sağol usta......inşallah problem çıkarmaz....ilgilendiğin için sağol....
goldmaster 7400 12.03.a5 sunny yazılım yüklü teşekkürler...
şu an karşımda modül tamamen söküldü cihazdan teşekkürler.
modül bir arızadan dolayı makinadan söküldü şu an sunny yazılımı yüklü 12.03.a5 hw li yazılım yüklü yani biraz olsun bu konularda bilgim var ama tam bilgi sahibi olan sizlerden yardım ala ala bizde birşeyler öğreneceğiz teşekkürler...
slm usta bu yazilimda motor özelliği varmi aceba
şimdi modül nası söküldü modül soketi hale üzerindemi çünkü siz in hwyi 1201a5 çevirmeniz için ilk önce modül kısmının boardla alakasını kesmeniniz lazım e hw niz 12 03 a5 olduğuna göre şu an modül kısmı hala boardla alakalı modül ipyali bölümündeki resimlere bir bakın orada modülden boarda bir soket gidecek hala board üzerinde mi bakın yazın sizi kökden 12 01 a5 geçirelimAlıntı:
cı bölümünün olmaması modül kullanamıyacağın manasına gelir classico yazılımında ama diğer işlevlerin hepsi aktiftir cı kullanacağını zaman streama dönebilirsinz
teşekkürler murat
12.01.a5 te yeni düzeni deneyen var mı?
modül yuvası arızalı idi bir tamirci arkadaş söküp makinadan çıkartıp bize verdi yani modül kart yuvası sökülü ayrıca bildiğimiz gibi cd rw gibi takılan bir sokette vardı üstünde yani anlatacağım o makinadan çıkartılmiş bir halde şu an makinanın üstünde modül yuvası yok hw si ise 12.03.a5 nasıl değiştireceğiz saygılar....
KSF-511_12.00.A5_ 030820c_no av test.zip fail hatası veriyor ?
makine hw 12,01,a5
beyler next 2005 dc 12 01 A5 yükledim no av yazısı cıkıyoo herşeyi yaptım olmadı ve daha sonra orjinal yazlımı yükleyip kuru kafa yı yüklücektim ve sonrada aut yazılımı ve orjinal kaon yazılımı yüklediğimde tam flasaha gecicekken fail veriyoo +++ şu test no avi yüklemeye calıştım onda da fail verityor bi bakarsanızz cok sevinicemm
Emeği geçen arkadaşlara teşekkür etmekten başka birşeyler de yapmak isterdim. Kolay gelsin arkadaşlar.
evet no signal vre your anten bağlantılarını kontrol edin sorun yok.Alıntı:
ben b yazlim dan sonra strem system yok ladem onda signal ver yor ama
KAON-TEAM TR_HW_16.00.A1_EMU 185_DİL TÜRÇE signal ver me yor
ne yapbam lazm:praying:
teşekkürler usta yazılımda emeği geçen herkezin parmaklarına sağlık
saygı ve hürmetlerimle @DrAgOn
sağol usta yazılım için
sağol
12.01.a5 stream yuklu bu yazılımı hangi kupla atacam tşk slm
Bende Goldmaster 7400 Cİm Var Buna Uygun Yazilim Varmi Ben Acemİyİm Ben De Kaon Tabanli Yazilim VarmiŞ Yarddiminiz İÇİn Şİmdİden TŞk Ler
arkadaşım Goldmaster 7400 CIM kaon tabanhlı yalnız bu cişhazlar 1 mb ve 2 mb olmak 2 çeşit. ayrıca bu cihazda sky modülü iptal etmen gerkebilir. daha net bilgi vermemiz içöin menü sistem ayarlarından cihaz bilgilerinin özellikle HV noyu yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
no a\v
üstat verdiğin test yazılımını bir türlü cihaz yükleyemedim fail hatası veriyo 219 yükledim attım yine aynı 12,01,a5 attığım zamanda no av hatasını veriyo bilgilerinize
Merhaba arkadaşlar,
bu programı (12.01.A5'e çevirilmiş) Sunny 1030 a yükledim. No A/V hatası alıyorum. 219 v4 'i de yükledim. Ama kanal ararken hiç bir kanal bulmuyor. Bunun nasil çözebiliriz?
Selamlar
marhaba:kaon200z icin yeni bir firm varmi?
Allah Allah ben bir sorunla karşılaşmadım.12.01 A5 e bende yükledim hemde stream üzerine kaymak gibi çalışıyor.tps ler bile hızlandı.anında şak diye şifreyi bulup açıyor.emeği geçen herkese teşekkürler.Ayrıca şahsım adına İRDETO 2 nin de emuya gelmesi ümidiyle herkese iyi akşamlar diliyorum....
YAzılım çöktü arkadaşlar....geçmiş olsun..:46: ..Stream sağlammıdır acaba???
allah allah...cihaza stream yazılım atmak için kurukafayı yükledim,çalışmaya başladı....bugün hakkaten anormallikler günü...tövbe tövbe
evet no signal vre your anten bağlantılarını kontrol edin sorun yok.ben b yazlim dan sonra strem system yok ladem onda signal ver yor ama KAON-TEAM TR_HW_16.00.A1_EMU 185_DİL TÜRÇE signal ver me yorne yapbam lazm
Anlatmak istediği şu;evet no sinyal hatası veriyor anten bağlantılarını kontrol ettim sorun yok.stream sistem yazılım yükledim onda sinyal var KAON-TEAM TR_HW_16.00.A1_EMU 185_DİL TÜRÇE yazılımlarında sinyal verme problemi var ne yapmam lazım diye soruyor...Alıntı:
Sn troy200489 2004 ve öncesinde çıkan normal boardlı cihazların boardlarındaki bazı farklılıklardan dolayı bu tür no sinyal hatasını veriyor.Arkadaşların çalışmaları devam ediyor umarım bu sorunu hallederler şu an için bekleyeceğiz.Kolay gelsin
slm arkadaşlar. 16.co.A1 calısıyomu acaba?
Yazilim İÇİn TeŞekkÜrler Yalniz Bu Yazilim 12.c1.a5 Versİyonlu Yazilimi Cİhazima Kup V3.0İle Atamadim Yardim Edersenİz Sevİnİrİm
ilk mesajdaki talimatları uygulayın sorun cıkmaması lazım
cihazında problem yaşayanlar stream yazılımına geri dönsünler tek tek her boardı deneme şansım yok gerginlik yaratmayada gerek yok sorunlarını paylaşan arkadaşlarımıda teşekkür ederim , bu arada cı blok ekleme işlemide rafa kaldırılmıştır yazılımlar üzerinde daha oynanmayacaktır saygılar
belki gelir bekleyin bakalım ispanyolların tr yi düşüneceğini mi zannediyosunuz adam lar dil bile eklememişler siz hala nerdesiniz
dil çok önemli değil ilk çıkan kutularda türkçemi vardısağlık çalışsın yeterli yaptıklarınıza saygı duyuyorum ama sizinde imkanlarınz sınırlı özellikl şifreleme sistemlerının anak kodları olmadan pek bişey yapılamaz zaten tps bir atak yapar veya çözulen nagra2lerde premiere gibi atak yaparsa sunny yazılım yapmazsa bu kutular biter zaten teknık olarak çihaz sınırlarını zorluyr irdeto 2ler falan gercekten zor en buyuk engel flash hafızası yetersız kalabılr
selam üstat yazılım güzel bizzat denedim ama tek bir sorun var cı'lı olan modellerde cihazın modül kısmı çalışmıyor yani modül girişi görülmüyor diger kısımları tamam çok güzel çalışyor
sayın lazista usta sizden rica ediyorum ne olursunuz bizleri yanlız burakmayın lazista ve f aslan sizde olmasanız kaon bortlar ölecek
hcakir siz rica etseniz lazista ustaya bizi burakmasa
arkadaŞlar Bende 16.c0.91 Hw Lİ Cİhaz Var Ama Buraya Baktim Buradakİ 16.c0.a1 Acaba Benİmkİne Olurmu
eyvallah SaĞolasin BİDE MULTİVİSİONLAR AÇIKMI BUNLA
ben şu anda deniyorum sonucu birazdan yazarım
daha önceden bende no/av hatası veriyordu
en allttaki test yazılımı yüklenmiyor FAİL yazıyor
ArkadaŞlar 12.c1.a5 Dede No Av Hatasi Verİo Ne Yapmam Lazim???
beyler biri bana yardım etsin 12.c1.a5 hw li cihazıma bu yazılımı yükledim cihazım
da no av yazıo kanalları bulmuo ve şimdi de hiçbir şekilde başka yazılım almıo yardım ederseniz sevinirim