Alıntı:
arkadşım yarıda kalınca cihazın önünde ne hatası çıkıyo. topfieldin orjinal emu yazılımı şu an yok. goldmasterle idare edeceksiniz.
Printable View
ÖNCELİKLE İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR
CİHAZ TF3000CI PRO
Sistem Bilgisi 281
Yükleyici Versionu : A3.81
Cihaz Vers: v.4.4.14
Uygulama Vers:S.JCI 3.58.64
Son Güncellme: 22 şubat 2006
şimdi buna uygun birçok yazılım buldum ama atıyorum E-06 hatası veriyor yanlış yazılım ysni başka deniyorum E-03 hatası alıyorum windows 98/me olan ayarınıda denedim olmadı son kez gm9400cı yazılımını atmaya çalıştım oda yarıya kadar geldi E-06 haatası verdi açıklarsanız sevinirim...vede gm9400cı ya nasıl çeviririm...
arkadaşım 9400 CI yazılımı atacaksın sakın 9400VCI deneme E-06 hatası alırsın. Yükleme programını açmadan maus ile üzerinde sağ tuş yap özelliklere gir özelliklreden uyumluluğa ve uyumluluk modunu win98/winme yap ve çık sonra yükleme programını aç com ayarlarına gir hızı enn yüksek oldun ve yüklemeyi tekrar dene yine E-03 hatası verişrse hızı bir kademe düşür.
Kardeş yukarda bu konuyu Volkan kardeşim Tİnkiye anlatmış onları takip edersen halledersin
hallettim arkadaşlar 27.03.2007 tarihli gm9400cı yazılımını yükledim ilginiz için teşekkürler.....
lütfenyardım topfıeld 59000 cı son d+keylerini giriyorum ama görüntü ve ses yok altyazıları okunuyor kanalların sorun nedir .....
Arkadaşlar aranızda yeniyim.Ben TF3000Fi yazılımı arıyorum.Ama duydugum bilgiler flash çıkarılıp öyle felan filan.Bunun kolaydan yazılımı yokmu veya dönüştürücüsü.
Arkadaşlar,
Elimde digimaster pvr 4800 uydu alıcı cihazım var bildiğiniz gibi bu cihazlarda kaydedici özellik mevcut ama emu yazılımı yok aceba bu cihazın pvr 4000 yada pvr 5000 e dönme şansı varmıdır. Pvr 4000 ve 5000 de zannederim emu yazılımı mevcut eğer olabilir ise cihaz özelliklerinden birşey kaybedermi yardımlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla
Is there any soft for TF 4100 FI with TPS auto?
topfield tf-3300f cihazım var bu cihazı versiyon attırarak goldmaster 4150 ye çevirdik . ama çok memnun değilim.en güncel en verimli bu cihazı nasıl kullanabilirim.yardımcı olur yol gösterirsen sevinirim.şimdiden teşekür ederim.
Serkan hocam elimde tf 3000cıpro cihazım var gm9400 cı yazılımı yükledim motorlu çanağım var çanağımı bu yazılımdan sonra kullanamıyorum ne yapmam lazım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Hata bendemi yoksa yazılımlamı ilgili selamlar
iyi akşamlar bende tp 3300f var bir türlü yazılım atamadım burdan indiriyorum olmuyor y6ardımcı olurmusunuz maçlar çıkmıyorda sağolun
bende 3300 f tp var atv maçları izleyermiyorum yazılımda olmuyor tşk
3300 f yazılımı varmı
bende de 5000fe resiveri var bir turlu cevirici yazilim bulamadim,anladigim fi fe gibi resiverler cevrilmiyor,en iyisi nasil var oylede kalsin bosuna yormuyun kendinizi,saygilar
arkadaşlar cihazım topfield 3000cıpro 9400cı dönüşümlü benim sorunum atv ve örneğin thor 12723/v/27500 - sırus 12111/v/27500 gibi frekanları sinyalleri almıyor.anten ayarlarım kablo, lnb ,dsq gibi malzemeleri değiştirdim.sonuç aynı yardımcı olursanız sevinirim.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Gold Master SAT-4450 cihazım var. Kumanda da uydudan *** güncelleme tuşu var. Güncelle diye komut veriyorum bir müddet sonra (fulll) diye bir ibare çıkıyor. Bir anlam veremiyorum güncellendimi güncellenmedimi (Klavuzunda internet üzerinden veye cihazdan cihaza program güncelleme diyor) diye.
- Bu cihazın uydudan güncellemesi varmı dır?
- Yok ise internet üzerinden nasıl program atılır.( resimli olarak anlatılırsa memnun olurum)
- Kumanda ile cihaz üzerinden *** girme varmıdır ? (7400 cım daki gibi)
- Alternatif yazılımlar nelerdir.
Özür, çok sual oldu ama bu cihazda yeniyim, tam bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.Tşk.ler, iyi günler.
arkadaşım aşağıdaki linkte guncel yazılım mevcuttur. bu cihazlarda uydudan guncelleme yoktur boşuna uğraşmayın. *** menusune girmek için menu-sistem ayarlırı uzerınde kumandadan 1-2-1 tuşlayın karşına bır menu gelcek burda edıt code bölumune girin zaten orda her şey açık ve net.Alıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşlar elimde topfield 4000fi makina var goldmaster dönüşümlü galiba emu yüklü benim sorunum ntv ve ntv kanallarını uydudan alamıyorum sinyali çok düşük geliyo hertürlü şeyi denedim fabrika ayarları uydu silip yeniden yükleme tüm tpleri silip yükleme ama sinyal çok düşük seyredemiyorum aynı çanağa başka receiver takınca alıyo ntv paketini anlamadım yardımlarınızı bekliyorum......
iyi Çalışmalar.
sayın arkadaşlar benim elimde topfield tf5200cı receiver var
yazılım versiyonu
---------------------
sistem bilgisi 581
yükleyici versiyon L1.12
cihaz versiyon v5.0.75
uygulama versiyon S-MSCI 5.05.59
son güncelleme NOV 29 2005
anladığım kadarıyla cihaz goldmaster GM9400CI-581 olmuş...
yazıyor sorum şu......... ben bu cihaza cw versiyonu olmasını istiyom ne yapmam lazım
veya buna softcam atılırmı? teşekkürler
Arkadaşlar topfıeld 3000cı pro cihazımı goldmaster 9400 cı ya dönüştürdüm bu cihazımla NTV ve İDMAN tv yi izleme şansımız varmı selamlar.
E-06 hatası verıyor ekranda yazlılım atamıyoırum
TOPFİELD TF 59000 CI model cihazıma TÜRKSAT 4a kanalları için frekansları girdim arama yaptırdım ama olması gereken bir çok kanal gelmedi. yardım lütfen