:praying: Bu bölümde var dostum Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bu yazılım la güncel keyle premier acıyormu astradaki nereye yazcaz onun *** lerini
tşk kosavalı
provider to inxtc in biss to 11400 goldmaster
Çok teşekkürler KOSOVALI kardeşim. ben olamadığım zamanlarda buraları idare ediyorsun. Sağolasın.
Saygılar.
kusura bakmayın indirme konusunda acemiyim acaba hangisini indirecem yardımcı olursanız minnattar olurum
Cimbomlu kardeşim, senin alıcı GM 11300 cı sanırım. alıcına uyan yazılımın üstüne gel parmak işareti çıkacaktır. O yazılımın üstüne tıkla. dosya çıkar. aç- kaydet bölümleri çıkacaktır. aç dersen dosyayı açarsın. İçinden yazılımı ve boot dosyasyasını masa üstüne alırsın. Eğer ilerde bana lazım olur dersen bilgisayarında istediğin bir yeri açılan penncerede bulup oraya kaydedersin. Kolay gelsin.
Saygılar.
paylaşım için teşeküler
elimde GM20300 CI cihazım var bilgisayarımda port çıkışı yok RS232 çevirici usb kablosu aldım.bilgisayarıma tanıttım fakat çihazı görmüyor yazılımı nasıl atabilirim yardımcı olursanız sevinirim burası belki bu konunun yeri değildir amma özür dilerim
arkadaşlar hepinize hayırlı seneler
13300 CI için aktif yazılım var mı arkadaşlar? Benim en son kullandığım Multileri açan vardı, üstünde 5 saniye beklediğimiz. Onlar öldükten sonra başka yazılım çıktı mı acaba?
arkadaslar merhaba 30300 sky cıhazı var arkadasımın ona yazılım attım macları syretsın dıye ama gene acmıyor neyı eksık yaptım 1 boot attım2 yazılım attım 3 tekrar boot atttım sonra softcam attım bır yerden keyler aktıf fılan edılmıyor demı
bu biss keylerı nasıl guncellıycez
1 ci mesajdaki ınxtc *** guncellendi talimata göre yaparsanız kanalı izlersiniz.İyi seyirler
goldmaster 9700cım var nasıl girerim
arkadaşlar gm 11400cım tps leri ful acıyor 4.5.06 yazılımı
teşekkürler ellerine sağlık
ilk on altı ne son on altı ne:clap2::
tşkler elinize sağlık ..
bu yazılım aciko yazılımı ile 30300sky hustler multiler sorunsuz açıyor arkadaşlar
Kardeş senin dediğin Aciko 5225 sky'ın 22.07.2006 tarihli yazımdır. Yazarken hangi yazılım olduğunuda yazarsanız yazılım yükleyecek olanlar acaba hangi yazılım diye araştırıp durmazlar. Daha önce bu konuda bilgi verilmişti forumda. Bilgilerinize.
Saygılar.
goldmaster 30300sky bu yazılımı atın sonra aciko 5225 yazılımını atın multi+ hustler sorunsuz çalışıyor
Murat Demir kardeşim, senin dediğin şekilde yazılım atarsa üyelerimiz değil kanal izlemek, alıcılarını çalıştıramazlar. Eğer alıcıları ACİKO'ya dönüştürecekseniz şu sıralamayı uygulamanız gerekir. BOOT + ACİKO YAZILIMI + BOOT şeklinde olmalıdır. Aynı şekilde tekrar eski alıcınıza dönmek isterkende aynı yolu izlemeniz gerekir. Bilgilerinize.
Saygılar.
emmi kardeş ben önce buradaki 05/04/2006 goldmaster 30300sky yazılımı attım multi açıldı ama hustler açmadı sonra 27/07/2006 acciko yazılımını attım multi ve hustler sorunsuz izliyorum bunu anlatmaya çalıştım
BOOT+05/04/2006 30300SKY YAZILMI+BOOT SONRA BOOT+ 27/07/2006 ACİKO 5225 YAZILIMI+BOOT şeklinde attım
saygılar
yardım :arkadaşlar ben afyon DİNAR dan katılıyorum bana bir mesaj geldi o konuda bilgi istiyorum.arkadaşlar tek çanak antenle 5 uyduyu seyrede bilirsiniz diye mesaj geldi . acaba burda ben seyrede bilirmiyim.kaçlık çanak anten kullanmam gerekiyor.
teşekkürler arkadaşlar
paylaşımıınız için teşekkürler
arkadaş sen bugün her yere girip paylaşım için teşekkür etmişsin biz sana teşekkür ederiz konularda ışıklar yanınca yenilik var sandık sayende ama maalesef teşekkürden başka bir şey yok olan konulardan başka ekstra yeni bir şey olunca teşekkür etsen daha iyi olmaz mı?? :49:
herkese neşeli günler
arkadaslar merhaba benım bır arkadasımın uydusu var 30300 dıye onun cıhazına bıss kanallarını acan yazılımı attım ama ntv hala acmıyor dığerlerını sıldım 3 tane vardı sonra ntvnınkınlerı gırdım ama hala acmıyor ne yapmam lazım yardım edermısınız tesekkurler....:clap2:: :clap2::
Kardeş, yapacağın tek şey, biss şifrebölümüne girip istediğin kanalın güncel biss şifrelerini birinci satıra yazarak onaylayıp çıkmandır. Zaten 11, 20 ve 30000 serilerine ilk satır çalışmaktadır. Güncel şifreleride biss şifrebölümünde bulabilirsin.
Saygılar.
teşekkürler yeni yazılımlar yeni çözebilir şifreler bekliyoruz.kolay gelsin.
Arkadaşlar bu seriye GM firması artık sanırım yazılım vermiyecek. Çünkü ürettiği seriyi 100 bine dayadı. Bunlara yazılım vermek ayrı bir sorun firma için tabi. Bende beklemekten yorulduğum için alıcımı değiştirdim. Uydudan günceliyor şimdilik.
Onun için kendimizi boşa yormayalım beklemekten. Ya alıcınızı değiştireceksiniz, ya da elinizdekiyle idare edeceksiniz.
Saygılar.
emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim.
ArdaŞlar Ben DÜn Goldmaster 30300 Sky Cİhazıma 22.12.2007 Yazılımını Attım Polsatları AÇmak İÇİm *** BÖlÜmÜne GİrdİĞİmde ıdent 7101 00-01 10-11 *** GİrİŞlerİnden 10 Ve 11 İÇİn Olanı Gİrdİm 00 Ve01 Olanına Dokunmadım Ancak Polsatları AÇamadım Acaba Yazılımdan Mı Kaynaklanıyor . LÜtfen Yardım.
sevgili üstadlar 30300 cı yazılımı yüklediğim taktirde ben thor uydusundaki digi tv paketini güncel *** girerek seyir edebilirmiyim kolay gelsin!!!
Kardeş sen sorunlu yazılımı yüklemişsin. O tarihli yazılım malesef nagra2 yi desteklemediği için açamıyorsun. Sen şimdi polsatları izlemek için 04.04.2006 tarihli yazılımı yüklemen gerekiyor. Şifreleride 10 ve 11. satırlara yaz izlersin. Kolay gelsin.:45:Alıntı:
k-huso kardeş bende thor uydusu olmadığı için sorunu malesef cevaplıyamıyacağım için üzgünüm. İstersen formu bir araştır. Thor uydusunda şifrelerle izlenen paketler hangi şifreleme sistemini kullanıyorlar, ona göre yazılım yüklemen gerekebilir. Biliyorsun 2006 Aralığından bu yana bu seriye yazılım verilmedi malesef. Aralık yazılımı Sirius uydusu için verilmişti ama sorunluydu bildiğim kadarıyla. Bilgilerinize.:49:
Saygılar.
k-huso kardeş bende thor uydusu olmadığı için sorunu malesef cevaplıyamıyacağım için üzgünüm. İstersen formu bir araştır. Thor uydusunda şifrelerle izlenen paketler hangi şifreleme sistemini kullanıyorlar, ona göre yazılım yüklemen gerekebilir. Biliyorsun 2006 Aralığından bu yana bu seriye yazılım verilmedi malesef. Aralık yazılımı Sirius uydusu için verilmişti ama sorunluydu bildiğim kadarıyla. Bilgilerinize.:49:
Saygılar.[/COLOR][/B][/QUOTE]
TEŞEKKÜRLER ÜSTADIM ANLAŞILAN BEN BU MAKİNEYİ ELDEN ÇIKARMAK :( BAŞKA ALTARNATFİM KALMADI KOLAY GELSİN !!!!!!!:present: :present: BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM....
arkadaşlar ntv spor ispanya lig maçlarındaki şifreyi çözebiliyormusunuz. bende goldmaster 11300cı var bu markadaki dijital kullanan arkadaşlar seyredebiliryormu acaba seyreden nasıl çözdü. yardımcı olursanız sizlere müteşekkür olurum. iyigünler
Menu 6382 yap.Acılana kod menusunden tv radio kısmına girerek Biss yerine gir ilk satıra ntv kodu girersen kanal acılır.Dikkat et diger biss kodlar varsa onlarıda sil.Alıntı:
Yazılım olarak 2006 nisanda cıkmış yazılımı kullan
Konu güncelliğini yitirdiğinden kapanmıştır.
Saygılar.