3 dakika uzatma
Printable View
3 dakika uzatma
son 2 dakika
maç bitti. FENERBAHÇE:1 İNTER:0
nihayet italyanlar boyun eydi bizlere
eyvallah .sen ve senin gibiler yazsınlar,yazsınlarki kanaryamızda destan yazarak cevep versin.türk milletine armağan olsun bu mübarek ayda ,aynı başarıların devamını diğer takımlarımızada allah nasib etsin
Helal Olsun Fenere
Fener super oynadı koskoca interin atagı yok
FenerBahçe İnteri Dağıttı Ülkemiz İçin Çok İYi Oldu.....
Kosovalı Abi İmza Süper Olmuş....
ülke poanımıza vede prestij olarakda baya önemliydi bu maç
tebrikler fener cok iyi oynadı
Valla helal olsun hiç tahmin edemiyeceğim kadar süper oynadılar.3 puan,milyon dolarlar,ülke puanı ve prestij tek kelime ile süper:clap2::
:45: işte gerçek fenerbahçe özlenen fenerbahce belkide fenerbahce tarihinin en iyi futbolunu oynadı buradan fb yi tebrik ederken yarınki karşılaşmalarda galatasaray ve kayseri erciyes e de başarılar diliyorum inşallah bütün türk takımları başarılı olur:present:
:D :D :yawn:
Gerçekten güzel oynadılar darısı diğer maçlara inşallah bu güzel oyunlarını sürdürür takım ülkemiz açısında önemli maçlar arkadaşlar seviyemizi bozmada nyazarsak çok iyi olur birbirimizi lütfen kırmayalım saygılar..
ne varsa fenerde var
interi cimlere gomduk..figonun ortalarina bakin birde alex in .alex daha etkili oynadi
o kapaklar hediyem olsun.zaten hemen almissiniz:45: :45: :45: :puah: :puah: :puah:
Valla fener iyi oynadı BJK lı olarak kardeş takımımızdan gurur duydum inşallah bu ilk ve son olmaz:present:
eğer fenerbahçe böyle oynamaya devam ederse avrupa fenerbahçeden çekinerek oynar derim
Helal olsun insallah boyle devam ederler............
Yuzumuz guldu avrupada.
Hepmize hayirli olsun.
Arkadaşlar Kimse Kimseyi Kandırmasın Yok Ülke Puanı Yükselsin Falan Ağzınız Başka Kalbiniz Başka Olmasın Mevlana Ne Demiş (Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol)
Teşekkürler Fenerbahçe Bize Bu Mutluluğu Yaşattığın İçin..Herkese Selamlar..
Beşiktaşlıyım ama helal olsun bileğinin hakkıyla aldı fener tebrik ediyorum.
spor bölümüne şöyle bir göz gezdirdim maç bitti fenerbahçe maçı 1 -0 bileyinin hakkıyla aldı şu 10 sıfır yazan malüb olur diyen arkadaşlar biz interi yenmedik sizleri yendik size geçmiş olsun inşaallah cim bom galip gelir biz sizin gibi deyiliz
evet o yazilari yazanlar kayip.fenerbahceden ders aldilar bence.erken konusmazlar .fenerbahceden hediye olsun sevinsinler turk takimi yendi diye:puah: :puah: :puah: :puah: .yok 0 10 yok 0 3 yok olusu yeter mis :puah: :puah: :puah: :common001: iyi oynadik
ŞAMPİYON FENERBAHÇE :rockon:
Tebrikler Fenerbahçe avrupa'da her zaman böyle oynasan keşke.İnşallah bu durum sabun köpüğü gibi olmaz.Bence Tabi sonuç almak önemli ama fenerbahçe dün güzel top oynadı.Bu bence daha önemli.Demek'ki Tuncaysız'da isterse bu takım top oynuyabiliyormuş.
burda bazı arkadaşlar yazmıştı interin olüsü bile feneri yener diye bende yeterki kendimize güvenelim türk takımları olarak yenemeyecegimiz takım yok demiştim gün gece gördük sahada olüler mücadele etmiyor anıl teri akıtanlar mücadele ediyor ve karşılıgınıda aldı interin teknik adamı bile yorumunda fenerbahce hak etti dedi buda bizim icimizdeki kendine güvenmeyen takımlarına güvenmeyen arkadaşlara iyi bir ornek oldu sanırım bugun fener yarın bjk sonra gs trabzon kayseri hic farketmez yeterki mücadele etsinler saldırsınlar bogsunlar sonuc bundan farklı olmayacaktır
fenerbahçenin ve diğer takımlarımızın avrupada başarılarının devamını bekliyoruz :45:
helal olsun fenere:clap2:: :present:
çok süper bir maç oldu .yalnız hakem için bunu konuşmak çok zor.herşeye karşı yürekleriyle oynadıkları için helal olsun doğrusu.hepsine çok çok teşekkür ederim.
Konuda bazı tartışmalar oldugu için kapanmıştır.