mesaj gönderemeyen arkadaşlar sınırlı olan programı kullanabilirler onda bi sorun yok çalışıyor.
Printable View
mesaj gönderemeyen arkadaşlar sınırlı olan programı kullanabilirler onda bi sorun yok çalışıyor.
sınırlısı nerde peki bunun
bende yollamadıııı :(
şu an çalışmıyor yeniden diyor hiç mesaj gönderemedim herhalde sistem tıkalı
arkadaslar bu göçtü heralde yakında yeniden yazıyor...r
yinede teşekkurler daha deneyemeden program cokmüş
köntörümüz gitmedenmi oluyor bu iş anlamadım tam olarak ücretsiz demi yani bizden bişi gitmiyor inşallah :D
Teşekkurler bakalım bi
bende çalişmadi yakında yine deneyin yaziyor
bu program telsim üzerinden msj atan bi program.Ya kullanıcı adı şifresi gümledi yada sistemi deiştirdiler.Çalışmıcaktır artık belki sonra gene çalışır...
evet çalışmıyor yakında yeniden diyor
Teşekkurler bakalım deneyelim
arkadaşım teşekür ederim sms için ama sms çalışmıyor
:sunglasses2: kucer06 şimdi hala yolluyormusun mesajları bilgi aktar en azında konuyu açtığın gibi bir açıklamasınıda muhakkak vardır deyilmi
program calışmıyor...
denedim gitmedi
ewet arkadaşlar sms göndermiyor boşuna uğraşmayalım
bence bastan beri bole bişey yok calışmıyorum oyun bu mılletle dalga gecıyorlar YAKINDA YENİDEN
saat 23.26 . şuanda 36 üye 4 misafir bu konuda. bence bu kadar yüklenirsek hemen çakarlar vaziyeti ve kapatırlar. bende de çalışmadığına göre durum anlaşıldı herhalde... hazırlayan arkadaşımızın emeklerine sağlık....
sağol teşekkürler. iyi çalışmalar.
bu proğram sadece burda yayınlanmadı depo danda verildi ve maalesef proğram durduruldu şuan çalışmıyor.
öncekinde sadece günde 7 sms hakkımız vardı şimdi sınırsız çok daha süper
yok arkadaşlar yalan oldu bu programda:)
Program tekrar aktif hale geçmiştir..
ben 5_6 kez denedim.Olmadı dostum..
hocam ya çalışmıyo yada ben beceremedim bunu olsun ya dedikleri gibi beleş bize gelmio üstad :puah:
kolay gelsin .
forum sakinlerine iyi akşamlar .
:nod: kardeş linki ben denedim calışıyor numarın başına +9 ekleyin teşekkürler emeği gecenlere teşekkürler
gelmiyor mesaj
yeniden iptal oldu program ben saat 11 de 20 tane msj cektim ba yeter kar kardır:puah:
1131 kişi indirmiş programı:)Bazen calısıp bazen çalışmaması normal
Mesajı yolluyorum mesaj gönderildi yazıyor ama gelmedi şuan cebe bişey.
Bende denedim deneme diye geldi
arkadaşlar olmuyo gitmiyo yalan gibi mesajlar göndermeyelim yoğunluktan dolayı gitmiyor olabilir.bendede bazen soruın oluyor ama yine gönderiyor.
Paylaşım için teşekkürler.
Yalan Omluş Kardeş Yalan
gönderildi yazıyor gitmiyor
evet arkadaşlar buda hakkın rahmetine kavuşmuştur
allah rahmet eylesin
bu programın neresi sınırsız sms programı hiç alakası yok gönderildi diyor mesaj falan geldiği yok milleti kandırmayalım lütfen...
lütfen arkadaşlar gödermiyorsa niye gönderiyo diyorsunuz....
:nono: :angry8: :rtfm: :nono::
suanda göndermiyor yaaa..........:nod:
her gün deneme amaçlı kendi telefonuma en az 5 kez gönderiyorum daha 1 kere geldiğini görmedim xp kullanıcısıyım bazı arkadaşlar mesaj gönderdiğini söyüyor bendenmi kaynaklanıyor yoksa program çalışmıyormu?
dün akşamdan buyana çalışmıyo
arkadaşlar dün çalışıyordu bugün çalışmıyor
evet aynen öyle
evet aynen öyle
bende de çalışmıyooooor gene günlük 7 taneye kaldık
çalışmamaya başladı bir el atın arkadaşalr
Link Bozuk
evet proğram 1/11/2007 günü saat 10.30a kadar çalışıyordu artık çalışmıyor
daha öncedende buna benzer bir program verildi ama sonuç olumsuz aslında tehlikeli verildiği numaralar herhangi bir başka yerlere ulşaşılabilir
en iyi'si kontörünü al tapu gibi tepe tepe kulanın :nod:
daha öncedende buna benzer bir program verildi ama sonuç olumsuz aslında tehlikeli verildiği numaralar herhangi bir başka yerlere ulşaşılabilir
en iyi'si kontörünü al tapu gibi tepe tepe kulanın :nod:
teşekkürler ama gene çalışmıyor