Nice yıllara Supersatforum
Printable View
Nice yıllara Supersatforum
vBulletin Version 3.6.8 Hayırlı olsun :)
Bazı Daha önce yasadıgımız internet explorer daki hatalar düzeltildi (Ben kendim çözmüştüm bu olayı zaten) Kullanıcılara giden epostalar bazen gitmiyordu o gibi vs hatalar ve en önemlisi acıklar yok Lamerler dalmasın diye
Böyle güzide vede genç formumuzun 2 yaşını kutluyorum ve daha nice güzel yılara bir arada böyle güzelliklerlen vede sağlılan kutlamalar dileğiyle
nice yıllara ve paylaşımlara supersatforum:present:
daha nıce yıllara cıkmak nasıp olsun 2.yılın kutlu olsun SUPERSATFORUM.
Süpersatforum'un 2. yılında iyi yerlere geldiğine inanıyorum.İleriki senelerde hep birlikte 1 numara olacağız...
supersatforuma uzunyillar basarilar dilerim nice yillara
:clap2::emeği geçen herkese başarılar:clap2::
selam uzun yıllar birlikteliğinizin devamı dileği ile nice yıllara.Saygılarımla.
Mutlu yillar Supersatforum !!!!!!!!!!!!:45:
hizmette en iyi en hızlı iyiki varsın süpersatform nice uzun yıllara
supersatforuma emegi gecen her dosta tesekkürler ediyor ve nice yillara diyorum saygilar:45::45::45:
hep birlikte daha nice yıllara emeği geçenlere teşekkürler
zaman ne çabuk geçiyor bir bakmışız 10 cu yılı kutluyoruz :)
:clap2:: happy birthday to you
:clap2:: happy birthday to you
& Congratulations!
daha nice up uzun yıllara temennisiyle..... forumda görevli ve paylaşım yapan arkadaşlara kolaygelsin .
Tüm süpersatforum üyesi arkadaşlarla birlikte 2 yıllara değil daha uzun yıllara temennisiyle hayırlı olsun .
uzun yillar basarilar dilerim nice yillara SUPERSATFORUM...
nice yıllara süpersatforum ailesi ile beraber.
:present:Nice yıllara ,başarılar dileğimle tüm süpersatform ailesini kutluyormm!!!!!!!
Birlik beraberlik, en doğru bilgileri paylaşarak daha nice senelere..
Hep beraber Nice yıllara.
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
nice hepberaber dopdolu,seviyeli ve riyasız olarak sürdürmemiz nice mutlu yıllara arkadaşlar
yeni yılınızı kutlar ekranlarımızın kapanmamasın azederim bizlere yardımcı oluyorsunuz sizlere çok teşekür eder başarınızın devamını dilerim
hayırlı olsun.nice yıllara.
:clap2::
BaŞta Kurucu Admİnler Olaraktan TÜm Forumu Tebrİk Eder
Nİce Yillara Derİm
Serkan abi ben o günlerde hastalığımdan bilgisayarın başında bile olamıyordum. Kutlarım seni. Nice senelere..