabo new 00 keyler eklendi...
Teşekkürler
d+01 keys uptade all ok
kke dosyasında 186 stream amular için irdeto 2 keyde eklenmiştir diğer emu versiyonlarında bu keyler görünmez...
Arkadaşlar bende daha önce softcam yükleme programı vardı yanlışlıkla silinmiş forumda aradım bulamadım programı foruma gönderirseniz sevinirim teşekkürler
All Uptade D+ 00 Tv Cabo 01
All Uptade D+ 00 Tv Cabo 00(attack 2)
d+01 polsat 01 keys uptade
paylaşım için teşekkürler
D+ next new 00 keys
Dish network new 00 keys
Bell express new 01 keys
Dream tv 00 keys softcama eklendi...
d+01 all uptade
d+00 polsat 00 all uptade
nagravision(7101)
00 AC42EA60FCD9D384 Polsat (13.0E)
01 5C91DC92E63E9EA4 Polsat (13.0E)
şeklinde nagravision kısmına girin
sunny stream kaon next(kaon taban) gibi cihazlarda kumanda üzerinden sarı mavi yeşil menü ard arda tuşlanarak *** menüsüne girilir sağ sol hareket tuşlarıyla nagravision bendi üzerine gelinir aşağı yukarı hareket tuşlarını kullanarak 7101 satırı bulunur 00 ve 01 identleri üzerinde ok tuşunu basılır ve yukarıda verilen keyler gerekli identlere girilir menü tuşuna basarak kaydetip çıkılır
not:classico emu da *** girişi sarı +menüdür
tşk dostum
salut a tous es ce que se posible quel un peux me explique comment onts fais pour envoie le KKE vers mon sunny MERCI
bitte kann mir jemand helfen wie ich die KKE in meinen sunny schiken kann danke
d+ 01 all uptade...
bis keyleri birini girdimmi ötekini siliyor ne yapmam lazım stream yazılımı var softcam yoksa kke dosyasınımı atayım herikisinide denedim hata veriyor cevabınızı bekliyorum ilginize şimdiden tşk ler cihaz sunny 7010 dci 12 01 a5
yokmu cevap verecek üstat saygılar
Teşekkurler
d+00 all uptade...
TeşekkürlerAlıntı:
:wave:
d+00 next *** all ok
teşekkürler eline salık arkadaşım degişmiş bi bakarmısın?????
D+ new 01 keys eklendi.
Cabo new 01 keys eklendi.
Konudaki 1 nolu mesajda mevcut dosyalar güncellendi...
d+00 all ok
üstat kaon 19 07 2007 tarihli yazılım var softcam denediysem atamadım fail veriyor yardımcı olursanız iyi olur şimdiden tşk ler 12 01 a5
d+01 next *** all ok..
emeğinize sağlık saygılar
sayın üstadım fox tv'nin keyleri değiştimi hotbird 'teki
d+01 Polsat 01 all ok
arkadaşlar kke+ yükledim ama açmıyor. tekrar taratmamı yapmam lazım yoksa farklı bir işlemmi yapıyoruz.
2 dosya da tarafımdan denendi *** menüsüne reset atıp tekrar deneyin şuan açılabilen ne varsa açık polsat dahil...
:present:Alıntı:
çoksağol sizin gibi tecrubeli arkadaşlarda olmasa paso para basacaz üçkağıtçılara allahtan internet ve paylaşım var. kendi işimizi kendimiz görüyoruz.allah herkesten razı olsun.
bana şu konulardada yardım edermisin: bunlarda kanalların açılmasını etkiliyormuş doğrumu.
yerel zaman
yaz saati
zaman bölgesi-- nasıl olacak
d+00 next keys polsat 01 keys all ok
sağolun arkadaşlar keyler çok güzel çalışıyor.
teşekkürler saolsın saglıcakla
keyler hala aktif
saygılar
d+01 next keys all ok
kke dosyası için teşekkürler