senin bu cevabın kime ve ne anlama geliyor
Printable View
Arkadaşlar idam cezası olmalı... Oyum evet.
bencede olmalı yapanın yanına kar kalmamalı.başta öcalan tabiki.
yok artık idammış. oldu olacak kurşuna dizme gibi bir şeyde yapalım :) bence bunlar insanlığa aykırı artı hem böle yaptıkça insanları bu eziyetten kurtarmış oluruz.bence yıllarca hapishanelerde süründürmek lazım ki akılları başlarıan gelsin.
mesajlarınızdaki kelimelere dikkat ediniz küfür yasaktır
bence idam cezası bu lanet insanlara az bile. hergün bir parçasını kesmez pıçakla kesecen yavaş yavaş. ancak bu zalimlere bu ceza haktır. saygılar.
Türkiyede idam cezası tekrar olmalı. İlk idim edilecek kişi de apo olmalı. Artık yeter beslediğimiz.
Sınırlı ölçüde idam cezası olmalı,kendi kararlarımızı kendimiz vermeli.Dış güçler yönlendirmemeli veya dış güçlerin etkisinde kalmamalıyız.Allah tüm vatanseverlerini ve t.c"ni korusun.Apo denilen köpekte roj tv nin şahsa tabiri kürtlerin önderi diye söz ediliyor.Yanlış anlaşılmasın lafım tüm kürtlere değil kürt ayrıdır pkk ayrıdır...
Apo ile başladığım cümleyi farklı yola giriş yaparak başka adrese götürmüşüm.Apo denilen köpek ve yandaşları ayriyeten barzani ve talabani de asılsın...
evet olmalı
Olmali
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Bölünmez bütünlüğünü tehdit eden ve bölücü unsurlarla bu bölücü unsurlara bilerek ve hatta bilmiyormuş gibi görünerek bile yardım ve yataklık eden, siyasi askeri ekonomik ve birebir destek veren veya verilmesine müsamma gösterenler her ne şekilde olursa olsun suçun işleniş şekli ve büyüklüğüne göre zengin fakir aşiret üyesi olmasına asla bakılmadan en ağır ceza olan idam yada vatandaşlıktan çıkarılıp ve hatta sürgüne gönderilip adaletin tecelli etmesi Türkiye cumhuriyetin birinci ilkesi olmak zorundadır. Bu sebebten idam haricinde Vatandaşlıktan çıkarılmasıda Anayasamızda yer alıp özellikle terör suçlularında tam olarak korkusuzca Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devletine yakışır bir biçimde uygulanmalıdır.
Atatürkün Gençliğe hitabesinde yer alan Sözlerdende Atamızında izinden giden bir toplum olabilmek adına bu uygulanmazsa Gaflet Dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunan ve içten bizi saran mikroplarla başedebilmenin en etkili yolu budur. Kuran-ı Kerime de dayandırdığımızda da can alan ve veren Yüce Rabbim (c.c) 'dir. Ama bu gibi suçlarda hak olduğu beyan edilmektedir. Her şey idam değildir ama bu şekilde bir yasa çıkarsa Türkiyenin içine düştüğü bu tuzakların önüne geçildiği gibi Kardeşi kardeşe kırdıran dış odaklı zihniyetlerede en ağır Cevap verilir.
Sonuç olarak ; ABD gibi bir devlet süper güçse ve idam uyguluyorsa, ayrıca inancını çekinmeden Parasının altı'nada BİZ ALLAHA İNANIRIZ yazıyorsa ve tüm bunların sonucunda İç huzuru bizim gibi 99 etnik kökenle değil belki 199 etnik kökenle sağlıyorsa BENİM ASİL DEVLETİMİN VE İNSANLARININ BÖYLE BİR YASAYI BEKLEMESİ ŞARTTIR. İnsanlık sadece insan olana yapılır.
Saygılarımla
Mutlaka idam cezası olmalı
Ben olmamasindan yanayim arkadaslar. Nedeni sudur. Teror sucu cok agirdir cezasi omur boyu hucre hapsi. Bu suclardan yargilanipta omur boyu ceza cekmesi onun her gun olmesi demektir. Idam ettiginiz zaman bir kere olur ve kurtulur. Ancak bu gibi mahkumlara insan haklari uygulanmamali . Arti her seyden mahkum birakilmali. Apo gibi mahkumlar hapis cezasi degil de sanki Imrali Palasta tatil yaptirilmasina karsiyim. Allahin verdigi cani ancak allah alir diye dusunuyorum bu yuzdendirki idama karsiyim. Hepinizi sevgiyle kucakliyorum.
bu Güzel Yurdun Topragi Kolay Kazalinmamiştir Arkadaşlar Kana Kan Dişe Dişle Alinmiştir Bu Vatana Ihanet Edenlerinde Sonu ölümdür... (idam Karari Tekrar Olmalidir)
Bölücülük suçu işleyen, vatan hainlerinin asılması taraftarıyım. Kanı beşpara etmez yaratıkları (insanları demeye dilim varmıyor) devlet eli ile krallar gibi besliyoruz. Milletin gözü önünde sallandıracaksın ki ibret olsun.
Yurdumuzda O Kadar çok Vatan Haini Varki Iyi Bir Temizlik Yapmak Ve Hatta Istiklal Mahkemelerini Acilen Kurmak Gerekir.......
mutlaka olmalı yoksa suç oranı gittikçe artar Ülkemiz yaşanmaz bir hal alır.
tabiki olmalı gerçek suçlular cezasını mutlak görmeli eskiden insanlar asılınca bir müddet asılı kalır göğsüne sucu yazılırmış insanlar bakarlar ibret alırlarmış bunlar bize çok gaddarlık gibi geliyor amma gerçek suçlu ise neyapalım adaletin kestiği parmak acımaz derler doğruda söylerler
vatana ihanet eden suçlular caniler rahat rahat konuşuyorlar birde elbebek gülbebek besliyoruz analarımızın acısı bin kat daha artıyor.
aslında idama karşıyım cezalıları zonguldakda yerin 300 metre altında kömür işinde caşıltırcan memlekete faydası olur giruzu patlaması olursa sorun olmaz zaten yanlışmı düşünüyom acaba
türkiye cumhuriyetine zarar veren teröristleri idam etmek lazım
kesinlikle olmalı.
bencede idam cezası olmalı ki korksunlar bişeyleri yaparken
sonuna kadar idamin tekrar getirilmesinden yanayim
Sınırlarını belirlemek şartıyla İDAM cezasına evet.Sınırlar derken özellikle terör suçu BÖLÜCÜ başı denen o adam imralıda keyif sürüyor.Onun için İDAMA EVETTTTTTTTT
Vatan hayinleri icin kesinlikle caniyce planlanan öldürme olayları icinde olmalı.Hırsızlık ve aileye yönelen hareketlerde malını ve ailesini koruyana hapis bile olmamalı.
olmalı olmadan sonuç elde edilemiyor.
idam cezası olmalı başta insan hakları denilen bu kuruluş varya onun kökü idam edilmeli bir köpek geberince sokaklara dökülürler hemen nedense bir şehitimiz olduğunda bu insan hakları denilen kuruluşun nedense sesi soluğu çıkmıyor... hani insan hakkı şehidimizin hakkı yokmu...
bu ülkede böyle yönetimler olduğu sürece biz sadece abd'ye ab'ye peşkeş çekeriz...
bencede ülkemize el uzatan dil uzatan ülkemizi bölmeye çalışan evlatlarımızı şehit düşüren kim ve ne olursa olsun idam edilmeli .
bence de olsun. olsun ki insanlar suç işlemekten kaçınsın. özellikle bu teröristleri asacaksın hatta işi asmaya kadar getirmeyip yakaladığın yerde canını alıp yedi cihana göstereceksin. biz ne yapıyoruz yakalayıp içeri atıyoruz besliyoruz üstüne bide af çıkartıyoruz oh. acımak yok.
evet olmalıdır
Bence de olmalı suçu kesinleşmiş, cana veya canlara kıymış vb. hainlerin nefes almalarını engellemek gerek. bu anketi düşünenelerden Allah (C.C.) razı olsun.
türklüyü bilmeyen türk kanı taşımayan müslüman olmayanlar suçunun cezasını bilmeli idam edilmeli...
Evet, olmalı. Aslını inkar eden haramzadedir.
Cezası gerekene gerektiği şekilde cezası verilmeli diyorum. Ceza evinde beslediklerimizden bu zamana kadar ne gördük. Hırsızı saldık onbeş günde geri geldi teröristi saldık iki gün sonra dağda elinde silah karşımıza çıktı. Bizde bir söz vardır Besle Kargayı oysun gözünü diye. Saygılar...
oyumu idam cezasının tekrar konmasını ve göstermelik değil uygulanması yönündedir
geçmişte olduğu gibi uygulanmadıktan sonra ne işe yarar
Sadece Türkiyede değil Dünyada da olmalı idam cezası
bencede kesinlikle olmalı. yorumlarda gelen olarak imralıdaki terörist başı kastedilmiş.
diğer kasıtlı adam öldürenleri, çocuk *****cusu, tecavüzcü , gasp gibi suçları işleyenleride idam etmeli... Efendim hangi çağdayız??? mı diyorsun??? sen bu çağda benim akrabamı komşumu öldürürsen tecavüze kalkışırsan, bende senin bu çağda idam edilmeni isterim.
maden çağa ayıp olmasın diye idamı istemiyorsun, o halde o çağa ayıp etme ve suç işleme...selametle.
Evet olmalı hemde bu törör suçlularını halkın önünde hatta canlı yayında asmalı
ejtadlarımızın kanlarıyla kazanılmış topraklarımızı satanları vatanı milleti abd ye peşkek cekenleri ve onlara kuklalık yapanları öncelikle asmalı ve daha sonra kanı beş para etmez pkk denilen bir avuc leşleri asmalı diyorum bu vatan kolay kazanılmadı bir metre kareye bin can feda olsun vatan bölünmez ama şehitler ölüyo ne yazıkki onlara allahtan rahmet diliyorum kalanlara sabırlar ben dağlıca kara kolunda 1986 1987 senesinde görevimi yapmıştım ben iyi biliyorum oranın konumunu
Idam Cezasinin Yanisira Polise Vur Emride Verilmesi Lazim.daha Sali Günü Gazi Mahallesindeki Olanlari Hepimiz Gördük.
Dağdaki Zaten Belli.iş şehirdekini Yok Etmek Olsun Ki Dağdakinin ümidi Kirilsin.
Güpe Gündüz Otobüs Yakanlari. Korkusu Olup Polis Kameralarini Tahrip Edenleri, Güzelin Istanbulu Cehenneme çevirenleri Polisimiz Kovalamayacak;
Olayi Gördüğü Anda çekecek Vuracak.
Bak Ozaman Nasil Propaganda Yapa Bilip; Destek Veriyorlar.
Eeeeeeee....sözde Avrupa Birliği, Amarika
hayinlerin bitmesi için idam cezası şart anıt kaprin önünte yani atanın huzurunda ihanet ednler asılmalı ki atam da emanetine iahanet edenleri n asıldığını görüp huzur içinde yatmalıdır saygılar
bencede olmalı özellikle halka zarar verenler ********ler askerlerimizi vuracaklar analaraımızın ciğerlerini yakacaklar bizde tutup onları besleyeceğiz besle kargayı oysun gözünü misali.asıncada ipte bırakacaksınki ondan sonrakilere ibret olsun
Kesinlikle Olmalı En Baştada İmralıdaki Kansız Asılmalı
suç işleyeceklere caydırıcı olması bakımından idam cezası olsun diyorum.ama vatanına milletine ihanet edenlerin illaki idam cezasına çarptırılsın.
olmalı...... bu vatana hainlik yapana askere ve polise kurşun sıkana vede bunlara yataklık yapana idam cezası olmalı hemde ilk sorgusu yapıldıktan sonra yapılmalıki...bu vatanın ekmeğini yiyip yan gelip yatırılmamalı...............
bir daha bu suçu işlemeye başkaları cesaret etmemeli...
olsun tabi, olsun ki huzur gelsin amerikayı nasıl asarız ?onu düşünmeliyiz hep beraber.
Teror konulari ile ilgili yeni bir kanunname cikartilip hem idam olmali hemde bunlarla iliskisi tespit edilen MILLETVEKILLERINin dokunulmazliklari kaldirilip onlar da idama kadar goturulmelidirler.
saygilarimla ........BATITRAKYALI......
İdam cezası olması şatr ---bu tip kansızlar olduğu sürece, gereklidir, bu VATANIN şehitleri huzur bulması için İdam şartır ...onları aramızda biz barındırıyoruz ?.
evet olmalı
bu suclar önlemini alamadıkları için bence olmalı cepcimi kalırdı tombalacısımı ya pkk birini sallandırsalardı taksimde bu kadar besle kargayı oysun gözünü olmazdı değil olamazdı %100 olmalı suc oranını görün sonrada bize idam cezasını yasaklatan amerika her hafta elektirikle bir suclu cezalandırıyor canlı yayınlarda
bence idam olmamami.idam geri kalmis ulkelerin siki sikiya sarrildigi
insani olmayan bir ceza bicimidir.donyanin butun uygar ulkelerinde idam
cezasini goremezsiniz.tarihin derin karanliklarindaki insani olmayan
bir ceza bicimine ben karsiyim.buda benim dusuncem
idam cezası olmalı asıllacak çok insan varda kim çıkaracak idam cezasını bu hükümetmi çıkaracak çok zor **********
olmalı