genelde bütün müzikleri dinlerim. özellikle yabancı. ama bulgar pop folk müziğini daha çok dinliyorum.
Printable View
genelde bütün müzikleri dinlerim. özellikle yabancı. ama bulgar pop folk müziğini daha çok dinliyorum.
Ben Rock seçtim. Ama metal müziği dışında tutmak lazım. Rock ayrı Metal ayrı. Rock dinleyenlerin hepsi Metal dinliyecek diye bir kural yok ki :wave: Birde Rap dinlerim. Ama onu şıklarda göremedim ve tek seçimli olduğu için Rock diyorum.
bende türk halk müziği diyorum.selamlar
ülen 23000 tane üye,8000 küsur tane aktif üye var bu forumda...her anketin topunu toplasan 200 kişi oy veriyor...nasıl iştir bu arkadaş anlayamadım.....:yell::rant:
Sanat müziği ve pop seviyorum
kulağıma hoş gelen tüm müzikleri dinler ve severim
bir adam düşün istiklal marşının yazarı kim???? nereli???? hangi millettendir???? bilmiyor sonrada ben cok biliyorum ayagı kocum tosunum kahve edebiyatı bilmişlik taslıyor.fakat hoş görüyorum cünkü yaşın genc ögrenirsin vaktin var daha acele etme fatih sultan mehmet 12 yaşında tahta cıktı 21 yaşında istanbulu fetih etti.
arkadaslar ozgun muzık denen sey kafa dınleyıcıdır ınsanın ufkunu acandır ve duygulandırandır anlayanlar bızdendır:praying::45:
her tür müziği dillerim ama türk halk müziği diyorum
arkadaslar ben genelde arabesk dınlıyorum ama hosuma gıden muzıklerı de dınlıyorum
halk müziği halkımın öz müziği olduğu içim neşet ertaşları mahsuni şerifleri aşık veyselleri dinlerim
ohoooooooooo..bu ne yaw...topu topu 145 kişi ankete oy vermiş.....bari serkan yılmaz'a söyleyelim bi daha anket falan açmasın....gerek yok bu kadar düşük katılım için anket açmaya.....
türk halk müziği
türk sanat müziği
arabesk
Enstrümental Oyun Havaları,Esin ENGİN.
bir dinleyin bana hak vereçeksiniz.
[QUOTE=Hayro62;196401]
Benim babam turku dınlıo ama ben ROCK dinlerim:rockon::rockon::devilprv[QUOTE]
Arkadaşlar lütfen konuya ilgi alakayı gösterelim
pop müziği...
Tütk Halk Müziği,Arabesk,Oyun Havası,Pop
rap hayatınızdan cıkmasın
Anket Kapanmıştır.Oy veren arkadaşlarımıza teşekkurler