Bu yazılımda tpsler auto daha yeni cıktı arkadaşım kullanabilirsin sadece 1 arkadaşımız sorun yasadı onun dısında yasayan olmadı.Fix yazılım degildir.Original topfield yazılımıdır
kosovali kardes 19 .09 2007 yaziyorda ondan dedim acaba tarihmi yanlis demistim ondan sordum yani ok sagolasi o zaman tarih mi hatali caba sagolasin ellerin dert gormesin kardes sagolasin
tşkler :)
tesekkurler kosavali bizim yani benim fransada yasayanlarin sole bir sorunu var biz burada oro stari izleyebiliyoz ancak oro starda sampiyonlar ligi macini vermiyor bizde canal+ den bakacagiz eger tabiki ozamana kadar gitmesse bu yazilimlar cokmesse kardes birde bir sey soracam onceden yazilimin gunu dolmadan yenisi gelirdi ama 1 haftalikti simdi nekadar suruyor acaba kardes gitmesse bizde maclara bakabilecegiz canal + yok bunlarda dersen eskiden vardi neden se 4 tane + kanali ama frekansini unuttum tps yazilimlarini yukleyince onlarda aciliyordu ama frekanslarini unuttum neyse emegine saglik
Az önce x bir forumda yazılım verdim adamlar mesajımı editlemiş ilk biz verdik diye :) bakıyorum bakıyorum bu yazılımlar orada yok:) adamlara diyorum verdiginiz linkte yaızlım yok diye var diyorlar kimseye yardım etmeyecen zaten :)
emek dusmanlari bunlar emek dusmanlari
evet neyse desene biz gene sampiyonlar ligine gene bakamayacagiz ama eminim bir frekansi vardi ve tps acilinca od aciliyordu hatta ben bordeaux galatasaray macina gidemedim vede evde bakmistim neyse bu sefer bilet bulurum belki
teşekkürler:45:
emeğinize teşekkürler:wave:
Elinize sağlık.
tesekkürler arkadaslar.emeğinize sağlık.
gm 4150 juno cihazım var ama yukarıdaki yazılımı kabul etmiyor.TF-3300F-19-09-2007
attığım yazılım bu .yoksa yanlış yazılımmı atıyorum yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
daha once defalarca yukledim ama simdi yukleyemiyorum nedense kardes ler neden olabilir acaba yardim edebilecek varmi
evet kardes ama yukleme loaderine sag tikliyom uyumluluktan xp service pack 2 yok nedense ondan olabilirmi ama defalarca yukledim yukleye basar basmaz daha yukleme failede diyor neden olabilir acaba arkadaslar ben loaderi goldmasterin orjinal sitesinden indirdim acaba ondan olabilirmi kablonun baglanti semasi falan tamma yani ben daha once defalarca yukledim ama simdi bu xp kuruluydu eski pcm de gene aynisi kurulu ama pc yi degistirdim th hprnk midir nedir o da yok benim ana karttta ne yapacagimi bilemedim arkadaslar
Kosovalı arkadaş emeğine sağlık.
bendeki sorun kardes su hic bir hata almiyorum sorunum bu benim neden se pc ylen mi sorun var neylen bilmiyom ama yukleme ye basarer basmaz instal failed diyor yani hic bir gelisme yok senin anlayacagi n ne yapacagimida sasirdim aama ayni seylen defalarca yukledim yani pc ile receiver arasinda galiba baglati olùmuyor nedense yardim edebilecek olan yokmu arkadaslar
Topfield 3000 CIP PRO için yokmu bu yeni yazılımdan. Bekliyoruz arkadaşlar.
kares benim cihazin menusu ayni senin resimdeki koydugun gibi ve 581 len aciliyor ben yuklemeye basar basmaz daha instal failed diyor kardes benim port larda sorun olabilirmi yani com 1 veya 2 kapali olabilirmi acaba ben web isleri ile ugrasiyom ve cute ftp kullaniyom ve port21 len baglaniyom neden olabimlir acaba com lari nasil acik olup olmadigini anlariz nasil yapariz bu isi acaba kardes ler yardim edin
benim cihazada yüklerken sorun yaşıyorum. yazılımı gönderir göndermez kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor. gm 4150 fta j
yokmu derdime derman olcak birisi kardes ler neden bole oluyor
Receiver yazılım atarken tum com portların kapalı olmasına dikkat ediniz.Başka bir pc de deneyin yazılımı su anda 200 kişi indirmiş sorun osla yazarladır malesef sizin pc nizde veya cihazınızda teknik problem olabilir
portlar derken kardes bu comlar falan bunlari nasil yapacagiz nerelerden kapatacagiz kardes yardim etsen
ellerine saglik ok bakacagiz bakalim icabina bakacagiz
bu yazılımın diğer yazılımdan farkı nedir arkadaşlar? cihaz 9400 vcı
benim cihazımda 4150 J yazılımı nasıl yükleyecegiz normal loder lemi yoksa dönüsüm için baska loder var mı
evet ben yükleyemedim zaten 4150 fta j
Teşekkürler Kosavalı yükledim Tolfid menüsü hoş F1 çalışıyor
Teşekkürler çalışıyor. Yalnız bazı keyler srg, jstv, rai asia, africa, 2000 biss keyleri güncel değil. Ellerine sağlık herzaman yeni yazılım çıktığında topfild menülüyü de foruma koyarsanız memnun oluruz.
mrb g.m. sat 4450 cihazım var tek çanak turksat çoğu kanal sifreli neden böyle. belgesel kanalları hep kapalı ne yapabilirim kanallarım yazılımı falan yokmu bana yardımcı olurmusunuz lütfenn..
yazilim Atmaklada çözülmez Bu Durum.şifresiz Olanlari Seyredeceğiz
teşekkürler üstat ellerine sağlık
kardesler ben cihazima fabrika ayarlarini yukle diyom ama yuklemiyor nedense kannallari sifirliyor ama topfield menuyu sifirlamiyor ondan cihazima yukleyemiyom galiba birde bordeaux galattasaray macini hotbirtte veren kanal yokmu arkadaslar acaba sifresiz olarak veren kanal yokmu arkadaslar
Show Tv şifresiz Veriyor Arkadaşlar
ben fransada yasiyorum ve show turk vermiyor atv ded maci vermedi adiler mahvettile rbizi yokmu arkadaslar stada gidecem ben ama bilet yok kardesler yokmu sifresiz veren
Ellerinize sağlık...
teşekkürler
4150 j serileri hata veriyor
bu yazılımda irdeto2 varmıdır acaba? goldmaster 55000cı
gm 9400 v cı e3 hatası veriyor yardımcı olurmusunuz
süper bir forum,emegi gecen herkese tesekkürler...