CABBARİ kardeş 25. cüz ben alayım
CABBARİ kardeş 25. cüz ben alayım
cabbari kardeş 26. cüz içinde talip buldum. verilmediyse onuda bana yaz
ağa bak sen istedin oluyo bu iş Allah'ın izniyle.....Allah kabul etsin şimdiden...hoş bi katkımız olamadı ama inanın bu çok zarif düşüncenizi gerçekleştirebilmeniz beni de sizin kadar mutlu etti.....
kardeş 27. cüzüde yaz bana
inşaallah cok hatim yapılır şehitlerimize
Şehitlerimize ve operasyona katılan tüm askerlerimize oturduğumuz yerden en güzel destek Onlara dua etmek olacaktır..Allah herzaman yanlarında ve yardımcısı olsun..
cabbari kardeş bilsem bende okurdum malesef bilmiyorum ALLAH okuyanlardan razı olsun
Allah kabul etsin
Arkadaşlar bu dayanışmanız çok güzel beni foruma bağlayanda işte bu dayanışmanız
Allah selamet versin.
cabbari kardeş 28. cüz ü bana yaz Allah tüm şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin inşallah
ayrıca elemtere suresini çok okuyalım bu oyunu oynayanları Allah a havale edelim oyunları başlarına geçer inşallah sn şamil tayyar ın bu günkü star gazetesindeki yazısını okuyun
Allah a emanet olun
hepinizden allah razı olsun.bir kere daha anladımki yaratılmış olarak çok şeyim ama eksiğime bakınca bir hiçim.anlıyorumki günlük meşgalelerimizde dil kursu ,öys kursu,b.sayar kursu mesleki kurslar vs vs vs... hepsine vakit ,para bulabiliyoruz ama bize asıl lazım olan yüce ALLAH'ın mucizesi kitabımızı öğrenme ve anlamaya vakit bulamıyoruz.sonrada din tacirlerini eleştiriyoruz,kanıyoruz hatta inanıyoruz.yaptığınız hayırada allah razı olsun,bana bunu düşünme zemini oluşturduğunuz içinde allah razı olsun.saygılar
Arkadaşlar bende 2 cüz almak istiyorum.
Belki zamansız yazdım halen cevap alamadım uygunsa 29ve 30 alınmadıysa ben almak istiyorum. Saygılar.
Allah kabul etsin.okumasını bilsem bende okumak isterdim
sağolun ALLAH hepinizin duasını kabul etsin şehitlere rahmet kalanlara sabır keşke kuranıkerimi bilsem bildiğim kadar dua ile zaten devamlı şehitlerimizin ruhlarına fatiha okuyorum yazmamın sebebide konuya duyarlık ve sizin gibi değerli insanlara destek içindir içimden göz yaşı değil artık kan akıyor yazık bu cennet VATANIMIZA VE İNSANLARIMIZA yapılanlar hepinize saygılar
Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:
toplu halde cabbari usta bakar ve yazar sabah sanırım :45: :45: :45:
valla üstadlar keşke okumayı bilseydim üzgünüm:(
ama dualarımı eksik etmiyorum:praying:
hepinizden Allah razı olsun,Allah kabul etsin
cabbari kardeş eğer mümkünse 30. cüzü ben alayım alksoft kardeş tabi seninde müsadenle.
Kalan cüz varsa Ben de almak isterim. Şehitlerimize Allah rahmat eylesin, mekanları cennet olsun.
Arkadaşlar tabiki hep beraberiz, içimiz sızlıyor ,şehitlerimize allahtan rahmet vatanımız sağolsun diliyoruz. Eğer okuyabileceğimiz cüzler varise okuruz okuyamadım diye üzülmeyin ellerimizi semaya açar bildiğin duayı oku bilemiyorsan bu forumda dua bölümlerinden bak oku ve önce peygamberimizin ve sonrada şehitlerimizin ruhuna fatiha okuyalım allah kabul etsin forum yöneticilerininde bu konuya duyarlılık gösterdiği ve bütün arkadaşların anında okuyacağı cüzleri paylaşımda göterdiği gayret ve duyarlılık beni duygulandırdı hepinizden Allah razı olsun diyor saygılar sunuyorum.
Allahim Hepinizden Razi Olsun..
Her Türlü Herzeliği ögrendim Ama Kuran Okumamin Olmadigini Bu Kadar Net
öğrettiğiniz Için Hepinize Teşekkür Ediyorum..
Cüz Okuyandanda Vesile Olandanda Allahim Razi Olsun
Gerçekten bilmiyorum bilsem elimden geleni yapardım ama ruhlarına daima fatiha göndereceğim.
Hergün Dualarımı Onlardan Esirgemiyorum YÜCE ALLAH tan rahmet eylesin toprakları bol olsun şehitlerimizin
Allah okuyandan ve vesile olan dan Razı olsun.Dualarımız şehitlerimize
dualarımız mehmetçiklerimizle allah yar ve yardımcıları olsun boyle bir konuyu baslattıgınız için emegi gecen herkese tesekkürler allah kabul eylesin
ALLAH kabul etsin 25-cüz
ben bilmiyorum ama okuyacaklar saglıcakla
saygılar
allah kabul etsin
iki cüz bana ait...tabi
hanım okur
Selamun Aleyküm.
Cabbari Kardeşim banada 26.27.28ci Cüz'leri yaz.Hangi Tarihe tamamlanacaksa bildirin ki o tarihe yetiştirelim.Kendiminde hatmi olduğundan diğer 29ve 30cu Cüzleride okumak isterdim.Eğer tarih ileri bir tarih olursa hepsini okuya bilirim.Selametle.
Sevgi ve Saygılarımla
Kemal Aydınoğlu
arkadaşlar cabbari kardeş güncelleyemedi herhalde işi vardı. lütfen sayfaları gezin dün cüz tamamlandı alınan son cüzleri tekrar istemeyin sizede gerekirse ikinci bir hatim için cüz verilsin.
Allah sizlerden razı olsun
Arkadaşlar Cabbari şuan şehir dışında gelince cüzları isteyen herkeze verecektir..
Allah sizden razı olsun.
çok güzel allah kabul etsin
allah sizden razı olsun
yüreğinize sağlık allah razı olsun tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun
arkadaşlar özür diliyorum şehir dışındaydım acilk gitmem gerekmişti daha yeni geldim
ilk mesajı güncelledim ilk kampanya dolmuştur 2. sini açtık ALLAH kabul etsin haftaya cumaya kadar ilk hatimi okuyalım ve o gün hatmini yapalım inşallah
selametle
bi cüz de ben alayım cabbari kardeş
bilsem kesin okurdum ama bilmiyorum ama dualarımız onlarla inşallah
allah kabul etsin şehitlerimize nur içinde yatsınlar
evet arkadaşlar 2. hatim kampanyasınında 3/1 dolmuştur varsa başka almak isteyenler yazalım
selametle
bircuzde benden
ustam ilk mesajı (-1) yapsanız,her sayfada ilk mesaj görünse daha iyi olmazmı...selamlar...
Bir cüzde biz aldık listeye ekledim Allah kabul etsin:praying:
cabbari
Allah hepinizden razı olsun
allah kabul etsin.
Amin arkadaşlar ALLAH cümlemizinkini kabul etsin
28.cüz tamam bilginiz olsun 2. hatim için sıradaki cüzü bana yazabilirsiniz Allah kabul etsin
ekledim arkadaşalr ALLAH kabul etsin
selametle
2. kampanyada dolmuş bir hayli ha gayret
19. cüzüde ben almak istiyorum izninizle allah kabul etsin...
cabbari kardeş 2 cüzde annem istiyor bilgine