burada yazıyor çok net ye-2000 cx süper plus diye onu atınız cihazınızaAlıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
YE-Next2000FTAUSB-yeni kanal listesi eklendi 11-06-2008
hocam merhabalar vermiş olduğunuz softcamlar tüm modellerde çalışırmı?benm cihazım next 2000 cx spr plus hangi softcamı kullanmalıyım?gerçekten çok teşekkür ediyorum tüm bu bilgileri bizlerle paylaştığınız için sizlere saygı duyuyrum ......
Teşekkürler, ama ben 12.03.a5 için olanı bulamadım. Hangisini yükleyebilirim.
ye-2000 cx süper pulus için hangi kanal listesini atacağız 25.06.2008 yazılımı var.
verdiğin emek için tşk,sağlıcakla.
Teşekkürler liste için
Arkadaşlar cok merak ettiğim ve halen cevabını alamadığım bir şey sorucam.
Bende Next YE-2000 FTA USB uydu alıcısı var.Ben eğer bu dosyayı "YE2000FTA USB.TR.HB KANAL 11.04 08 Xfenerli.rar (37.5 KB, 70 kez İndirildi)" indirirsem ve USB ile uydu alıcısına yüklersem direkt olarak çalışır mı?
Yoksa bunu yüklemeden önce başka bir program mı (softcam,emu vb.) kurmam gerekiyor?
Gerekiyorsada tam olarak Next YE-2000 FTA USB modeli için hangi programdır ve tam linkini verir misiniz?
Yardımınız için teşekkürler
Teşekkürler dostum :45:Alıntı:
Ama şunu söyliyim 11.06.2008 tarihli yazılımı bulamadım :(
Rica etsem Next YE-2000 FTA USB için yazılım linkinide belirtebilir misin?
Gerçekten çok teşekkür ederim,şuan işteyim,eve gittiğim gibi anlattıklarını deniycem...
Tekrardan çok teşekkür ederim :praying:
Merhaba;
"YE2000FTA USB.TR.HB KANAL 11.04 08 Xfenerli.rar (37.5 KB, 73 kez İndirildi)" dosyasını Next YE-200 FTA USB uydu alıcısına yükledim.Kanallar listede görünüyordu ama hiç bir kanal göstermiyordu.Bunun sebebi ne olabilir acaba?
30-6-2008 yazılımları için yeni kanal listeleri eklendi
Next 2000supr DPCIS-CIS-CX -KANAL LİST YENİLENDİ
ve 2000usbfta.ok
30.06.2008 yazılımını ve verdiğiniz kanal listesini attım ama sadece horbit kanalları var turksat kanalları yok yanlış kanal listesine mi yükledim acaba cihazım ye 2000 cx süper pulus
teşekkürler emeğiniz için. turksattaki kanal listesi eksik mi acaba veya kanal sayısı mı azaldı. 150-160 civarı kanal var. önceden daha fazlaydı sanki. yinede teşekkürler.
fenerli arkadaş kanal listeleri için tşk...ler
fenerli tekrardan çok teşekkürler ;)Alıntı:
Benimde paylaşasım var , turkcell den hattın varsa bi konu açtım , oraya bak dostum ;) bedava kontör ve hediye kazanma şansın var.Benimde elimden bu kadar geliyo :ty:
teşekkürler
teşekürler fenerli
türksat kanallar güncellendi. malumunuz 30-06 2008 yazılımları içindir.
güncellenen süper plus serisi dpcıs-cıs-cx listelerdir.
fenerli arkadas senin hazırladıgın kanal listesini yukledim ama söyle bir sorunum var menude emu kısmı kayboldu ve bu yuzden s.ifreli kanalları acmiyor nedendir
Next 5.uydulu kanal listeleri eklenmiştir.23-08-08
super plus usbli seri için...
ilginiz için önce teşekkür ederim.ben yeni ye 2000 cx super plas aldım usb özelliği var herhangi bir işlem yapacakmıyım elle kanal ekleme olmuyor galiba birde kanal güncellemesi deyince şifreli kanalları seyredebilirmiyim usb olmadan güncellenmez heralde ayarları varmı
bunlar türksat 3a mı
NEXT YE 2000 FTA KULLANIYORUM.
NEXT YE-2000 FTA USB_QNFM122.34_061708_TK0C0N0_pz
YE-Next 2000FTA USB_TR_HB_K-LİST_Xfenerli 30_06_08
bu ikisini yüklemem yeterlimi..?
bende aciko 3222 var değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz:(
KANAL LİSTELERİ YENİLENDİ BİRİNCİ MESAJDA...
çok güzel başarılarının devamını dileriz.....
tesekkurler arkadsım gu<el bı konu