Resmen penaltıydı ya
Printable View
Resmen penaltıydı ya
bu dakikalarda iyi direniyor fenerimiz inşallah böyle bitter
Berabere bitmesiniede razıyız yeterki bitsin gol yemeden
eyvah köşe vurusu:(
Helal volkana be
:present: bravo bravo fener tebrikler fener:present: :present:
Berabere bitti :)
berabere bitti maç
fener maçı 0-0 bitti.
serkan hoca yap bakim bir yorum:smiles24: nerelerdesin takımı nasıl buldun
dostum
iyi be bitti.güzel oynadık.biraz daha dikkat etsek kazanabilirdik.
bence iyiydi birde kazansaydık hakemin tek hatası bana göre
kırmızı kart
saygılar
Takım iyiydi devid saolsun bu gece varlık gösteremedi. Ayrıca kolin kazım takıma uyum saglayamıyor hızlı degil sanki tedirgin tavrı var ayrıca edu ve lugonaya top gelince korkuyorum ne yalan söyleyeyim Birde semih bu akşam kezmanı aratmadı yani gol kaçırmada
semih bu akşam futbolula bence çok iyiydi.yakında gollere başlar
edu ve logano konusunda seninle beraberim gerçektendeAlıntı:
ayaklarına top geldimi gözlerimi kapatıyorum
birde heran panaltı yaptıracaklar gibi futbol tarzları var
ama ne desek boş hoca onlardan cezalı veya sakat olmadılarmı
ziko bey oynatıyor bunları yani anlayacağın sineye çekeceğiz
bu kazmaları:wave:
Deplasmandan alınan her pu an iyidir bu puan özellikle sizinle gruptan çıkmak isteyen takımsa çok daha iyiydir, bence bu akşam fener bahçe 1 puan ile uefa kupasını garantilemiştir. umarım gruptan çıkar, başarılar diliyorum. :45:
1 Puan O Paundan Daha Iyidir.1-2 Yavaş Yavaş Belli Olmaya Başladi
arkadaslar ben takim tutmuyorum.loto 14 lu oynadim.
ne fenere nede" besiktasa verdim.lotom 12 de kaldi.verseydim tutururdum.
ama olsun iki takimida cani gunulden tebrik ederim.
Fenerbahçe'de, sağ dizinden sakatlanan Tümer'in, yarınki PSV Eindhoven maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Sarı-lacivertli futbolcunun, antrenmanda bir ikili mücadele sırasında sağ dizine aldığı darbeyle sakatlandığı ve dizinde şişlik oluştuğu bildirildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, Tümer'in, sakatlığı nedeniyle Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki PSV Eindhoven karşılaşmasında forma giyemeyeceği bildirildi.
Kulüp doktoru Piyer Arzuman, Tümer'in tedavisine başladıklarını ifade etti.
uffffffff tumer nezaman hazir olduki.yoklugu ile varligi bir
bende öle
elimizden geleni yapsak yeter bizim ama oynayacak topcular yok hayırlısı olsun paylaşım için sağol ellerine kollarına sağlık
turk takimlari alsinda kim alirsa alsin
Temsilcimiz Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki 4. maçında Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile karşı karşıya geliyor.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak maçı Lüksemburglu hakem Alain Hamer yönetecek. Genel olarak son 16 resmi maçta, Avrupa arenasında da son 8 maçında yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacivertli ekip, önemli sınavından da başarılı bir sonuçla ayrılmak istiyor. (G) Grubu'nda 6 puanlı lider FC Inter'in ardından 5 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe, grubun ilk maçında İtalyan rakibi karşısında olduğu gibi, kendi sahasındaki mücadelede seyircisi önünde kazanmak amacında.
Konular Birleştirilmiştir!!!
HAMER DİKKAT
Fenerbahçe, Alain Hamer'in düdük çaldığı iki maçta 1 yenilgi, 1 beraberlik aldı. Sarı - lacivertli takım, 2001-02 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Bayer Leverkusen'e Almanya'da 2-1 yenilirken, Hamer, 33. dakikada sarı kart gösterdiği Samuel Johnson'u 4 dakika sonra ikinci sarıdan kırmızıyla oyun dışı bırakmıştı. Fenerbahçe, Hamer'in yönettiği ikinci maçta 2005-06'da Şampiyonlar Ligi'nde evinde Schalke ile 3-3 berabere kaldı. 42 yaşındaki Alain Hamer bu karşılaşmada ise Alex'i 87. dakikada ikinci sarıdan kırmızıyla saha dışına yolladı.
akşamki maçta fenerbahçeye başarılar dilerim
kolay maç olmayacak umarım beşiktaş hezimetini biraz olsun unuttururlar
geçmiş maça yazmışız yav
sonuna kadar fener her şeyye rağmen fener maçı 3- 0 alacakkk
F.BAHÇE KADIKÖY'DE HİÇ KAYBETMEDİ
Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda Kadıköy'de PSV Eindhoven ile karşılaşacak Fenerbahçe, Hollandalı rakibine karşı sahasında hiç kaybetmedi. Rakibi karşısında Avrupa kupalarında deplasmanda puan alan tek Türk takımı olan Fenerbahçe, Kadıköy'deki 2 maçı da kazanmasını bildi. Fenerbahçe, PSV Eindhoven ile yaptığı 5 karşılaşmada 2'şer galibiyet ve yenilgi alırken, 1 maçta da berabere kaldı. Türk futbol takımları, PSV Eindhoven ile Avrupa kupalarında yaptıkları toplam 13 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik, 7 de yenilgi aldı
MUHTEMEL 11 LER
.FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan
Yasin
Edu
Roberto Carlos
Kazım
Deniz
Aurelio
Vederson
Alex
Semih
PSV EİNDHOVEN:
Gomes
Kromkamp
Salcido
Simons
Marcellis
Alcides
Bakkal
Koevermans
Mendez
Farfan
Lazovic
yeni konu var oradan devam ediniz yorumlarınıza
konuyu kapatım bugünkü maç konusundan devam
FB-PSV maçları ile ilgili konular birleştirilmiştir
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
TURUN ANAHTARI KADIKÖY'DE!
Avrupa'da başarı hedefine adım adım ilerleyen F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'ndeki 4. sınavında PSV'yi ağırlıyor! 16 maçtır yenilmeyen sarı lacivertli ekip, Kadıköy'de taraftarı önünde 3 puan alması durumunda Devler Ligi'nde ikinci tur kapısını aralayacak! Dev maç 21.45'de başlıyor..
FENERBAHÇE - PSV EINDHOVEN
STAT
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
SAAT
21.45
YAYIN
Star Tv - Ajansspor.com
HAKEM
Alain Hamer (Lüksemburg)
YARDIMCILAR VE 4.HAKEM
Francis Crelo - Christian Holtgen
Luc Wilmes
HAVA DURUMU
9 derece, parçalı bulutlu
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan - Yasin - Edu - Roberto Carlos-
Kazım - Deniz - Aurelio - Vederson
Alex
Semih
PSV EINDHOVEN
Gomes
Kromkamp - Marcellis - Salcido - Zonneveld
Mendez - Bakkal -Simons - Perez
Farfan - Lazovic
Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki 4. maçında İstanbul'da PSV Eindhoven ile yapacağı karşılaşmada 3 puanı hedefliyor.
Genel olarak son 16 resmi maçta, Avrupa arenasında da son 8 maçında yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacivertli ekip, bu önemli sınavından da başarılı bir sonuçla ayrılmak istiyor.
G Grubu'nda 6 puanlı lider FC Inter'in ardından 5 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe, grubun ilk maçında İtalyan rakibi karşısında olduğu gibi, kendi sahasındaki mücadelede seyircisi önünde kazanmak amacında.
-FENERBAHÇE'DE 2, PSV'DE 1 OYUNCU CEZALI-
Zorlu maçta, Fenerbahçe'de 2, PSV Eindhoven da ise 1 oyuncu cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de, Hollanda ekibiyle 23 Ekimde deplasmanda yapılan maçta kırmızı kart gören Deivid ve bu maçtaki sarı kartıyla toplamda 3. karta ulaşan Lugano, takımını yalnız bırakacak.
PSV Eindhoven takımında ise 23 Ekim'deki maçta Fenerbahçeli futbolcu Semih'e tükürdüğü için UEFA'nın 4 maç ceza verdiği Addo, yer almayacak.
Hollanda ekibinde 2 sarı kartı bulunan Lazovic ise ceza sınırında. Golcü yıldız bu maçta maçta bir sarı kart daha görmesi durumunda takımının 27 Kasımda CSKA Moskova ile yapacağı maçta cezalı duruma düşecek.
-MAÇA İLGİ BÜYÜK-
Avrupa kupalarında başarılı bir sezon geçiren Fenerbahçe'nin, PSV Eindhoven ile yapacağı karşılaşmaya taraftarları büyük ilgi gösteriyor.
Karşılaşmanın Biletix firmasından satılan biletlerinden sadece Fenerium alt tribünün bazı bloklarında satış devam ederken, maçta stadın tamamen dolması bekleniyor.
ben en az 2 tane gol atacağımızı tahmin ediyorum eğer golyemezsek
inşallah fener yüzümüzü güldürür...dün akşam sinirimden resmen uyku uyuyamadım...
valla g.saray için kolay gibi gözükse de maç g.sarayın içi çok karışık...kalli hasan şaş gibi bir hücumcudan sağ bek yaratmaya kalkıyor ve takım içinde pek dışarı yansımasada kalliye karşı bi isyan var...inşallah bu sorunları arkada bırakıp yarınki maçta kendilerine ve büyüklüklerine yakışan bi netice alırlar...
vallahi yenilmesinde başka birşey düşünmüyorum.umarım galip gelir
Bence fener Alır 2-0
umarım bu macı alıp gurubtan cıkmayı garantileriz ve ben alacagımıza inanıyorum canı gönülden hayırlısı
canı gönülden başarılar fenerbahçeye
Maça Fenerbahçemizin vuruşuyla başlandı...
hadi bismillah...sonu hayır olur inşallah...
F.Bahçemizin biraz daha hırslı oynaması lazım.dk12
maça sanki kötü bir kadroylan başladık
gökhan çok iyi futbol oynuyor nazar değmesin
gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
GGGGGGGGOOOOOOOOLLLLLLLLLL
fener1 psv 0
çarşıdan baya sesler çıkıyor tahmin ettim goooooooooooooooool:wave:
Goooool Gooooool Kazım'ın vuruşu Marcellis'ten ağlarla buluşuyor...
F.Bahçemizin sağ kanattan geliştirdiği atakta Kazım'ın ortası Marcellis'e çarptı ve ağlarla buluştu